vauvan neuvola

Meillä ensi viikolla 3kk neuvola ja olis rokotusten vuoro. Kysyisinkin että onko täällä jo rokotetuilla tullut mitään mahdollisesti kuumetta kummempia oireita? Tai edes tuota kuumetta?
 
Me juuri tultiin 3kk neuvolasta ja sai rokotteet eli vielä ei tiedä tuleeko oireita. Poika nukahti käynnin lopuksi ja neuvolantäti sanoi, että voi olla että herää kuumeisena. Panadolin peräpuikkoja on varalta kaapissa jos nousee kuume. Pistely sujui yllättävän näppärästi, pienet itkut tuli, mutta ne oli nopeasti lohdutettu pois:).
 
Mekin just neuvolassa käytiin ottaan rokotukset :) Kurjaahan se pistely oli eikä rotatehostekaan maistunu kovin kummoiselta vissiin, mutta homma hoidettu. Panadolia annetaan nestemäisenä jos tarve on. Esikoiselle ei ainakaan oo juurikaan oireita rokotuksista tullut, joskus pikku lämpöä vaan. Saa nähä miten tytön kohalla on.

Kasvaa kuulemma tasaisesti ja hyvin, yli 7kg ollaan jo menty :dummy1:
 
Meillä jäi tänään rokotteet antamatta. Poika ollut kuumeinen ja kitissyt koko aamun, niin neuvolatäti kehotti viemään lapsen lääkärille, varsinkin kun makuuasennossa tuntuu kitisevän enemmän. No korvatulehdushan siellä sitten oli. :sad001
 
Meillä ei ensimmäisistä rokotuksista tullut mitään. Kun pistoitkusta selvittiin, niin se oli siinä! Myös rotalitku maistui hyvin molemmilla kerroilla. :)
 
Meillä oli eilen 3kk neuvola. Rokotukset saatiin ja illalla nosti hieman lämpöä. Rota ei aiheuttanut mitää viimeksi.
Painoa melkein 5kg ja pituutta 57cm. Kasvaa hyvin tasaisesti.
Pää on muotoutunut... Ei tykkää käännellä päätään vasemmalle, ja ei tykkää olla vasemmalla kyljellään oikein. Jatketaan kotona harjoitusta ja jos ongelma on vielä 4kk lääkärissä niin sitten fyssarille.

Hirmu iloinen ja tomera tyttö. Päivän rytmi on löytynyt jo kauan sitten. JA kokonaiset yöunet 21-6 ah ihanuutta!!
 
Täällä nosti rokotteet lämmön ja poika oli hyvin sylin ja tissinkaipuinen eilen, ei iltapäivästä nukkunut päiväunia ollenkaan. Yön nukkui kuitenkin mainiosti ja aamulla heräsi kovin hymyilevä ja jutteleva poika:happy:. Peräpuikkoja käytettiin kuumeen laskuun.
 
Meillä iltapäivällä eilen tyttö rupes itkemään eikä oikeen mikään asento ollut hyvä. Rauhoittui kun pääsi liikkuviin vaunuihin ulos. Särkylääkettä annettiin. Nyt aamulla ehkä aavistus lämpöä, mutta muuten normaali.
 
Tänään 3kk neuvola.
Poika 63,7cm ja 7650g. Eli kuukaudessa tullu 2,1cm ja jopa 1,25kg :D totes neuvolatäti että on ihan hyvä että oon harventanut syöttöväliä ja parin viikon päästä voidaan pikkuhiljaa alkaa maistelemaan perunaa ja hedelmäsoseita :)
Kehui myös että ei muista milloin olisi viimeksi noin pieni jutellu noin paljoa ja että hirveän hyväntuulinen ja reipas on. Myös ihmetteli kuinka hyvin piti ylävartaloa ihan kyynärpäiden varassa ylhäällä ^__^
Rokotukset saatiin myös. Saa nähdä nouseeko kuume. 14.00 aikoihin rokotettiin ja ainakaan hetki sitten ei vielä ollut edes lämpöä.
Toista Rotaa ei saatu kun ei ihan 4viikkoa ole edellisestä vielä.
 
Tänään 4,5kk lääkärineuvola. Pituutta 64cm ja painoa nipinnapin 7kg. Hienosti kasvaa omalla jollain --- käyrällä!! :) Kaikki hyvin ja isä ehti pojan kanssa ajoissa paikalle, kun mä olin hammaslääkärissä! :)
 
Meillä myös sisko oli tuota pikkuveljen kokoa kk aiemmin. Tämä nyt on tuollainen minityyppi... vielä. :) Mutta tosiaan neuvolan täti on haltioissaan, kun millilleen kulkee omalla käyrällään. :)
 
Ois mustakin kohtuutonta jos meidän stirpulan pitäis olla 3kk iässä 7kg. Kun oli syntyessään kuitenkin vain 2,6kg!
 
Takaisin
Top