Vuoden 2016 äitiyspakkaus

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Kyfi0007140, 3 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. nasunasu Uusi käyttäjä

  Hei niin kovasti kuin porukka aina odottaa uuden äitiyspakkauksen julkistamista, niin ajattelin vain ilmoittaa että silmiin osui netissä pari kuvaa pakkuksesta. Kela oli ilmoittanut julkistavansa pakkauksen perjantaina klo 9.30, mutta lieneekö niillä vahingossa päässyt kuvia julki :D. Makuupussi on ihan kivan näköinen.
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 2. Miramaria Addikti

  Toi makuupussi on aivan upea! :love017 Meillä käytettiin makuupussia taannoin paljon ja pitkään, tämän vuoden makuupussista olisi tullut kyllä lemppari! Ja tosi kiva, että pakkauksesta löytyy myös unilelu.

  VAUn juttu äitiyspakkauksesta löytyy nyt täältä>>! :wink
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 3. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Tykkäsin enemmän viimevuotisen äitiyspakkauksen väreistä ja kuoseista. Tuo vuoden 2015 pakkaus oli paras moneen vuoteen, ja onneksi saimme juuri sen.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Kide_ Ihastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Helmikuiset 2021

  Minäkin tykkäsin enemmän 2015 pakkauksesta :cat:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Vuoden 2015 pakkaus oli väreiltään ja kuoseiltaan kivempi. Tosin mekin saatiin 2015 syntyneelle poitsulle vuoden 2014 pakkaus. Se unipupu olis saanut olla jo silloin mukana. Meillä on itse ostettu unipupu riepu ollut pojan suosikki alusta asti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. IceQueen Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2018 Marrasmammat 2016

  2016 pakkaus oli mielestäni pettymys... Kovin on "poikamaista" väriä, vaikka kyllähän sininen tytöllekin käy mutta en noista vaatteista montaa tytölle pukis. Makuupussi ok ja keltaiset housut kivat :) Tonttuhousut ja -sukat erikoinen valinta... o_O 2015 pakkaus mielestäni paras ikinä, sen ajan toista lasta toivottu mutta luonto päätti toisin :sad001 Nyt jos lapsi saa viimein alkunsa 2016 pakkauksen aikana niin jää varmasti ottamatta jos tyttö tulee, pojalle voin harkita.

  Äitiyspakkaus on kyllä sellainen että jakaa mielipiteitä, kaikkia ei voi miellyttää. Silti toivoisin vähän vaaleampia värejä ja neutraalimpia kuoseja, itse en tykkää yhtään eläinkuvioista, yksiväriset kivoja.
 7. elämän ihmeitä Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Mukavaa vaihtelua meille saapuneen 2014 retron väreihin.
 8. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Oli mukavan näköinen pakkaus, aika paljon mun silmää miellyttäviä värejä oli kyllä. Vieläkin värikkäämpi sais olla! Miellyttää ruskea, vihreä, sininen, punainen, violetti... Ja tietty eläinkuviot! Itelle tuli toi 2015 pakkaus, joka on kyllä sekin tosi hyvä. Pöllöistä tykkään ja jotkut vaatteet olivat sellaisia että kaupassa nähdessä oisin voinut kyllä ostaa, esim. ruskea potkari, vihreät bodyt jne. Muutama valkonenkin tuolla meille tulleessa pakkauksessa oli ja ne ovat tylsiä, valkosesta kun en pidä. Mutta sekä tämä uusi että viimevuotinen ihan onnistuneita pakkauksia :)
 9. nenna❤ Addikti Maaliskuiset 2021 Helmikuiset 2021 Elomammat 2016 Elomammat 2018

  Kivan näkönen pakkaus on. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota beigeen toppapukuun, joka on erittäin kiva kun on neutraalivärinen! Makuupussin väri ja kuosi iski myös, aivan täydellinen :)
  Itse olisin pitänyt viilentävää purulelua käytännöllisempänä kuin unipupua, vaikka se söpö onkin :)
  Värit ja kuosit on muuten oikein kivoja ja varmasti tulisivat vaatteet olemaan kovassa käytössä täällä. Ruskea on kiva, samoin keltaset, punaset ja harmaat housut, vaikken harmaata ole ikinä vauvojen väriksi mieltänyt.
  Sitä kyllä mietin hurjasti ett miten tuon dinosaurusbodyn yhdistäisi että saisi siitä tyttömäisen jos haluaisi pukea tytöt tyttöväreihin ja pojat poikaväreihin? :eek: :D itellä varmaan jäisi dino vaan kotikäyttöön jos tyttö tulisi, jos tulisi poika niin varmaan olisi yksi käytetyimmistä, koska tykkään siitä kyllä :D
  Toivon kyllä että saan tämän vuoden pakkauksen, ihan vaan koska toppahaalari on niin neutraali (muuten en osaisi päättää kumpi kivempi -2015 vai tämä uusi ja siten olisi ihan sama kumman saan) :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Jenkkipentu Ihastunut foorumiin Elokuunmammat 2015

  Ihana! Beige toppapuku erityisesti. 2015 vuoden sininen toppapuku mun mielestä poikamaisempi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Jenkkipentu Ihastunut foorumiin Elokuunmammat 2015

  en tykkää noista puolipotkuhousuista :) Vauva potkii sillai niin koko ajan puntit solmussa..sukkahousut kivemmat
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. röllykkä Addikti Heinämammat 2014

  Ihan kiva pakkaus. Miun mielestä sopivasti tyttöä ja poikaa. JA KYLLÄ, miun ajatusmaailmassa on yhä poika- ja tyttövärit ja kuosit :hilarious:
 13. Pöllönen Ihastunut foorumiin Maaliskuiset 2021

  Tykkäsin 2015 vuoden pakkauksesta enemmän, oli niin hyviä värejä ja kuvioita. Onneksi ehdin saamaan vielä sen pakkauksen, aika poikamainen oisi tämän vuoden pakkaus ollut. Mutta on tämänkin vuoden pakkauksessa kivoja juttuja, dinobody ja ne keltaiset housut yms. :happy:
 14. iltatähti2015 Tuttu foorumilla

  Unilelu pakkauksessa on kiva, ois saanut olla jo aiemminkin :) Mielestäni pakkaus sopii tytölle että pojalle, molemmille pukisin tottakai. makuupussi on kyllä aika upea :) Aina on ollut yhtä kiva saada pakkaus ja fiilistellä :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Bamse Peruskäyttäjä

  2016 paketti yritetään saada, vaikka oli toki mukana vaatteita, jotka ei miellyttäneetkään. Vähiten se toppapuku ja hailakat siniset ja ruskeat potkupuvut.

  Yllättävän poikamainen kaiken kaikkiaan.

  Vertailin pakkausta usean aikaisemman vuoden versioihin ja tämä oli tosi rikkonainen. Tuntui, että bodyt ja housut ei oikein sovi keskenään väreiltään ja kuoseiltaan yhteen, vaikka yksinään olisivatkin kivoja. Mutta itsehän voi ostaa sopivasti täydennystä.

  Monet ihanat värikkäät vaatteet oli myös mukana, petair kivat, unipupu söpö. Makuupussi oli myös kiva kuvioltaan.
 16. Vivian_ Aloittelija

  Tykkään eniten makuupussin, kevyttoppapuvun ja kuolalapun kuosista. Muut ei niin täysin mieleen, mut mulle on lopulta aivan sama minkä väristä pikkuvauvalla on päällä, kunhan on ehjät ja siistit vaatteet :) Toki alusta asti on kiva pukee poikaa poikamaisiin ja tyttöä tyttömäisiin vaatteisiin, mut kyl muut asiat menee vaatteiden värien edelle. Oon aina pitäny äitiyspakkausta mahtavana apuna perheille enkä oo ikinä ajatellu ottavani avustuksen mieluummin rahana. Se kun ei rahallisesti vastaa valmiiksi valikoitujen tuotteiden arvoa ja sitä vaivaa hankkia pakkauksen sisältämät tuotteet.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 17. Mesiangervo Peruskäyttäjä

  Aivan ihana pakkaus! Iloinen olen siitä, että saadaan se ja että Suomessa on tällainen systeemi. :gen014 Pidän väreistä, vaikka onhan ne toki enemmän pojan päälle istuvia. En ole vielä ihan varma kumpaa sukupuolta pikkuinen on. Käyttöön tulevat vaatteet joka tapauksessa. Ruskea haalari on suloinen! Erityisen hieno on myös makuupussi!
 18. Hellis Ihastunut foorumiin

  Ihana pakkaus! Värikäs ja monipuolinen. Itselle tuli vuoden 2014 ja siitäkin pidin paljon. 2014 vuoden toppapuku oli kuitenkin ehdottomasti paras, mikä on aikoihin ollut - valkoinen, missä mustalla ja vihreällä tekstiä. Itselle beige ei oikein uppoo, vaikka käyttöön olisi toppapuku mennyt, olisi sitten ollut minkävärinen vaan.
 19. Untuva Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mä oon joskus miettinyt että ois kätevä jos ois ns tietty summa rahaa jolla sais koko äpakkauksen, mutta vois "shoppailla" sisällöstä miellyttävät tuotteet ja loput sais rahana. Toki vois olla joku tietty minimi% määrä mikä on otettava että saa loput rahana (jos ei halua mitään niin ois edelleen se pienempi rahasumma vaihtoehto). Lisäksi voisi olla joistakin tavaroista sitten vaihtoehtoinenkin kuosi. Tai sitten kotivärjäys matskut että saa vaikka harmaa-valkoraidallisesta bodystä vihreä - harmaan tms.
  Saakohan kukaan mun ajatuksesta kii
 20. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Mä tykkäsin tossa uudessa pakkauksessa makuupussista ja pussilakanasta. Jotkut vaatteet oli ihan kivoja ja kuosit toimii mutta kyllähän tuo on aika poikamainen kokonaisuutena. Jos kolmas olisi tulossa niin ottaisin pakkauksen taas, jos tulisi tyttö niin voisi olla että aika monet noista vaatteista jäisi käyttämättä. Erityisesti tuo toppapuku on blääh. Molemmista lapsista olen ottanut pakkauksen ja makuupussit, kevyemmät haalarit, huppupyyhkeet, lakanat ja hygieniajutut on tullu käyttöön. Osa vaatteistakin on ollut käytössä. Hieno asia että tälläinen meillä Suomessa on. :)

Jaa tämä sivu