Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Uh oh, sellainen tuli mieleen et minikokoinen toppapuku voisi olla hyvä hankinta. ÄP:n toppis on aika iso, vastasyntynyt hukkuu sinne. Voisi olla paikallaan hommata toppis koko 56-62cm kokoa sairaalasta kotiutumista varten. Mistäpä tietää millainen pakkanen silloin sattuu olemaan. :eek:


Meillä oli kuopuksella toppapussi, sellainen hihallinen. Mikä se viralliselta nimeltään nyt onkaan. Koin käteväksi haalarin sijasta vaunuissa. Siinä oli kyllä reikä kaukalon turvavyöllekin, että meni siinäkin.
Meni koko ensimmäisen talven se pussi, eikä varsinaista haalaria ollut lainkaan :)
 
Meillä oli kuopuksella toppapussi, sellainen hihallinen. Mikä se viralliselta nimeltään nyt onkaan. Koin käteväksi haalarin sijasta vaunuissa. Siinä oli kyllä reikä kaukalon turvavyöllekin, että meni siinäkin.
Meni koko ensimmäisen talven se pussi, eikä varsinaista haalaria ollut lainkaan :)

Tätä toppapussia mäkin mietin. Se voisi varmasti olla kätevä jos liikkuu vauvan kanssa ja menee välillä sisälle. Saa helposti vauvan pois sieltä, toinen ei sitten paahdu sisätiloissa.

Esikoisella oli 56 kokoinen talvihaalari, reilua kokoa, niinkun monet haalarit usein tuntuu olevan. Muistaakseni 5kk ikäisenä vaihdoin tuohon äitiyspakkauksen haalariin. Haalarit ovat vielä tallessa. Jos tämä vauva vetää samanlaista kasvukäyrää kun isosiskonsa, niin tuo 56 on varmasti passeli pitkään.
 
Mä en ole vielä uskaltanut hankkia mitään, mutta toi toppapussi kuulostaa tosi hyvältä idealta! Laitan korvan taa. Newbien kuoseista tykkään myös, ne oli esikoisellekin lemppareita.

Tuntuu, että rima on noussut esikoisen jälkeen. Tällä kertaa on paljon parempi tuntuma siihen, et millaisia vaatteita ja varusteita haluaa käyttää ja osaa mahd. kaverilahjoituksistakin pistää suoraan kiertoon ne, mitkä ei vastaa omia tarpeita tai värisilmää.
 
Mäkään en vielä uskalla hankkia mitään. Odottelen rakenneultraan asti. Tosin sisarusteni lapsilta on jäänyt iso kassillinen vaatteita ja niitä saatan katsella tulevina viikkoina...
 
Meidän kaukalo on niin pientä mallia, että sinne ei kaukalopussi pitkään sopis. :laughing002 Me mentiin esikoisen kanssa (maaliskuussa syntynyt) sillä, että kaukaloon laitettiin sisävaatteiden päälle villapuku ja villapeitto. Hyvin tuntu pärjäävän, joten samalla suunnitelmalla mennään. Peityoja on helppo lisätä ja vähentää sitte tarpeen mukaan. (Esikoinen kyllä edelleen vakuuttaa "Minä tykkään kylmästä", joten ehkä ei toimi kaikilla vauvoilla... :laughing021)
 
Meillä on esikoinen samanlainen kylmässä viihtyjä. Minä olisin tupannut vaikka mitä pälle, mutta meni ensimmäisen talven fleeceasu päällä vaunujen pehmeässä kantokopassa. Vähän viileämmällä kelillä yritin jotain peittoa ainakin laittaa päälle, mutta aina sain mieheltä palautetta, että vaunulenkki meni ihan pipariksi kun kitisi vain kuumuuttaan. Heti nukahti kun otti peiton pois. Tosin silloin oli todella leuto talvi. Ei tainnut olla monena päivänä edes lunta.
 
Meilläkin on se pieni ja iso jääkarhun pussi :) . On ihan älyn kätevä. Tarvii vaan kunnon pitkävartiset tumput ja laajalla kaulurilla olevan kypärämyssyn, niin korvaa haalarin. Ja autossa vetskarin saa kunnolla auki, joten pieni ei ala hikoilla autossa. Yleensä haalarin pukeminen aiheuttaa huutokonsertin, mutta kaukalopussin kanssa ei yleensä kuulu pihaustakaan. Oon onnistuneesti siirtänyt nukkuvia muksuja kantoliinasta, kantotakin alta jatkamaan unia lämpöpussiin, vaunuihin.
 
Takaisin
Top