Vauvan tarvikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2013' aloitti Bean, 11 loka 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. nellinooa Aloittelija

  Me käytiin liikkeessä testaamassa vaunuja ja päädyttiin Hartan Topline X:n. Muutamaa muutakin merkkiä siinä puntaroitiin, mutta tuo vaikutti meidän tarpeisiin sopivimmalta. No okei, Teutoniat oli ehkä aavistuksen "paremman" oloiset, mutta ominaisudet ei ollut niin paljon parempia, että se olisi kattanut tuon melkoisen hintaeron. Kaukaloadapteri on meidän listalta vedetty yli, jos vauva siirrettäessä herää, niin sitten herää. Yritän kestää itkut ;)

  Nyt on sitten vielä viimeisten päätösten aika. Eniten mietityttää ne renkaat.. Ilmakumirenkailla meno tuntuu tietysti pehmeämmältä, mutta miten helposti ne puhkeavat? Käytetään vaunuja niin kaupungilla kuin lenkkipoluillakin.

  Mitä kokemuksia täältä löytyy ilmakumi ja kennorenkaan suhteen?

  kyselee taas tietämätön :)
 2. Rigsu Peruskäyttäjä

  Me ostettiin pikkujäbälle Mutsyn Traveller-yhdistelmät, ja sadesuoja avattavalla luukulla ja hyttysverkolla violettina ku mamma tykkää :) Kulkee loskassakin ku unelma!

  Vaunukopalla
  Ratasosalla
  Sadesuoja

  Tähän sitten oheissälää kuten näkösuoja, ilmakumirenkaat, rengassuojat ja adapteri kaukalolle.

  Tiistaina käydään hakemassa Maxi-Cosin turvakaukalo ja siihen sadesuoja :)

  Muutama Body mulla on tossa jo valmiina kans.
 3. Bean Aloittelija

  Kaikki jotka mietti maxi-cosin tuotteita kaykaa ehdottomasti katsomassa netissa mita maksaa jos tilaatte ulkomailta. Ma kauhukseni huomasin vieraillessani suomessa etta turvakaukalo on 100e kalliimpi suomessa myytyna kuin mita me maksettiin Belgiassa!!!!! Siina voi saataa monia satoja euroja jos tilaa netista. Tietysti kannattaa liikkeessa kayda tutustumassa ensin etta tietaa mita haluaa. :)

  Komppaan myos tosta hoitopoydasta etta kannattaa miettia sen tarpeellisuutta. Me lopulta laitettiin vaihtoalusta lavuaarin viereen kylppariin mika oli ihan super ratkaisu kun oli vesipiste ihan vieressa. Sita loysaa kakkaa kun riittaa noilla pienilla ja pyyhkeilla pyyhkiessa saa sutia aikas monta kertaa etta tulee puhdasta ilman vetta....
 4. Belegwen Aloittelija

  Oon hankkinut vauvan tarvikkeita pikku hiljaa raskauden edetessä muun muassa Facebookin kirppareiden kautta. Kotoa löytyy jo leikkimatto, sitteri, pullojen mikrosteriloija, itkuhälyttimet, klassista musiikkia soittava mobile, muutamia värikkäitä vaatteita... Valkoisen, hyväkuntoisen pinnasängyn saan pomolta lainaksi. Suosin käytettyjä, ne kamppeet on käytössä kuitenkin niin vähän aikaa ja kaikki mitä olen ostanut, on ollut uudenveroista.

  Ostin alkuviikosta ystävältä 9kk käytössä olleen turvakaukalon (Cybex Aton 2, on pärjännyt tosi hyvin testeissä). On kuin uusi ja takuulla kolaroimaton. Ovh oli telakan kanssa noin 300 euroa, itse maksoin 150 euroa. Sähkökäyttöisen Philips Aventin rintapumpun ja saman merkkisen pullon-/ruuanlämmittimen haen tänään, mukaan tulee seitsemän Aventin pulloa. Huomenna käydään katsomassa Gessleinin yhdistelmävaunuja, jotka ovat olleet käytössä yhdellä pojalla. Ovh on noin 600 euroa, myyvät 130 eurolla. Hoitopöytä saataisiin lainaksi miehen siskolta, mutta taidan heittää ainakin alkuun pesukoneen päälle pelkän hoitoalustan. Turhaa tuoda isoa kokonaisuutta parinsadan kilometrin päästä, jos ilmankin pärjää.

  Nyt siis näyttäisi siltä, että isoimmat hankinnat on tehty. Kerrankin hyvissä ajoin! :)

 5. noppa13 Aloittelija

  Mie tein pinnasänky sekä hoitopöytä löydön huuto.netistä sekä tori.fi:stä.

  Sänky löytyi ihan läheltä ja samaa sarjaa olevan hoitopöydän ajalsin hakemaan
  Pirkkalasta asti (edestakaisin tuli matkaa 430km),
  mutta se oli niin hyvässä kunnossa ja hinnassa ei ollut ns. pääkaupunkiseutu lisää
  niin kannatti se hakea :-)

  Sain myös hoitoalustan kaupan päälle.

  Seuraavaksi olisi hakusessa sellainen leikkialusta lattialle ja sänkyyn patja.

  Huomasin että 60x110cm patjaa on aika hankala löytää :-( eli jos joku tietää mistä ko. kokoisia patjoja saa niin infoa kiitos! :-)

 6. Belegwen Aloittelija

 7. noppa13 Aloittelija

  Kiitos vinkistä :-)

  Puolisoni törmäsi myös seuraavanlaiseen patjaan netissä surffatessaan:
  http://www.unikulma.fi/tuotteet?ItemCategory=2&Item=69

  Mutta tiedä sitten kumpi jompi parempi? Toisaalta patja ei kovin pitkää aikaa käytössä ole
  niin edullisempi vaihtoehto tuntuisi paremmalta.

  Tosin tuo unikulman patja vaikutti helpolta huoltaa.

  Saapa nähdä kumpi meille siis tulee!

  Olen muuten surffaillut vauvatarvikkeita netistä, ihan mukavalta paikalta vaikuttaa Pikku Pingviini sivustot. Kaikkea kivaa tarjolla :-)

  Sitten Espoossa tuli käytyä Babystyle-liikkeessä, sieltä tarttui matkaan unipussi sekä pinnasängyn suoja. :-)

  Ihanaa kun on laskettuun aikaan vielä sen verran reilusti matkaa että voi ostaa pikku hiljaa kaikkea tarpeellista ja kivaa!

Jaa tämä sivu