Viimeisin neuvolakäyntisi

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Miten viimeisin neuvolakäyntisi meni? Oliko kaikki kunnossa?

Jos edessä on ensimmäinen neuvolakäyntisi, voit lukea ensimmäisen käynnin sisällöstä artikkelistamme. Joko ensimmäinen neuvola-aika on varattu?
 
Oletteko varailleet vielä aikoja ensimmäiselle neuvolakäynnille? Tai onko jollain jo takana päin? :)
 
Jostain syystä itseä jännittää kauheasti soittaa sinne ja varata aika! :rolleyes::rolleyes: Kai se jotenkin konkretisoituu siinä niin paljon.
Toki tänään vasta 4+3, joten ei ihan hirveän kiire edes ole. Maanantaille olen laittanut itselleni dedis päivän soittaa. Viikoille 7+1 varasin varhaisultran ja ehdottomasti haluan käydä siellä ensin, että en mene "turhaan" neuvolaan. :smiley-ashamed008
 
Eilen 15.4 oli rakenneultra. Terve tyttövauva tulossa elokuussa. Yksi asia mikä jäi vaivaamaan oli se että viikkoja on 20+4 ja vauva jo pää alaspäin aika alhaalla. Kysyin asiasta ja Kätilö sanoi että hän vain viihtyy näköjään sillä lailla ja että ei haittaa. Mitään kipuja ei ole ollut ja raskaus muutenkin sujunut hyvin. Mutta. En tajunnut kysyä voinko vielä lenkkeillä normaalisti. Olen hölkännyt n. 3-4 kertaa viikossa 40.minuuttia. Mutta uskaltaako vielä juosta kun tosiaan vauva pääalaspäin. Tuntuu hurjalta. Onko muita raivotilassa olevia urheilijoita? On vain sanottu niin kauan kuin pystyy niin antaa mennä vaan. Mutta en tiedä..
 
Varasin eilen ekan neuvolan 13.5., silloin olisi 8+2. Sitä ennen käyn varhaisultrassa yksityisellä 7+4... Halusin neuvolan samasta syystä kuin yllä BabyMama vasta ultran jälkeen, jotta ei tuu ”turhaa” käyntiä. Oli kyl jännittävää soittaa sinne! :happy6
 
Täällä myös varattu aika neuvolaan 5.5 jolloin 8+3. Varhaisulta 27.4 ja silloin 7+2. Meillä varattiin ultra ennen neuvolaa kans sen takia, että varmistetaan kaiken olevan hyvin ennen neuvolaa. Ja muutenkin kiva että on edes yksi paikka johon isäkin pääsee mukaan nyt kun tämä on hänelle ensimmäinen :)
 
Meillä ensimmäinen neuvola 18.5, olisin silloin omien laskujeni mukaan rv 7+4.
Neuvola on etänä puhelimitse. Kaksi ensimmäistä käyntiä ovat puhelimitse ja ensimmäinen fyysinen käynti on sitten lääkärineuvola.
Ehkä ihan hyvä että näin tälläisenä aikana ja asutaan siis pk seudulla. :)
 
Meillä neuvola 8.5. Mies ei tuu mukaan ku oli suositus ettei kovin montaa ole samassa tilassa. Toisaalta mies on sit toisen lapsen kanssa kotona jos saa vapaata. Muuten joutuisi ottamaan sen mukaan. Ei uskalleta viedä mihinkään lasta hoitoon tällaisena aikana kun mekin kuulutaan riskiryhmiin.
 
Sarappa, Ehkä se on myös mukavakin mennä kaikessa rauhassa höpisemään. :)
Joo, näin mäkin ajattelen :) Enkä oo ihan varma oisko mies ollu ees lähössä hippulat vinkuen mukaan neuvolaan :grin sille sopii varmasti vapaapäivä ja lapsen kans kotona oleminen sillä aikaa.
 
Joo, näin mäkin ajattelen :) Enkä oo ihan varma oisko mies ollu ees lähössä hippulat vinkuen mukaan neuvolaan :grin sille sopii varmasti vapaapäivä ja lapsen kans kotona oleminen sillä aikaa.

Eli kaikki voittaa tilanne! :grin
 
Takaisin
Top