Vauvavakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2016' aloitti Virmu, 29 heinä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Virmu Peruskäyttäjä

  Oletteko hankkimassa/ jo hankkineet vakuutusta tulevalle pienokaisellenne? Millaisia kriteereitä teillä on vakuutukselle/ kokemuksia aiemmilta kierroksilta ym?

  Aloin tässä miettimään että kun rakenneultra on jo takana, niin kannattaisi varmaan tätäkin alkaa pohtimaan. Ilmeisesti mitä aiemmin ottaa, niin sitä kattavampi vakuutus on mahdollista saada jos/ kun ei ole raskauden suhteen vielä ilmennyt mitään kummempia vaikeuksia..
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Aamutorkku Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Mulla on jotenkin sellainen mielikuva, että op tarjoais sitä jopa jotenkin ilmatteeks (?)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Alise Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Millaisia asioita vauvavakuutus korvaa? En ole lainkaan perehtynyt aiheeseen, mutta pitäisi joka tapauksessa katsoa koko vakuutuspaketti uusiksi mahdollisimman pian.
 4. Virmu Peruskäyttäjä

  Itse kävin Alise lukemassa tuolta http://www.vauvavakuutus.fi, oli kerrottu yleisesti ja vertailtu eri vakuutusyhtiöitä. Mies pyysi omasta vakuutusyhtiöstä tarjouksen ja menemme vielä op:hen juttelemaan asiasta. Jotenkin nuo vakuutukset on aina sellaisia, etteivät aukea ainakaan mulle ilman keskustelua asiantuntijan kanssa. Ja tosiaan kun ensimmäinen tulossa, niin en oikein osaa vielä hahmottaa mitä kaikkea olisi tarpeellista vakuutuksessa huomioida.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. mangusti80 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Syysmammat 2018

  Muistaakseni OP tarjosi ekan vuoden ilmaiseksi :)
 6. Suskii Peruskäyttäjä

  Taitaa jäädä vakuutus ottamatta, kuten esikoisen kohdalla. Täällä pääsee hyvin julkiseen terveydenhuoltoon. Lisäksi alle 18-vuotiaalta peritään vain 7vrk:ta osastohoitomaksu, jonka jälkeen hoito on maksutonta julkisella puolella.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Kotimama Rakastunut foorumiin Joulumammat 2016

  vakuutus otetaan tälle toisellekin :) meillä op pohjolassa vakuutukset. Asioidaan yksityisellä puolella julkista enemmän mikäli tarve ollut.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. gitgat Peruskäyttäjä

  Me ollaan äskettäin käyty hoitamassa kaikki vakuutusasiat kuntoon ja op tosiaan tarjoaa vauvavakuutuksen vuodeksi ilmakseksi :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Syksyinen Tuttu foorumilla

  Meillä on esikoisella vakuutus Op:ssä, otettiin se muistaakseni vähän ennen syntymää. Hintava se on, reilu 450e/vuosi, mutta otetaan sama kyllä kakkosellekin varsinkin kun nyt saa ekan vuoden ilmaiseksi. Esikoinen on nyt 1v9kk ja hänen kohdallaan ollaan onneksi jääty tappiolle noissa vakuutuksissa. Kiva on kuitenkin ollut ne muutamat harvat käynnit hoitaa yksityisellä ilman jonotusta.

  Jos meinaa hankkia vakuutuksen ni ehdottomasti ennen syntymää kannattaa ottaa, koska sit ei tarvitse sulkea mitään vakuutuksen ulkopuolelle.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Pyysin tarjousta lähitapiolasta kun meillä on vakuutukset siellä.. Mies tuli siihen tulokseen että ei oteta koska hinta oli ihan järkyttävä!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Fuji saako kysyä mikä se hinta oli? Meilläkin olisi kiinnostusta ottaa, mulla omat vakuutukset nyt Pohjolassa ja miehen vakuutuksista en muista, saattoi olla juuri Tapiolassa. Pankkiasioissa loikkasin juuri asuntokauppojen yhteydessä miehen pankkiin ja nyt sitten suunnitteilla yhdistää myös perheen vakuutusasiat yhteen paikkaan. Käytännössä siis joko mies siirtyy Pohjolaan tai mä miehen vakuutusyhtiöön, kumpi nyt tuntuu fiksummalta.
 12. Aamutorkku Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Pohjolahan on OP:n kanssa samaa firmaa, joten jos lainat on op:ssä, niin todennäköisesti kannattaa olla myös vakuutukset
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Kotimama Rakastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Tai jos lainat on tapiolassa niin sieltä kannattaa myös vastaacasti ottaa vakuutukset niin on jotain keskittämisetuja :)

  vähän ohi aiheen mutta vaikka meillä kaikki lainat ja meidän kodin vakuutus ja omat sairausvakuutukset ym on OP:n puolella niin silti kannattaa vertailla vakuutusten kattavuuksia. Esim koirillani on tapiolassa vakuutus, oli niin paljon parempi kun OP:n tarjoama.
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Kotimama Rakastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Meilläkään ei paljoa ole esikon vakuutukselle käyttöä ollut mutta sehän on vaan hyvä :) maksaahan se vuodessa paljon mutta pahan päivän varallehan se vaan onkin. Itsellä oli vielä tuoreessa muistissa se kun kaveri ei joskus ottanut vakuutusta lapselleen ja kävi niin kurjasti että vauva olikin maitoallergikko syntyessään. Eli ainoastaan apteekin erikoisvalmisteet kelpasi. Ja ne valmisteet olivat todella hintavia ja kaikki meni omasta lompakosta. Osanhan korvaa kela tämmöisissä tapauksissa mutta ei niin hyvin kuin mahdollinen vakuutus joka on otettu ennen lapsen syntymää :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Pikaiseen katoin sähköpostin niin siinä lukee että 450e käytännössä vuodessa.. Oon näemmä kattonu aiemmin väärin että tuo olisi kertamaksu 4 kertaa vuodessa!

  Mutta on se silti tällä hetkellä liian kallis :sad001
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Lacrima85 Tuttu foorumilla Joulumammat 2016 Huhtimammat 2018

  Me otettiin LähiTapiolasta, muutenkin kaikki vakuutukset siellä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Mulla oli aiemmin juuri noin, mutta nyt on pankki vaihdettu miehen mukana OP:sta Danskeen kun sieltä sai paremmat lainaehdot talolle. Siksi ei enää oikein mikään sido Pohjolaan ja mietitään vaihtoehtoja. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Indie Tuttu foorumilla Joulumammat 2016

  Emme varmaankaan ota vakuutusta tällekään vauvalle, kuten emme ottaneet esikoisellekaan. Jonkun verran jaksoin noita vertailla silloin, kun esikoista odotin, mutta lopulta päädyimme olemaan ottamatta.
  Mä uskon tähän suomalaiseen julkiseen terveydenhuoltoon ja ainakin esikoisen kohdalla kaikki on sitäkin kautta hoitunut todella hyvin joka kerta, kun on lääkärissä tarvinnut käydä. Toki ymmärrän tuollaiset erikositapaukset, joista Kotimama kirjoitti, mutta ehkä olen valmis ottamaan sen riskin, että tämä uusi vauva sairastelisi paljon ja kalliisti.
  Varmasti, jos rahatilanteemme olisi erilainen, harkitsisimme vakuutuksen ottamista ihan eri lailla. Nyt kuitenkin valitettavasti taloudellinen tilanteemme on aika heikko ja uskon ja toivon, että molempien lasten kanssa julkinen terveydenhuolto riittää. :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 19. Suskii Peruskäyttäjä

  Esikoiselle otettiin 1-vuotiaana tapaturmavakuutus, jonka sai liiton kautta tosi edullisesti. Kyllä meillä esikoisella oli refluksia ekan vuoden aikana. Muta julkinen terveydenhuolto toimi hyvin ja saimme tarvitsemame avun.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. TCN Peruskäyttäjä Joulumammat 2016

  Esikoisen vakuutus on lähitapiolassa ja sitten toisen on turvassa. Molempiin olen tyytyväinen. Tälle kolmannelle olemme ottamassa turvasta koska siellä on perheen muutkin vakuutukset. Esikoinen jäänyt lähitapiolaan niin ei karsita pois vakuutuksesta mitään. Toisen kohdalla vakuutus on ollut enemmän kuin tarpeen putkitusten ja muiden sairasteluiden takia. Esikoisen vakuutuksen kohdalla vois ehkä alkaa jo harkita lopettamista. Sen verran vähän sairastaa.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu