Joulukuun mammat 2015

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille täältäkin!
Täällä vielä makoillaan Sisun kaa sängyssä ja odotellaan koska muut nousee:)
 
Hyvää joulua kaikille! :) :Heartred Täällä on keikuttu hereillä jo kolmesta asti kun ei enää uni riittänyt pidemmälle :D
 
Hyvää Joulua toivottaa joulun lapsi numero 2 :Heartred Poika syntyi yöllä nopsasti, just ehdittiin taas sairaalaan ponnistaan. Nyt ponnistusvaihe todella paljon helpompi ja nopeampi kuin isoveljen kanssa, olisi silloinkin pitänyt synnyttää jakkaran sijaan seisaaltaan, kuten intuitio silloin sanoi. Tässä sitä ihmetellään pientä uutta tuhisijaa :Heartred
 
Onnea ja hyvää joulua.
Täällä meni sairastellessa koko joulu, mulla on joku outo kurkkukipu joka ei mee millään ohi. Kuumetta oli pari päivää ennen joulua ja kaikki joululaatikot yms jäi tekemättä, mies osti valmiina kaikkia. Aattona pystyin hiukan jo syömään niitä, muutoin liemiruualla ollut. Poika on niin kovassa yskässä että ääni käheä... Ja muutamalla muulla kans yskää.
Toivottavasti WopWopilla oli silti hyvä joulu vaikka varmasti ikävä ollut lasta...
 
Kiitos kovasti.
Täälläpäin vissiin ollut liikkeellä tätä kovaa yskää ja nuhaa. En tiedä mikä tää kurkkukipu on sitte... Ku muilla ei oo ollu just kurkkukipua. Mut eiköhän tää tästä.
 
I’m in love :Heartred Tämä vauva on niin ihana pieni tuhisija :Heartred Musta tuli ehkä just nyt vasta vauvaihminen, hassua. Ekan kanssa kesti päästä kärryille koko hommasta ja toipua synnytyksestä ja sitten iski vielä koliikki. Nyt on kaikki lähtenyt sujumaan hyvin imetystä myöten ja vauva vaan syö ja nukkuu. Jännittää kyllä et tuleeko kans koliikki... ja jos tulee, niin löytyisikö vanhalla kokemuksella joku hoitokeino.
 
Parempaa vuotta 2019. Tää vuosi oli niin täynnä surua, lukuunottamatta uuden vauvan syntymää ettei tätä vuotta kyllä ikävä jää! :)
 
Takaisin
Top