Piinaviikkoilijoiden kokoontumisajot!

Heitsu pidä meidät ajantasalla.

Mulla myös lääkäri totes pahan iskiaksen. Sitä se onkin koska en pääse liikkumaan enkä pysyy tekee mitään. Alaselkä jäykkä ja todella kipeä :/
 
En suosittele enää vanhoilla testeillä tikuttamista... Yllä noin 6v. vanha onestep ja alla uusi pc.
44592317fad2254eca9c6b04fb863b36


Ei vielä ovisplussa, mutta lähellä ollaan!
 
Spämmäsin plussa vai ei ketjuun herra viivanpaikan. Eli jään odottelemaan menkkoja.
Kuvien lataaminen tänne tekee mun kaikista kuvista ihan suttua. :sad001
 
Tänään kp28/29, raskaustesti näytti aamulla negaa.. :/ Tää oli vasta toinen yk, mutta haluaisin käydä lääkärillä varmistamas, ettei olisi mitään suurempaa. vikaa. Esim. Kilpirauhasen vajaatoimintaa. Onko jollain tuo? Miten vaikuttanut esim oireisiin ennen menkkoja?
Aiemmin perusoire oli rintojen kipeytyminen ennen menkkoja, tää oire on jäänyt pois noin 1,5 vuotta sitten, enkä oo käyttäny hormonaalista ehkäisyä tänä aikana.
 
Höh negoista, kohta liityn varmaan seuraan, kun pääsen testin tekemään :/

Eikö kilpirauhashäiriöt voi aiheuttaa ainakin tiputteluvuotoa?
 
Lueskelin netistä ja kirjoittelin neuvolatädin kans whatsappissa.. maanantaina uudelleen terkkariin ja aletaan tutkia endona.. koska ei ollu normi menkat,kipua alavatsalla,alaselässä ja lantiolla sekä vatsa kuin ois pidemmälläkin raskaana. Haluaisin kuulla teiltä joilla endo että kuinka sitä hoidetaa,millanen prosessi jne..?
 
Huomenna en pysty testailemaan jouduin hoitajaksi miehen veljelle niin tikut jäi kotiin.Testaan sitten vasta maanantaina jos ei vuoto ala ennen sitä.Nyt menossa siis 13dpo ja 27kp.Kierto yleensä 28-33kp.Valkovuoto aika runsasta taas eipä muuta mainitsemisen arvosta havaittavissa.
 
Nyt kp26 (dpo11) äsken peittojen heiluttelun jälkeen tuli aika reippaasti kirkasta verta iha puskista, nyt letrozolien kans kierto ollu säännöllinen 30pv, noh, enpä ehtiny tuhlata testejä ja säästyin pms oireilta :)
Plussa onnea Heltsulle ja muille piinailijoille ! :)
 
Tollasta on näyttäny o-testi 4 päivää. Näyttäs taas siltä että tulossa samanlainen soppa tästä kierrosta kun viimeksikin eli ei mitää hajua mistään ja näyttää pitkiäkin aikoja o-testit plussaa tai lähellä plussaa.
Mulla on nyt niin paljon meneillää oireita että niitä maanantaina lähetää tutkimaan mistä mikäkin johtuu.
 

Liitteet

  • 1512842200305.jpg
    1512842200305.jpg
    11.8 KB · Katsottu: 151
Voiha ihmetys Kirppu^ o_O
Tosi hyvä, että aletaan nyt selvittämään tarkemmin mistä johtuu.
Tsemppiä hurjasti ja sympatiahali sinulle:Heartred
 
Vaiana älä muuta sano,tämä on kyllä todella hämmentävää. Koskaan ei tälläistä ole ollu mutta kerta se on ensimmäinen.
Pakko tähän on jonkinlainen selvyys saada,myös näihin o-plussiin.
Mikäs sinun tilanne on?
 
Jahas! Jos sitä sitten pikkuhiljaa palailis linjoille :hello

Ihanaa lukea Meemiksen plussasta! Onnea Meemis!

Täällä olis nyt kp 22/23-30, tissit on ollu viikon kipeet, eikä ne yleensä oo näin pitkään kipeet ennen menkkojen alkua. Itseäni hämmästyttääkseni olen kyennyt olemaan testailematta, ja kykenenkin ainakin tiistaihin asti vielä. Eikä oo sitä paitsi millä testata ku clearblue ja en viiti sitä uhrata vielä. Tilasin kyllä eilen paketillisen raskauskeijulta lisää testejä :hilarious:
 
Jahas! Jos sitä sitten pikkuhiljaa palailis linjoille :hello

Ihanaa lukea Meemiksen plussasta! Onnea Meemis!

Täällä olis nyt kp 22/23-30, tissit on ollu viikon kipeet, eikä ne yleensä oo näin pitkään kipeet ennen menkkojen alkua. Itseäni hämmästyttääkseni olen kyennyt olemaan testailematta, ja kykenenkin ainakin tiistaihin asti vielä. Eikä oo sitä paitsi millä testata ku clearblue ja en viiti sitä uhrata vielä. Tilasin kyllä eilen paketillisen raskauskeijulta lisää testejä :hilarious:

Kiitos ihana :Heartred Kumpa teilläkin olisi sielä nyt kyytiläinen matkassa! peukut pystyssä ja plussatuulia!
 
Onnea Meemis ! :) Oliko sulla mitään erityisiä tuntemuksia tässä kierrossa ? :)

Ei mitään erityisempiä tuntemuksia muutakuin sellainen jännä rauhallisuus. Joka kierrossa on tullut kiukkupäivä dpo 9, sellainen että turhauttaa ja kaikki ärsyttää ja on ihan varma siitä että vauvaa meille ei tule varmaan enää ikinä. Nyt oli oviksesta asti tosi rauhallinen olo ja oli vain sellainen tunne välillä että nyt onnistui. Muuten plussa tuli ennen mitään muita tuntemuksia tai oireita :)
Tsemppiä kaikille eri kierron vaiheisiin ja toivottavasti pian tulisi iso kasa plussia :Heartred
 
Täällä aamulla testailtiin nega ei minkään sorttista haamua tullut.Nyt menossa siis 14dpo ja 28kp.Kierto yleensä ollut 28-33kp.Tulevalla viikolla siis kuukautiset alkaa jos ei jopa tänään.
 
Plaah kaikkien negoista :sad001
Yritän nyt rauhoittaa itseäni jouluun, mietin vähän etten edes tikuttaisi seuraavaa ovulaatiota. Nähtäväksi jää, onnistunko :D Luultavasti osuisi tapaninpäivän ja uv:n välille, joten olisi sopivasti muutakin mielessä.
Onnea kaikille uuteen yritykseen ja palailen linjoille ensi vuoden puolella, toivottavasti alkuraskauden oireiden kera :)
 
Takaisin
Top