Viimeisin neuvolakäyntisi

Keskustelun 'Joulukuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 maalis 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nalla Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Meillä on ensi viikolla eka aika. Aikaisin sitä viikolla, koska ensi viikollakin on jo 9+ viikko. Muutenkin mukava päästä juttelemaan piakkoin etenkin tästä pahoinvoinnista ja saada ehkä siihen lisää tsemppausta. Mies saa tulla mukaan, kunhan on terve.
 2. SP Sanaisen arkkunsa ammentaja Maaliskuiset 2021

  Aika jännä! Mulle tuli kyllä eka neuvola ihan paikan päälle. Asutaan kans siis pk seudulla. Onko näissäkin siis eroja riippuen neuvolasta.
 3. Cara Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020 Marrasmammat 2017

  Eipä hätää, Kyfi. Ja onnittelut terveestä tytöstä! Ihana juttu.:Heartred Mutta sinä taidat olla väärässä kuukaudessa, kun sinun LA on elokuussa. Tämä on jouluvauvan odottajille. :)
 4. Cara Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020 Marrasmammat 2017

  Varasin eilen neuvolan ja aika on 11.5. Olen siis silloin 7+6. Se on varmaan ihan ok aika viikkojen puolesta vaikka jotenkin muistelisin että edellisessä ensimmäinen neuvola oli aiemmin. Hmm. Pitänee etsiä esikoisraskauden äitiysneuvolakortti.
 5. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  On varmasti eroja. Olen myös riskiryhmää, en tiedä vaikuttaisiko se asiaan? Toisaalta täti puhelimen toisessa päässä selitti että kaikilla olisi nyt näin tilanne. Olisihan se kiva ollut paikan päällä jotta ois voitu verenpaineet ym tsekkaa, mutta nyt mennään näillä. :)
 6. Mirsa Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Tänään oli eka neuvola, nyt on 8+0. Eipä siellä mitään ihmeellistä tapahtunut. Hyvin meni. Labraan täytyy varata aika ens viikolle.
  • Tykkään Tykkään x 2
  Last edited: 22 huhti 2020
 7. äippä-14 Sanavalmis juttuseppä Jouluäidit 2020 Maaliskuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  28.5 on eka nla varattuna, silloin on rv 9+6
 8. Miljamilja Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020

  Mä uskaltauduin tänään soittamaan neuvola-ajan. Tuli jo heti kahen viikon päähän 8+1 viikoille, mutta on puhelinaika mikä mulle sopii oikein hyvin :happy:
 9. Syysmorsian Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020

  Mulla oli jo eka neuvola, kun raskauden arveltu kesto oli 8+0. Eihän se niin paljon tietenkään oikeasti ollut, mutta tiedot on nyt sinne kirjattu, labraan piti varata aika ja tänään ehti jo tulla äippäpolilta kutsukirje ultraan. Sitä nyt vaan pitää siirtää (mikä harmittaa ihan älyttömästi: jos en ois ite käyny yksityisellä varhaisultrassa, mentäis vaan kylmästi tuolla arviolla ja olisin sitten ihan väärillä viikoilla labrassa ja ultrassa...).
 10. NNÄ Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020

  Mulla on eka neuvola 5.5 ja ilmeisesti puhelimen välityksellä hoidetaan.
 11. Minnie12 Silmät suurina ihmettelijä

  Mulla on huomenna ensimmäinen ultra ja se on 8+3! Puhelimessa hoidetaan mulla siitä vähän ristiriitaset fiilikset koska eka raskaus ja kaikki muutenkin nii epävarmaa ja epäselvää
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. K-L Silmät suurina ihmettelijä

  Tänään oli eka neuvola ja ihan paikanpäälle mentiin ja mies sai tulla mukaan. Äippäpolin ultraan ei saa, mutta neuvolakäynneille on tervetullut. :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. Pienipapu9 Satasella mukana keskusteluissa Jouluäidit 2020

  Mullakin oli tänään eka neuvola. Myös paikanpäällä ja mies saa tulla aina mukaan jos vaan on terve. N. Tunti meni ja sain kasan papereita kotiin.
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. Felia Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020

  Mä varasin tänään neuvolan, se on ensi viikolla puhelinaika. Mun neuvolantäti on todella ihana ja hän oli niin iloinen mun uutisista, kun hän tietää mun monista keskenmenoista! :happy:

  Mä ehdin vuosi sitten käydä ekassa neuvolassa ja pari päivää myöhemmin todettiin tuulimuna, joten mitään uutta siellä ei minulle tule. Varmaan sitten punnitsen itseni kotona ja mittaan itse verenpaineeni. Tärkeintä on saada lähete verikokeisiin ja ultraan :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. Tiitiskä Oman äänensä löytänyt Jouluäidit 2020

  Mullakin oli eilen eka neuvola. Siellä selvis, että meidän kunta tarjoaakin nykyään varhaisultran niin minäpä meen sitten uudestaan ultraan parin viikon päästä:grin rautaa pitää kans rueta syömään jo nyt, esikoisesta söin muistaakseni vasta loppuraskaudesta.
  • Tykkään Tykkään x 7
 16. Miitu Keskustelujen kuninkuusravaaja Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Onpa kiva miten moni pääsee ultraan ihan neuvolan puolesta. :happy:
  Mikseiköhän joka paikkakunnalla voisi olla.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
 17. Miemie Silmät suurina ihmettelijä

  Itsellä neuvola ens viikolla ja ihan paikan päälle menen, mies ei tietenkään saa tulla mukaan. Jännä tietää et edes on etäneuvoloita!
  • Vanha Vanha x 1
 18. Felia Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020

  Ei niitä varmaan ennen ole ollutkaan. Tää on ihan uusinta uutta, ajan hengen mukaista! :wink
 19. Piemo Puuhakas puhuja Jouluäidit 2020 Syysmammat 2017

  Kertokaas kenellä eka neuvola jo ollut että mitä siellä tehtiin?

  Mä en enää muista näitä esikoisesta. :shy:
 20. Nalla Näppärä viestien naputtelija Jouluäidit 2020

  Meillä ekalla neuvolakäynnillä saatiin liikunta- ja ravintosuosituksista lappusia ja täytettiin alkoholikyselyt. Paino mitattiin ja verenpaine sekä avattiin varauspolku Nt-ultraan. Juteltiin suvun sairauksista ja omista, sekä alustavasti tukiverkostosta. Siinäpä ne keskeisimmät!
  • Tykkään Tykkään x 5