Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Ei olla hankittu vielä mitään, toivottavasti kaikki on kunnossa nt-ultrassa, sen jälkeen voisi jo katsella valikoimia :)
 
Lähden heti töitten jälkeen katsomaan oisko meidän Lidlissä vielä noita!
 
Täältäkin vahva suositus pötkylä tyynylle :)
 
Kaikki pitää hankkia uudestaan kun kuopus jo seitsemän vuotta. Muttei uskalla kovin vielä mitään ostella..ainakaan isompia juttuja.. Jotain pientä tekisi kovasti mieli jo kuitenkin ostaa ❤️
 
Kaverille syntyi vauva pari viikkoa sitten ja hänelle olen saanut sentään ostaa vähän jotakin.. Ja neuloin villatakin.. Olen kyllä omallekin alkanut neulomaan villahaalaria pikku hiljaa mitä pahoinvoinnilta kykenee..
 
Pötkylälle vahva peukku täältä kans! Auttaa loppuraskaudessa erityisesti, kun on jo hankala nukkua.

Meillä on esikolla ollut britax go nextit ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä, erityisesti miellyttää iso tavarakori ja kääntyvät eturenkaat. Nyt vähän natisevat, öljytä pitäis.

Meillä esikolla oli turvaistuin lainassa kavereilta, tais olla joku cybexin. Oli kätevä siinä, että sai perillä laitettua makuuasentoon ja vauva sai jatkaa siinä unia rauhassa.
 
Meillä hankinnat taitaa siis kans sijoittua sinne rv 12 jälkeen, esikon jäljiltä melkein kaikkea löytyy. Jos sukupuoli on eri, niin jonkin verran lisää vaatetta täytynee hankkia (tai siis saa).
 
Osaatteko suositella mitään itkuhälytintä? Meillä on kaks Philipsin perusmallia, nyt on kaikki johdot rikki ja pitäs uus hankkia äkkiä kun kuopus vielä nukkuu ulkona.
 
Mulla ei oo mitään vauvakamaa jemmassa. Vaunut ostin jo torista kun haluan samat kuin ekoilla eli I'coot. Saan ne huomenna. Omat on vielä kaverilla käytössä ja uudet on törkeän hintaiset. Onhan tää nyt tosi aikaista, mutta tavarasta pääsee aina tarvittaessa eroon.
 
Isompi auto ois kyllä meilläkin tarpeen [emoji1] Päätettiin kuitenkin pärjätä tuolla v70 vaikka sinne ei enää kaikki mahu.
 
Vasta viime keväänä ostettiin uusi auto. Pitää rattaista hankkia semmoiset että mahtuu peräkoppiin eli pitäisi pieneen tilaan saada mahtumaan ne. Tai sitten ostetaan toinen auto. :D
 
Meillä ajateltiin autoon hankkia lisäistuimet 2 kpl peräkontin puolelle, kun siellä on niille ihan paikkakin. Vauvan lisäksi kun meillä on vielä koira ja aupairkin.
 
Turvakaukaloon pussukka tuli ostettua. Voi tulla tarpeeseen helmivauvalla, niin ei tarvitse toppahaalarissa köyttää kaukaloon kauppareissuille. Ei eikä se vissiin ole kovin turvallistakaan paksuissa toppavaatteissa kiinnittää kaukaloon.
 
:Heartred Nyt on kotiutumisvaatteet ostettu ja pesty...huh. Samalla tuli ostettua juhlavaatteet, kun alesta sai :wideyed: koko on vaan haastava valita.
 
Nyt oli aika hyvät alet PoPilla... Alet jopa -50-60% ja alennetuista sai 3 kahden hinnalla. Tarttui mukaan toppapuku ja windfleece vauvalle ja esikoiselle takki, eikä ollut kallista. Vähän jäi kaivelemaan, että olisiko pitänyt vielä käydä katsomassa. Esikoisen aikaan meillä ei ollut kokoa 50 juuri ollenkaan ja esikoinen hukkui 56:seen. Eihän nuo pienet koot kauan mene, mutta olisi kiva pukea sopivaa päälle.
 
Takaisin
Top