Vauvavakuutus

Mile

Näppärä viestien naputtelija
Mile: Sittenhän meilläkin on vielä toivoa! :) Kaikki muu on ollut terveyden kanssa ja ultrissa yms ok, mutta tosiaan tuo BMI on päässy vähän turhan korkeaksi. Jospa se Pohjola olisi meillekkin suosiollinen.


Meille ainakin oli tuo vakuutus myönnetty. :)
 

syysmami

Näppärä viestien naputtelija
Me käytiin eilen Pohjolassa hakemassa tarjous kaikista meidän vakuutuksista ja illan laskelmien tuloksena oli että saamme Pohjolasta kaikki vakuutukset 500 euroa halvemmalla kuin esim LähiTapiolasta!! Ehdottomasti siis Pohjolaan siirrytään. Siellä oli myös todella kattava hoitoturva vauvalle, astuu heti voimaan kun haetaan eikä tarvitse hakea viim. kun laskettuun aikaan on 3kk jne.. Omavastuu 100e/vakuutuskausi eli ei paha ollenkaan ja mikä parasta niin se oli myös mielettömän halpa; perushoitoturva vaan n. 170e ja jos siihen haluaa lisäturvia (mm. fysioterapiaa ym.) niin ei siltikään maksa ku pikkasen 200 euroa vuosi. Ja tämä hoitoturva on voimassa myös raskausaikana, esim. jos joudun loppuraskaudesta sairaalaan niin vakuutus kattaa kaikki kulut (-100 euron omavastuu). Ja jos synnytyksessä sattuu jotain niin sekin korvataan kun otettiin siihen invaliditeettiturva. SUOSITTELEN!
 
  • Tykkään
Reaktiot: Wow

emmu_ma

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Marraskuunmammat 2015
Meille tulee kanssa pohjolasta tuo vakuutus. Tosin otetaan se ilman omavastuuta. Pitäisi vaan saada aikaiseksi hoitaa asia loppuun asti.
 

hento

Vauhtiin päässyt keskustelija
Me otettiin vauvavakuutus lähitapiolasta, tai siis nyt odotetaan niitten päätöstä :) Myös muita vakuutuksia sinne siirrettiin samalla ku sai halvemmalla ku aiemmasta vakuutusfirmasta :)
Henkivakuutuksetki sai mulle ja miehelleni huijattua.. kyllä nyt on kaikkehen vakuutusta jos jotaki sattuu :p
 

Wow

Näppärä viestien naputtelija
Jesjes, nyt on sitten Pohjolasta vaaville vakuutus otettua. Tosiaan uudistuksen myötä ehdot parantuneet aivan huimasti. Otettiin hoitokuluvakuutus + paljon muita herkkuja ja keskittämis-/omistajajäsenalejen jälkeen hinta jäi kahteensataan. Ei paha! :) Ja tosiaan omavastuu sen 100€/kausi.
 

Klaara

Vauhtiin päässyt keskustelija
Meillekin tuli eilen ilmoitus, että saatiin odotusajanvakuutus If:stä missä meillä on kaikki muutkin vakuutukset. Mies ei halunnut alkaa kilpailuttamaan edes muita yhtiöitä. Tuo dotusajanvakuutus muuttuu syntymän jälkeen lapsivakuutukseksi. Vähän joutui jännittämään myönnetäänkö meille vakuutusta erinäisten sairauksien vuoksi, mutta nyt on kaikki selvää ja yksi huoli vähemmän.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Wow

jepukka

Vasta-alkaja
Minusta on hurjaa että ihmiset yleensä hirveästi vertaavat vakuutuksien hintoja, ei sillä hinnalla ole niin väliä vaan sillä että mitä se vakuutus korvaa. Ja vaikka kuinka yhtiö kehuu korvaus palveluita ym, ei se homma aina toimi niin.. Ja yleensä niissä on aina joku pikku printti miksi ei korvata jotain asioita.. Että ennemmin maksan vaikka vähän kalliimman hinnan vakuutuksesta kunhan korvaus toimii..
 

Wow

Näppärä viestien naputtelija
Meillä hinta on vakuutuksissa niinkuin kaikissa muissakin isommissa hankinnoissa yksi kriteeri. Ei tietenkään ainoa. Eikä se kallis hinta aina sitä sano että vakuutus olisi hyvä/toimiva. Toki muut kriteerit ovat isommassa osassa mutta tottakai sitä vertaa myös hintaa ja suhteuttaa sitä sisältöön. Meidän palkoilla ainakin on vähän mietittävä rahaakin! :)
 

hento

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mutta sekin tosi asia että jotku joutuu kattomaan hintaa, jos hintaero on suurikin.. Mutta tottakai tuossa Vakuutuksen otossakin jo ajattelee vain vauvan hyvää.. :)
 

Pikku-Tikru

Vauhtiin päässyt keskustelija
Minkä te ootte ottanu enimmäiskorvaukseksi? Meillä laskettiin 100 000e Pohjolassa, omavastuu nollalla näin ollen ois 280e pyöreesti vakuutus.
 

emmu_ma

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Marraskuunmammat 2015
Meillä 200 000€ se määrä ja ilman omavastuuta n. 300€ vuodessa hinta.
 

Nereid

Piirimestaruustason postaaja
Huhtiäidit 2020
Onko teillä tuttuja joilla on ollut hyötyä noista vakuutuksista?
Mä olen miettinyt että ottaisinko vai en, en ole ottanut. Esikoisella oli joskus, mutta kun oltiin vuosi maksettu sitä eikä oltu kertaakaan tarvittu niin luovuttiin siitä. Kenellekään en ole muuta pitänyt kun tapaturmavakuutusta. Ainut joka olis siitä hyötynyt on kakkonen, jolla oli korvatulehduksia, mutta sekin olis mennyt vakuutumaksujen kanssa lähes päittäin.
Kela korvaa yksityisistä lääkärikuluista niin ison osan että ei se lääkärissä käynti ihan hirveen kalliiksi tule, tohtoritalossa normi käynti on muutaman kympin luokkaa, lääkäristä riippuen joka 40 tai 60€ ja jos siellä pitää kydä kerran tai kaks vuodessa niin ei oo paha.
Silti mietin ton vakuutuksen ottamista... mietin myös sitä että mitä kaikkea sillä rahalla saa minkä siihen vakuutukseen laittaa vaikka ensimmäisen 3 vuoden aikana.
No toivon ihan todella ettei meistä kukaan sitä lopulta tarvii .
 

elenna

Sukkela juttelija
Kuudes, meillä on yksi tuttu perhe sitä hehkuttanut, että oli tosi hyvä ottaa vakuutus. Heillä on lapsella ollut allergiaa. Muuten en oo kamalan monien kanssa siitä jutellut...
 

Wow

Näppärä viestien naputtelija
Meillä on 200 000 ja omavastuu 100€/kausi. Lisäksi otin muitakin osioita vakuutukseen, hinta 200€.

Kuudes: Meillä molemmilla sisarusten lapset ovat hyötyneet kovastikin. Heillä on ollut vähän isompia murheita alkutaipaleella ja ilman vakuutuksia leikkaukset, apuvälineet yms olisivat tulleet todella kalliiksi.
 

emmu_ma

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Marraskuunmammat 2015
Tuo vakuutus tuntuu herättävän paljon mielipiteitä. Itse toivon että vakuutus on "turha", mutta onpahan varauduttu myös jos lapsi sairastaakin paljon tai jotain muuta vastaavaa. 300 euroa vuodessa mielenrauhasta ja tiedosta että lapsi saa tarvittaessa hyvää hoitoa nopeasti on pieni raha :) minulla on kyllä myös vahva luottamus kunnalliseen terveydenhoitoon, mutta silti olen tästä mukavuudesta valmis maksamaan.
 

Wow

Näppärä viestien naputtelija
emmu_ma: Samat syyt täällä, toivon että jos varautuu kunnolla, vakuutuksia ei tule tarvitsemaan. :)
 

Kunusiini

Puuhakas puhuja
Heinämammat 2016
Miten te ootte saanu noin edullisesti noita vakuutuksia? Mulla on kaikki vakuutukset Pohjolassa, ja silti 100 euron omavastuunkin kanssa hinta olisi lapsen vakuutukselle 320 euroa vuodessa ja ilman omavastuuta 477 euroa. Siksi en oo vieläkään päättäny, otetaanko vai ei. Ihan hullua pienillä tuloilla, jos 420 euroa pitää vuodessa löytyä, vaikkei sattuisi sen kummempaa ollenkaan.
 

Mile

Näppärä viestien naputtelija
Tuossa Pohjolan vakuutuksessa hinta on niin kiinni siitä, että mitä siihen ottaa. Meillä sit vielä myös nuo keskittämisalennukset ja sit easy-alennukset. Meillä vauvalle otettiin vaan mielestämme tärkeimmät eli pääosin se, että korvaa hoitokulut yksityisellä ja jätettiin muut mahdolliset pois, niin ei tullut niin kalliiksi (toki meilläkin tuo vauvan terveysvakuutus on sen reilu 250€/vuodessa 100 euron omavastuulla).
 

Mile

Näppärä viestien naputtelija
Ja kannattaa tosiaan tarkkaan miettiä mitä siihen vakuutukseen haluaa mukaan. Nehän koittaa myydä kaiken mahdollisen mukaan. Siihen saa siis valita kaikkea fysioterapiakuluista, muuta kuntoutusjuttua, minkätasoisen hammasturvan haluaa ja ihan kaikkea mahdollista. Me karsittiin siitä aika paljon pois, kun kokonaisuudessaan, että vakuuttaa ihan kaiken mahdollisen, olisi ollut turhan hintava. :D Netissäkin pystyy aika hyvin katsomaan mitä siihen voi sisällyttää, kun menee sieltä "osta vakuutus" kautta ja katselee mitä vaihtoehtoja antaa. Me katottiin koneella alkuun mitä kaikkea tarjotaan ja halutaan, niin oli helpompi konttorissa sitten miettiä tarkemmin.
 
Top