Yksin synnyttäminen

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Bella Swan, 3 helmi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Oletko synnyttänyt yksin? Tai voisitko synnyttää yksin?
 2. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Yksin ilman tukihenkilöä vai yksin ilman sairaanhoidon henkilökuntaa?

  Voisin synnyttää ilman tukihenkilöä, jos olisi pakko, mutta ihan täysin yksin ilman mitään lääketieteellistä apua en haluaisi synnyttää.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Ihan kummin vain, ihan yksin ilman hoitohenkilökuntaa synnyttäneitä ei ehkä kovin paljoa täällä ole, mutta löytyyhän heitäkin :)

  Itse pelkään vähän ajatusta, että joudun lähtemään yksin tai siis ilman miestäni synnyttämään :sad001 Viimeksi oli todella iso tuki ja turva! Vaan aina on varauduttava, jos joutuukin olemaan lapsen kanssa tai on vaikka influenssan kourissa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Mä oon asennoitunut siihen, että joudun ilman puolisoa synnyttämään jos esikoiselle ei ole hoitajaa. Mutta jos tämä tilanne tulee, niin pyydän jonkin opiskelijan mulle seuraa pitämään :)
 5. Aiarana Tuttu foorumilla

  Esikoisen alkusynnytyksen olin mieheni kanssa, mutta sektiosaliin en häntä ottanut (kiireellinen sektio). Päätös oli hyvä, enkä aio sektiosaliin ottaa miestä seuraavassa synnytyksessä. Hän saa odotella vauvaa salin ulkopuolella ja olla vauvan kanssa, kun itse olen heräämössä.

  Riittäviksi sanoiksi en osaa pukea sitä, miksi en halua miestä mukaan sektiosaliin. Jotenkin se liittyy siihen tilanteeseen, joka on luonnoton synnytys ja varmasti miehelle epämiellyttävää olisi nähdä minut siinä leikkauspöydällä, vaikka eihän hän itse leikkausta näkisikään. Tämän tarkemmin syytä en osaa sanoa. Jääköön häneltä näkemättä se osuus.
 6. BOBO1 Peruskäyttäjä

  Mies tulee mukaan aina ponnistusvaiheeseen asti jolloin saa paeta muualle odottamaan. Tämä on sovittu jo ennen raskautta ja sopii minulle hyvin. Miehen kulttuuriin ei kuulu miehet synnytyssaliin joka on minulle ihan ok mutta mies haluaa olla kuitenkin tukena aina H-hetkeen asti.
 7. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Vähän hirvittää ajatus mennä synnyttämään ilman tukihenkilöä. Mutta kai siitäkin selviäisi, jos mies joutuisi olemaan hoitamassa esikoista tai ei muusta syystä pääsisi.
 8. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Miehelleni on ollut kova paikka nähdä minut tositoimissa mutta niin vain on kahdesti tullut akupisteitä painelemaan ja kädestä pitämään loppuun asti. Lupasin, että jos vielä kolmas lapsi saadaan niin saa mennä vaikka pubiin ja tarjota kierroksen kun lapsi on syntynyt (todennäköisemmin jäisi lasten kanssa kotiin mutta noin niinkuin ajatuksen tasolla). Kyllä minä siellä yksin pärjäisin :wink

Jaa tämä sivu