Vauvojen neuvolat

Meilläki on 1,5v mutta sitte influenssarokotusta varten pitää aiemmin varata aika
 
Meillä ylimääräinen painokontrolli 1v1kk, kun 1v neuvolassa paino tippunut hitusen. Pieni on muutenkin poika, 8,5kg :Heartred
 
Meillä ylimääräinen painokontrolli 1v1kk, kun 1v neuvolassa paino tippunut hitusen. Pieni on muutenkin poika, 8,5kg :Heartred
Elsallahan oli paino laskenu kans 1v neuvolassa, käytiin sen jälkeen painokontrollissa, ni vieläki laskenu. Sen jälkeen verikokeisiin määräsivät. Nyt on käyty keliakiakokeissa kans, ku tuli näppylää eikä paino nouse. Muut verikokeet puhtaat onneks. Enkä usko että sitä keliakiaakaan on, ku ne näppylät hävis eikä niitä ollu ku muutama. Onneks lääkäri kerto semmosesta paikallispuuduteaineesta kun Emla, ni menee kivuttomammin verikokeitten otto. :)
 
Saaks tota Emlaa muuten ilman reseptiä ku oon joskus miettiny sitä ni nytpä kysyn.. Ei varmaa sen puuduttavan tehon takia
 
Saa ilman reseptiä. :)joko 2 laastarin paketti tai 5mg tuubi ja siinä on 3 semmosta muovia minkä saa siihen päälle suojaks. Molemmat samanhintasia, ainaki meijän apteekissa.
 
Juu, saa ilman reseptiä. Ja sille on olemassa myös toinen halvempi versio, mutta en sen nimeä kyllä muista. Joskus joutunu käyttään sitäki.
 
Juu ku töissä siis on tuo tullu vastaan (esim mummolla joka kävi dialyysissä) mutta ei oo kotona tarvinnu, tietääpä jos joskus tarvis ni saa ilman reseptiä. :)
 
vau onpa kiva tollanen puuduteaine ! vois itekki laittaa sitä ku seuraavan kerran joskus eksyy verikokeisiin :grin vähentäisköhän se sitä pyörtymisherkkyyttä:rolleyes:
 
Luulen ettei se siihen auta ku kuitenki tiedät että siuta pistetään ja siinä on verta
 
Paitsi jos ei kato :D muutenhan siitä ei oo hyötyä tuommosessa tilanteessa. Ja aikuselle sitä pittää työnttää muutama tuubi, ennen ku ees auttaa.
 
juu ei tartte paljo kattella sitä pistotilannetta, joskus uhmaan ja testaan kattomalla (pistämisen jälkeen kun neula on paikallaan) että joko kestäis :D kun on hyvin asian osaava veren ottaja ni ei se edes satu se pisto, pahin on se jos pistää eikä osu kohdilleen ja sit aletaan heiluttelemaan sitä piikkiä siellä ihon alla :scared001
 
Heissan pitkästä aikaa! :) Nyt alkaa 2v neuvolat lähestymään tai on jo mennyt mutta mielenkiinnosta kyselen et minkäs kokoisia teidän taaperot on? :)
Meidän tytön mitat oli; 88,2cm ja 12,460g.
 
Meil ei oo 2v. neuvolaa ollenkaan. Seuraava vasta 2,5 vuotiaana. Ihan tylsää, olis ollut kiva tietää tarkemmat mitat. Mut varmaan noin 92cm ja 13,5kg.
 
Meil ei oo 2v. neuvolaa ollenkaan. Seuraava vasta 2,5 vuotiaana. Ihan tylsää, olis ollut kiva tietää tarkemmat mitat. Mut varmaan noin 92cm ja 13,5kg.

Onpa jännä :eek: täällä päin on tasavuosin: 2v, 3v jne..

Meidän tytön mitat oli 87cm ja 12.7kg :)
 
Meilkin oli aiemmin,, mut tän vuoden alusta muuttivat noita. Nyt on tosiaan 1v., 1,5v., 2,5v. ja siitä seuraava vasta 4v.!
 
Aaaargh! En ole muistanut varata neuvola-aikaa... nimim. vuoden äiti tässä hei.
Vielä varmasti ehtii, mutta luulen menee elokuun puolelle :D Samoin se eka hammastarkastus... varaamatta.
 
Takaisin
Top