Raskaaksi 2014

Hirmusesti onnea sintti!! :Heartred

Kerro ihmeessä millaisia oireita tässä kierrossa ollut? :)


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Ihanaa kuulla plussa uutisia taas! Onnittelut! :)

Viikonlopulle on kyllä monella testipäivää, jännää:) toivottavasti tää on kunnon hyökyaalto, joka imee meidät kaikki mukaan!

Täällä tätiä odotellaan, jo toinen tuhrupv. Alkais jo kunnolla, niin ois ohiki pian. Mahakin ollu tänään niin kipee :/
 
Jaaaahas, kirjotukseni hävis johonkin bittiavaruuteen.

Sintille paljon onnea plussasta!! :Heartred

Millähän tässä malttaa oottaa melkein 2viikkoa omaa testipäivää? :D
Valkkarin runsas vuoto jatkuu, ei siis edes tunnu siltä että olis kuivaa kautta tulossa, nyt dpo 6 tai 7 :)
 
Onnea paljon sintille :smiley-bounce005 täällä mennään kp20/33(?) ja niin,jonkinlaista nippailua ja kivistyksiä ollut ja hieman punertavaa valkovuotoa havaittavissa. eipähän sen kummempia oloja suuntaan tai toiseen :)
 
ONNEA Sintti!! Näin se plussa-aalto vyöryy kaataen meidät jokaisen :Heartred

Hienoa,että Darkmimosa löysit kadonneet kuukkarit! Nyt innolla kohti seuraavaa yritystä:Heartred

Omaa tyhmää napaa; voi villu kun on tyhmä. Menin tietenki tekemään testin näillä päivillä kun ei mitään järkee. Tein sen early testin mikä lie merkki olikaa jonka voi 4pvää etukäteen tehdä.. No siihenhän tuli selvä viivan paikka tai mikä lienee haamujen isoäidin kummi. No tietysti vähän innostus nosti päätään kunnes luin kokemuksia kyseisestä testistä että on aivan susi. Antaa ilmeisesti useinki samanlaisia ja jopa virheellisiä kunnon viivojakin. Ja mikä ihme järki on edes testata koska vaikka hedelmöitys olis tapahtunut niin useun kuitenkin kiinnittyminen jää pelkäksi hipaisuksi.. Eli ei yhtään sen viisaampi vaan päinvastoin. Taitaa olla jotain masokistin vikaa.. Pyh ja pah ja muutamat ärräpäät omalle päälle. Mikä siinä on?? Muutama päivä?? Miksi sitä mukamas ei jaksa odottaa, onhan tässä jo yli 7kk jaksettu odottaa.. :-(
Sorry ketutusvuodatus. Jäätävä molo ollut otsassa ainakin pari päivää.Noin kerran kaks vuodessa tulee sellaset PMS:sät että oksat pois. Finnejä on kuin teinivuosina ja armaat kanssaeläjät joutuvat katsomaan kiukuttelua:-( Mutta huomenna on parempi päivä:-)
 
Pötkylä: mikä kp/dpo sulla on tollon lauantaina? :) mietin kans et tekis mieli testaa jo huomenna tai ke (kun kalenterin mukaa pitäs alkaa menkat) mut toisaalta pitäs odottaa sinne la et ois "oikeemmat" dpot.. Eäääh! Sit lueskelee viel tarinoita kuinka davidin liuskalla on saatu plussa näkyviin jo dpo10 (mulla huomenna :D)


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
onnea sintti!

ja darkmimosalle onnea uuteen kiertoon!

Gatusa on jo mahdottoman pitkällä.huii! :)

on.dpo 6 vv on tullut jäädäkseen.ei nyt pitäis rueta kuvittelee.tänään ja eilen on jomottanut ihan huolella.
 
Silv; Mulla menossa dpo 11 tai 10. Torstaina olis täti odoteltavissa.. Laitoin sen testipvän pari päivää myöhemmäksi koska mun kierto on heitellyt 21-28pvää. Mut oviksen mukaan olis nyt 25pvän kierto. Millasia oireita sulla on tähän kiertoon? Onko mitään normista poikkeavaa?
 
Lähinnä vituttaa ja itkettää kaikki :D eilen pyrki oksennus kurkkuun muutamaan otteeseen mutten tiä mistä johtu ja toi turvotus on aivan järkyttävää, eikä laske vaikka kuinka piereskelis :D mut muuten varmaan normi pmskipuja seläs ja vatsalla, pieniä nippailuja jne.. Niin ja nyt just eilen vai tänään aamusti tuli rinnat kipeeks ja koko ajan kipu kovenee..

Voi olla et kuvittelenkin kaiken mut on jotenki hassulla tavalla sellanen olo et ois voinu napata..

Muoks. Ja vilu!!! Pahin meinas unohtua :D

Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Muokattu viimeksi:
Silv sun oireet kyllä kuulostaa jo tosi lupaavilta! :wink

Peukut pystyyn nyt!

Hauska huomata miten sitä jännää teidän muidenkin puolesta! :grin
 
Silv sun oireet kyllä kuulostaa lupaavilta! Täällä peukut pystyssä että olis sitä itteään:-)
On: prk, eipähän tarvi enää piinailla! Täti antoi merkkinsä ja huomenna siis kp1!!! murrinaa ja mahoton pettymys:-(
Ja kierrokin jäi lyhyemmäksi mitä ajattelin. Mut hyvä niin voi nopeemmin astella kohti uutta kiertoa. Mutta ajattelin että alan tästö lähin tekemään aina testin joskus dpo6.Koska molempina kertoina näiden kuukausien aikana kun olen testannut täti saapuu samantien paikalle. Eli pääsis helpommalla eikä tarvis viikkotolkulla miettiä :p
Mutta plussatuulia muille. Toivottavasti muilla olis just SE kierto:-)
 
Takaisin
Top