Vauvan tarjonta?

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Zaralyn, 24 marras 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Zaralyn Aloittelija

  Missäs asennossa teidän vauvat köllöttelee ja milläs viikolla menette? Kiinnostaa, koska oma masu mönkijä poikkitilassa vielä ja viikkoja 34 + 1
 2. heidh Tuttu foorumilla

  31+4 ja rt ollut jo pitkääään :)
 3. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Rv 32+1 ja rt ollut jo jonkin aikaa :)
 4. brainfreeze Tuttu foorumilla

  32+6 ja rt täälläkin jo jonkin aikaa. Terkka meinaskin että tuskin se tuosta enää toisin päin kääntyy, ja ihan hyväkin.
 5. della_79 Rakastunut foorumiin

  mulla oli viime neuvolatarkastuksen mukaan rv 31+6 rt?, jäi arvailuksi, mutta terkkarin mukaan sydänäänet kuului vahvempina alavatsalta, mikä voisi viitata rt:n. lääkäri kuulemma varmistaa asian joulukuussa. jos mä saisin osata arvata niin ois rt, koska vauva potkii mua ylöspäin.
 6. Lumikki84 Peruskäyttäjä

  Heippa,

  täällä oli vaavi edellisellä kerralla RT-tarjonnassa, mutta nyt kun kävin tiistaina neuvolassa oli onneton kääntynyt PT-tarjontaan, viikot nyt 32+6.

  Toivotaan, että kääntyy, lääkärineuvola 13.12 ja jos silloin vielä PT-tarjonnassa, lähete KYS:iin...
 7. Susq87 Tuttu foorumilla

  RV 26 asti ollut jo RT tilassa. :)
 8. Arkimamma Tuttu foorumilla

  Rv 30 saakka ollut RT, mut sanovat sillon ultrassa että vielä voi kääntyä. Nyt rv 31 kohta lopuillaan ja tiedän, että on vielä RT, kun nikottelee päivittäin alapäässä. Aika kauhukuvia ollu, et junnu kääntys vielä, koska kyllä sen varmaan luulis huomaavan jos lapsi kääntyy vatsassa kun alkaa olemaan jo niin iso.
 9. Just_Pam Tuttu foorumilla

  Täällä pyöritään vielä melkoisesti. Eilen neuvolassa oli RT (todennäköisesti) mutta on viihtynyt kyllä suurimman osaan aikaa PT:ssa.

  Toivotaan että asettuu RT:aan.
 10. Riida Tuttu foorumilla

  Täällä Piiperö viihtynyt tosi paljon raivotarjonnassa.. Yhdessä ultrassa muutama viikko sitten oli kääntynyt PT ja olinkin edellisenä päivänä tuntenut, kun se enempi muljahteli tuol masussa.. Mut eipä tuo kauaa PT:ssä viihtynyt, kun taas oli seuraavassa ultrassa RT:hen kääntynyt.  Nyt ollu tosiaan raivotarjonnassa sit jonkin aikaa. Toivottavasti ei enää kääntyiliskään.. :)
 11. SennuS Peruskäyttäjä

  täälläkin vauva on ilmeisesti raivotarjonnassa kun hikka tuntuu alavatsalla. Pyörii kyllä tosipaljon, ja nyt tälläkin hetkellä hikottelee tuossa, vasemmalla alaviistossa, joskus taas tuntuu hikka oikealla puolella enempi, joskus taas keskellä. Joo ja nyt tää on ihan selkeesti hieman viistossa kun selkä tuntuu niin selkeenä ja masu näyttää ihan vääristyneeltä :D
 12. Zaralyn Aloittelija

  Saa nähdä kääntyykö tää heppu enää. Veikkaan et ei ole tilaa kääntyä kun samassa asennossa ollut jo pitkään.... 2 viikon päästä sitten vissiin tyksiin kääntöyritykseen jos ei mitään ole tapahtunu. Ensimmäinen käänty jo viikolla 28 ni nyt ressaa tää asento :(
 13. Hemppa Rakastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Täällä vauva ollut rakenneultran jälkeen jokaisessa neuvolassa ja ultrassa RT:ssä! Ainoastaan kääntyy "akselinsa ympäri" eli välillä selkä oikealla kyljessä ja välillä vasemmalla kyljessä.

  Toivottavasti Zaralyn vauveli ymmärtää itse kääntyä raivotarjontaan!
 14. Sarppiainen Aloittelija

  Meillä viikkoja nyt 32+3 rt:ssä ollut jo pitkään ja tiistaina neuvolan täti meinas et ois laskeutunu jo. Ei nyt viel tarttis syntyä, ainaki tonne 37viikolle ja mieluiten ens vuoden puolelle.
 15. mönkijäinen Aloittelija

  Täällä pikkuinen ollut neuvolakäynneillä RT:ssa syyskuun lopulta asti. Toivottavasti ei enää meinaakaan kääntyä ylösalaisin. Muuten viihtyy enemmän tuossa oikealla tai sitten keskellä.
 16. Riida Tuttu foorumilla

  Näähän mahtuu kääntymään vielä käsittääkseni sinne viikolle rv 36 asti.. mut toivotaan tosiaan, että pysyisivät nyt asemissaan, kerran ovat jo noin hyvin asettuneet! :D
 17. Bandida Tuttu foorumilla

  Mulla on vkot 31+2 ja tuntuu vielä pyörivän ja potkii lähes pelkästään alaspäin (rakko ja suoli saa todellakin tuta...) joten olettaisin että on PT. Ainoa "tieto" kuitenkin on puolivälin ultrasta, jossa sanottiin RT. Sillä hetkellä. Sen jälkeen ei lääkärit tai terkat ole tuosta sanaakaan sanoneet - toivottavasti jossain välissä tarkistavat :)
 18. Kuuku87 Peruskäyttäjä

  Mulla on sellainen käsitys, että vauva voi kääntyä raivotarjontaan vielä vähän ennen synnytystäkin. Olenkohan väärässä? :)
 19. Arkimamma Tuttu foorumilla

  Just kun aattelin lukasta läpi tän palstan, niin alko taas nakutus alhaalla :).. eli rv 32 alko tänään ja RT edelleen ^^, mut minkäs sille mahtaa sitten jos se kääntyy? Luulis et sellasen kuitenkin jo tuntee, eihän se enää mikään pien oo?!
 20. SennuS Peruskäyttäjä

  Joo kyllä tää vaavi ilmeisesti pyörii täällä vielä niin paljon, et katotaan nyt tänään neuvolassa että mikä on päivän tarjonta ;D Eilen nimittäin tuntui hikka navan kohdalta, nyt taas alhaalla ja muutenkin jo monta päivää ollu tosi aktiivinen ja liikkunu tosi ahkerasti <3

Jaa tämä sivu