Vauvauinti

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2011' aloitti Reetta80, 9 syys 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Nytpäs poika sitten kait yrittää juoda altaan tyhjäks kun sukeltaa :/ Hieman sit harmittaa kun alkaa yskittään mut muutoin jälleen mahtava reissu.

  Tosin pukkarin puolella olikin sit vähän ei niin kivaa... Yks tyttö putos pöydältä lattialla. Äitinsä sitä siinä puki ja hetkessä tyttö sitten kierähtikin tömähdyksen kera pöydältä (jossain polvenkorkeudella), takaraivonsa kunnolla lattiaan iskien. Suht äkkiä itkunsa kyl rauhottu mut... Aivan karseeta, toivottavasti ei sattuis ikinä omalle kohdalle.
 2. sista81 Tuttu foorumilla

  Meillä oli pitkästä aikaa superkiva vauvauinti :) Poika on useimmiten sattunut olemaan väsynyt/nälkäinen/unilta herätetty, eli ajoitus on ollut ihan kuusessa.. Olin pojan kanssa kahdestaan uimassa, mutta se ei menoa haitannut. Veden läiskyttelyn poika aloitti heti ja pääsi jopa sukeltamaan ilman kannutusta :) Viime viikko jäikin flunssan takia välistä.
 3. Evy80 Peruskäyttäjä

  Me päätettiin lauantaisen jälken et lopetetaaan vauvauinti, koska poika ei siitä enään tunnu nauttivan vaan itkuks menee joka kerta.... harmittaa vähän mut ei voi mitään. Kokeillaan myöhemmin uudelleen uimistouhuja. Mennään sitten vaikka lasten lättäkköön iskuskelemaan ja leikkimään kunhan ekaks toi istuminen alkaa sujumaan ongelmitta.
 4. Tiina^ Tuttu foorumilla

  mä oon todennut nyt, että onneks ei olla laitettu rahaa tuohon vauvauintiin.. oli ne ryhmät silloin aamusta niin typerästi ja kun uusi ryhmä alkoi, niin oltiin prahassa.

  poika nimittäin rakastaa kylpyä ja suihkua! istuu kylpyammeessa tuettuna prismasta ostetun kylpyammeen liukuestematon päällä ja leikkii ihan onnessaan, potkii ja lätkii vettä.
  välillä haluaa laittaa ite pään veden alle ja nauttii siitä suunnattomasti. laittaa surutta pään veden alle myös juoksevan veden alle suihkussa :D

  tykkää myös kun pistää kipolla vettä päähän :) uimaan päästään pojan kanssa ilmaiseksi ukon kulttuuriseteleillä, joten ei harmita enää että aikanaan jäi uinnit käymättä :)
 5. Jolane Peruskäyttäjä

  Meillä neiti kerta kerralta nauttii vain enemmän uinnista. Nyt lauantaina naureskeli ja polskutteli jo itsekin. Polskuttelua ei siis ole vielä aiemmin tehnyt. Olin jo varautunut siihen, että meiltäkin uinnit loppuu jos neiti ei rentoudu altaassa mutta kerta kerralta aina tutummaksi tullut ja selkeesti jo tottunut altaassa oloon. Kertaakaan ei ole itkuksi mennyt, mutta alkuun oli sellanen jäykkä ja kauhistunut ilme kasvoillaan :D 

  Nyt myös sukellettiin ekaa kertaa ja niin hyvin meni, että kahteen kertaan sai sukeltaa. Pääs isi ja äiti kummatkin sukelluttamaan ja hienosti tosiaan meni. On se vaan niin huvittavan näköinen kun se sieltä pinnan alta nousee, suu tötterölla ja silmät pyöreenä :D 
 6. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Tänään oli valokuvaus. Sukellus kuvia otettiin x2, josko sieltä sitten joku olis edes onnistunut. Ja sitten pinnanpäällä otettiin kuvia kera tonttulakin ja -kaulurin, nämä tosin saivat ensin aikaiseksi itkun ja sitten oltiinkin vakavaa poikaa... Mutta jos siitä olis edes yksi hyvä otos niin saatais tehtyä aikas hienot joulukortit :)

  Sukellukset päätty taas itkuun, mut loppuivat onneks sekunneissa.

  Ja tämä viimekerralla pudonnut tyttö oli selvinnyt säikähdyksellä, äiti kuulemma vähän isommalla :) 
 7. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Jösses niitä kuvia... En meinannu tunnistaa niistä poikaa, ja ne oli enemmänki sivuprofiili, kurttuotta. Jätettiin ottamatta.

  Vika uinti takana, uudestaan sitten taas ensivuonna. Kaks kertaa jouduttiin oleen nyt putkeen pois, ja nyt ekan 20min poika tyyliin ihmetteli, ja vikat minuutit sitten oikein ilakoitiin :) Tais olla vähän hidas sytytys...
 8. sista81 Tuttu foorumilla

  Meidän poika oli kipeänä kuvauspäivänä.. ja muutenkin viimeisillä kerroilla. Koitin soittaa ja laitoin tekstarinkin vetäjälle ensi vuoden uinneista, mutta en saanut mitään vastausta. Noh, samapa tuo. Pääsen "lähiuimahalliin" ilmaiseksi kaupungin työntekijänä ja pojan uinti maksaa euron, joten ollaan nyt käyty joka viikko itsekseen uimassa ja se on vähintään yhtä hauskaa. Ehdittiin kuitenkin oppia vauvauinnissa noita otteita ja sukelluksia .. Voi olla, että meidän viralliset ja maksulliset uinnit jääkin tähän.

  Tuolla uimahallissa on kyllä aika hauskaa, miten paljon huomiota tuollainen pieni saa :) Monenlaista ihmettelyä on jo kuultu. Viime viikolla tädit ihastelivat ja kyselivät, että onko poika käynyt uimassa syntymästään asti, kun noin tykkää.. Kai tuollainen hihkuva ja polskiva 8-kuukautinen on kuitenkin aika harvinainen näky lastenaltaassa :D Tosin me ollaan käyty uimassa aamuyhdeksältä, ja uimahallista sanottiin, että aamulla vauva-altaan vesi on kylmää, kun siellä on huuhdonta käynnissä. Aamuisin ei kuulemma yleensä käy vauvoja uimassa.. Noh, eipä meidän poika siinä kahluualtaassa tykkää ollakaan, kun ei pääse kunnolla uimaan :D
 9. sanko Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017 Heinämammat 2014

  Jee, nyt meitin poika on kait tosissaan hiffannu ton uimisen. Nyt oli alusta asti hommassa mukana, polski ja läiski, naureskeli ja jutteli. Aiemmin ekat 20 min ihmetelly naama peruslukemilla ja lopussa innostunu. Ja sukellusten jälkeen ei itketty enää yhtään.

  Hauskanen vaan kun muutoin kovinkin liikkuvainen jäbä on tuolla pesu- ja pukkaritiloissa rauhallinen, möllöttää selällään ja tutkailee maailmaa. Muitten muksut siellä sitten, ainakin yrittää, mennä vipeltää ympäriinsä. :)
 10. Evy80 Peruskäyttäjä

  Me ollaan tällä hetkellä Ylläksellä lomalla ja käytiin Levin kylpylässä eilen uimassa.... ja kyllä poika nautti, ei minkäänlaista pelkoa. Alkuun vähän ihmetteli mutta sitten jo läpsyteltiin vettä. Mutta taidetaan silti jättää vauvaunnit väliin, turhaa maksaa 11€/krt kun halvemmalla päässee uimaan ihan itekseen.

Jaa tämä sivu