Big Brother alkaa - kiinnostaako?

Kiinnostaako Big Brother?

  • Kyllä

    Äänet: 16 47.1%
  • Ei

    Äänet: 18 52.9%

  • Kaikki äänestäjät
    34
En osaa kyllä sanoa kuka tippuu, toivon vaan että Tupu saa jäädä. :nailbiting:
 
Olipas yllätys tuo Tupun putoaminen :eek:

Vaan mitäs mieltä olette seuraavasta pudotuksesta? Valenimeämiset, katsojat päättävät kaksi asukasta pudotusuhan alle ja asukkaat sunnuntain suorassa lähetyksessä pudottavat toisen? Nyt on kyllä herkkua!
 
Onkos tänään jo sunnuntai? Tää päivä on mennyt vähän sumussa. Ketäs tippuu, pitää kyllä kattella illalla!
 
Miran on pakko tippua! Siis saa joku muukin mut uskoisin et Mira tippuu. Eikä kyllä haittaisi.
 
Nyt on kyl paha..ei mitään hajua..kuka maksoi anulta pisteen pois? Ja miks ihmeessä anu maksoi krisulle.. Onko oikeesti krisu saanu niin otteen muista et anun pitää sitä suojella/miellyttää..?!
 
Ville olis saanu vihdoin pudota. En pidä tosta naisten ulos savustamisesta ja sikarikerhosta. Silti pakko kattoo vaikka ärsyttääkin välillä :grin
 
Joo ja Ville ois valmis ulos, valittaa vaan kaikesta. Jospa ens viikolla sitten.
 
Hauska toi viikkotehtävä :hilarious: Katottiin eilen myöhään illalla miehen kaa 24/7 ja oli aikaviihdyttävää :hilarious:
 
Eilen ne tais bilettää... Jonka seurauksena Krisu ja Jukka häädössä :/

Noilla on ollu vähän riitasia bileitä... Ainakin Krisusta tulee outo kun saa viinaa ja Jukasta kans. Harmittaa ku ei oo 24/7 mut toisaalta en ehkä sais aikaseks ees kattoo sitä :grin Onneks nettiin tulee usein uutisia ja keskustelufoorumien kauttaki pysyy mukana. Haluisin Jukan pois ehdottomasti.
 
Krisu vai Jukka pois?

Sanoisit ite ehkä, että Jukka koska oon halunnu sen jo kauan pois. Toisaalta häätöön joutumiseen johtaneen käytöksen takia Krisu. Minusta hänellä meni niin yli, että olis voinut suoraan potkia pois.
 
Takaisin
Top