Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Vargynja, 16 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mooseksenperintö Aloittelija

  Ikean pinnis, josta lähtee koko laita irti on meillä ollut toimiva sängyn vieressä "sivuvaununa". Edelliseen parisänkyyn se saatiin laitaan nippusiteillä kiinni niin oli turvallinenkin mutta nyt runkopatjasänkyyn se tulee olemaan hankala saada kiinni niin en ole varma saadaanko tätä kikkaa käyttöön. Vauvat on olleet niin kätevä siirtää imetyksen päätteeksi omaan sänkyynsä unipesässä tai peittokapalossa yöllä sinne ilman että itse tarvitsee nousta niin toivon että saadaan sama systeemi toimimaan nytkin. Yhdestä ruokakaupasta nappasin tutteja kun olivat alennuksessa, mutta muuten en ole koskaan tainnut ostaa mitään näin aikaisin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Niissä ikean pinniksissä on ohjeissa ettei saa pitää pohjaa ylhäällä jos on laita irti. Meillä on aika korkea sänky joten senkin suhteen en usko että sitä sais mitenkään turvallisesti kiinni meidän sänkyyn.
 3. Mooseksenperintö Aloittelija

  Juu niin lukee ja onkin ihan järkevää tietty jos toinen laita ei olisi mitään vasten. On kuitenkin todettu tukevaksi myös taaperovaiheessa ilman laitaa kun pohja on alhaalla jolloin lapsen painokin isompi (joka on ohjeen mukaan ihan tarkoitettukin niin käytettäväksi). Tälläisiä virityksiä tietty jokainen käyttää ihan omalla vastuulla lapsen turvallisuuden huomioiden, ajattelin vain kertoa miten on meillä ollut käytössä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo siis en sillä tarkoittanut. Vaan enemmänkin sitä että tätä mietin mutta en usko että saadaan tarpeeksi tukevasti kiinni tähän meidän kyseiseen sänkyyn joten meille pitää keksiä jotain muuta :) ehdottomasti tää vois olla hyvä tapa jos sen pinniksen sais tosi tukevasti kiinni ja tiedän että tosi moni tekee noin :)
 5. Mooseksenperintö Aloittelija

  Niinpä, se pitää olla tosi tiukasti sängyssä kiinni että toimii turvallisesti. Muistelen tosin että kolmosen kohdalla pienemmässä asunnossa pinniksen sai lukittua hyvin paikalleen seinän ja sängyn väliin, mutta sekin vaatii että sängyn patjat ovat samalla tasalla. Toivottavasti joku hyvä systeemi löytyy, on onneksi vielä aikaa meilläkin tätä viritellä käyttöön :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Meillä ei välttämättä saa just sillai hyvin sängyn väliin ja tosiaan sänky on korkea. Onneks on aikaa miettiä miten tuon saa järjestymään. Laskettava laita oli hyvä siltäkin kannalta että sit helpompi mulle jatkossakin vaikka pinnasänkyä siirtäisi.
 7. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Meillä ei mahdu pinnis järkevästi makkariin, joten ostetaan sellainen pienempi vierisänky joka kiinnitetään meidän sänkyyn ja vauva siirtyy sitten isosiskojen tapaan jo 5-6 kk iässä pois meidän huoneesta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Meillä on sama juttu. Itseasiassa sinne ei mahdu mitään sänkyä omani lisäksi, joten alusta asti vauvan paikka tulee olemaan muualla. Toki ihan naapurihuoneessa, mutta silti.
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Kahdet pitkuhousut nappasin mukaan kirpparilta. Samanlaiset kuin esikoisella oli :D muistaakseni ne meni esikolle aika pitkään niin raaskin niihin törsätä 3,5€ :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. kopikat Ihastunut foorumiin Heinä-äidit 2020 Maalismammat 2018

  Tää ei nyt varsinaisesti mene hankintoihin, mutta ystävän innostamana aloin käydä läpi pojalta jääneitä vaatteita - tai siis lähinnä otatutin ne laatikot alas tuolta hyllyiltä odottamaan inspiraatiota. Minkähän verran olis järkevää jättää noita vaatekertoja? Ainakin pikkubodeja sais olla useampia jos on yhtään yhtä kova puklaamaan kuin isoveljensä... Sit taas vähän pohdituttaa, kun on kesävauva ja edellinen oli kevätvauva, niin ei välttämättä mätsääkään koot ja vuodenajat yhteen...

  Meille olis lähisukuun tulossa maaliskuussa poika, niin sinne on hyvä laittaa ylimääräisiä menemään, kun tietäis vaan mitä kannattaa säilyttää - kumpi sieltä olis meille edes tulossa... :nailbiting::p
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Ite oon kans hukassa noiden kanssa kun edellinen oli tosi kuuma talvivauva. No ehkä jotain ohuita leggareita/shortseja ja bodeja pitäis ainakin olla.. muuten olenkin ihan hukassa :nailbiting:
 12. Sametti Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Mä ajattelin, että sitten keväämmällä voisi alkaa tehdä hankintoja, mutta mies löysi priimakuntoiset Emmaljunga Nxt90-yhdistelmät Torista. Nyt on sitten ensimmäinen hankinta tehty :smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 5
 13. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Meille kotiutunut tällä viikolla Carenan vierisänky, kun oli Lekmerillä alessa ja sain vielä lisäalekoodin Preglife sovelluksesta. :) Tosi paljon tavaraa tallessa, mutta pitää vielä vikalla kolmanneksella alkaa tarkemmin perkaamaan kaappeja ja katsomaan mitä on jäljellä. Kävin viime syksynä läpi kolmosen yrityksestä luopumisen ja kahteen lapseen tyytymisen ajatusprosessia ja siihen liittyen myin melko paljon vauvakamaa pois. Sitten mahdollisesti viimeiseksi kaavaillusta yrityskierrosta plussasinkin. :grin Onneksi suurin osa tärkeimmistä on vielä tallella.
  • Tykkää Tykkää x 4
 14. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  En voinut vastustaa. Lindexiltä 44cm body :Heartred
  IMG_20200224_152731.jpg
  • Tykkää Tykkää x 11
 15. Heispanen Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Oon kuullu hyvää juuri Lindexin lastenvaatteista, niin käytiin sitten sieltä hyvin menneen rakenneultran kunniaksi hakemassa pieni body :Heartred tulossa on siis eka lapsi ja ollaan oltu vähän pelokkaita hankkimaan vielä mitään, kun vauvantulo tuntuu jotenkin vielä niin kaukaiselta, mut nyt ehkä vois jo vähän rohkaistua :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 16. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Lindexin ja Kappahlin vaatteet on mun mielestä olleet hyviä. Hoikalle name it ja pop on olleet myös hyviä :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. sonic Peruskäyttäjä

  Kenelläkään suosituksia hyvistä imetystyynyistä?
 18. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Muistaakseni doomoo imetystyynyjä on kehuttu :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Mooseksenperintö Aloittelija

  Doomoot on tosiaan olleet hyviä. Myös muumipäällysteiset on hyviä jos sisällys on pysynyt napakkana (eli vanutäyte). Raetäytteisistä en ole itse tykännyt kun ne painuvat niin nopeasti kasaan ja vauva meinaa "upota".
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Mulla on Doomoo, se on ihan kiva mutta mun mielestä vähän turhan tuhti. Enemmän käytin ihan tavallisia tyynyjä vauvan tukemiseen. Ehkä en vaan jotenkin oppinut käyttämään sitä oikein. Ja mä olen alle 160 cm, eli ehkä sekin vaikuttaa siihen, että ohuempi tyyny olisi istunut jotenkin paremmin.
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu