Joo, mystisiä juttuja tosiaan... Tykkäisin esim briestä, mutta siitä tulee oireita ja chevre-juusto on aivan pahin mahdollinen! Siis kun ravintoloissakin lukee listoilla, että joku chevre-kana-juttu on laktoositon, niin sitä en sit ainakaan syö... :( nyyh!
Meillä oli tänään tortilloja. Siis kaupasta ostetut tortillat, paistoin jauhelihat ja maustoin ne suolalla, valkopippurilla ja valkosipulijauheella. Tomaattisalsaa tein ite: paljon tomaatteja, pari punaista paprikaa, suolaa, mustapippuria, sipulia, valkosipulia, sitruunamehua, oreganoa (ei ollu basilikaa) ja vähän sweet chili-kastiketta, ai niin ja vähän oliiviöljyä. Sekoitin kaikki ja mä kun tykkään kypsennetystä sipulista ja paprikasta (en syö raakana juuri koskaan missään), niin heitin koko jutun kattilaan ja keitin niitä vähän aikaa. Salsahan on kai oikeestaan tarkotettu syötäväks raakana ja ois varmaan ollu ihan hyvääki, mut yllä mainitusta syystä keitin sen.
Niin ja sit käytin kermaviiliä omissa tortilloissa täytteenä kans, kun ei ollu creme fraichea kaapissa, ja kurkkua kuutioina kans. Täyteen tulin. Ja miehelle laitoin töihin mukaan. :)