Vauvan liilkeet

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Susku_79, 4 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mansikkasuukko Aloittelija

  16+2 ja ei tunnu vielä yhtään mitään :grin
 2. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Eilen vihdoin tunsin ensimmäiset aivan selvät vauvan liikkeet ja tänäänkin on kovasti tuntunut möyrimistä, rv 15+4 :hello2:love017
  • Tykkää Tykkää x 5
 3. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Täällä tuskastelen, kun on niin hiton monta viikkoa vielä rakenneultraan, eikä vauvan liikkeet vielä tunnu kuin satunnaisesti. Ärsyttävä monen viikon "pimento" ilman neuvolaa/ultraa/lääkäriä. Haluaisin vaan tuntea liikkeitä, et ois konkreettisesti tunne vauvasta läsnä :rolleyes::Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Nyt alkoi viimein täälläkin tuntua liikkeet!! Rv 17+6
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Minä en tunne vielä mitään. 15+1. Satunnaisesti vihloo, mutta en tiedä, ovatko niitä kohdun kasvukipuja vai mitä. Vihlontakin vähetynyt esim. viikon takaisesta, pitäiskö tässä nyt huolestua vai ei. Ei oikein mitään tuntemuksia mihinkään suuntaan.
 6. Onsku88 Aloittelija

  Mulla nyt kans 15+1 eikä mitään tuntemuksia! Torstaina neuvola ja jännittää kuuluko sydänäänet vai ei. Tammikuun alussa kaikki oli kuitenkin hyvin.
 7. Peikkonen87 Aloittelija

  Oon nyt 18+1 ja koska kykyseessä on eka raskaus en tiedä kaikkea vauvan liikkeistä.. Nooh eilen laitoin maate sänkyyn niin tunsin ja kuulin vasemmalla puolella kolme tömäystä. Olin ihmeissäni noista äänistä. Siis sellainen kuin vettä olisi korvassa ja sitä koittaa hyppyyttää pois. Kumahteli. Mutta mahasta. Voiko sen vauvan liikkeitä kuulla noin vai olisiko ollut jokin muu ääni? Koitin googletella mutten löytänyt mitään.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 6 helmi 2018
 8. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Tänään voi ekaa kertaa sanoa varmasti, että tunsin vauvan liikkeet. Alemminkin on tuntunut epämääräisiä muljahduksia, mutta vaikka toinen raskaus onkin, niin en voi varmaks sanoa onko ne ollut vauvasta vai mitä. Tänään uima-altaalla löhötessä tuntui ekaa kertaa varmat liikkeet ja pari kertaa sen jälkeenkin on tuntunut myllerrystä. :) Tänään 18+3.
  • Tykkää Tykkää x 9
 9. Peikkonen87 Aloittelija

  Pieniä potkuja on sadellut tänään. Olen niin onnellinen. Milloin se jaksaa potkia niin että isäkin tuntisi ne? Viikkoja nyt 19+0:Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Mua muuten häirii toi "Vauvan liilkeet". Kooooorjaatkaa.... :D (-->liikkeet). Ja anteeks - en maha ihtelleni mittää.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Hauska Hauska x 1
 11. Pop_corn Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  20+0 tänään ja en tunne mitään! :depressed: Kerran olin melko varma, että tunsin ja innoissani soitin jo miehellenikin. Se oli kuitenkin viikoilla n. 15+, ja sen jälkeen en ole tuntenut siis mitään joten enpä ole enää siitäkään varma mikä lie muljahdus oli. Tänään oli rakenneultra ja kaikki oli kunnossa, mutta silti olisi kiva alkaa pikkuhiljaa tuntea liikkeitä ettei aina tarvitsisi odotella neuvolaa tai ultraa, että tietää onko vatsassa kaikki hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Tunsit ekat selkeät liikkeet rv 15+ jotain ja sen jälkeen ollut päiviä ku en ole tuntenu mitään. Liian monesti oon stressannu ja miettinyt onko vauva enää elossa, niin nyt tänään kävin ostamassa kotidopplerin. Olis pitäny vaan aikasemmin jo ostaa. Mulla siis todennäköisesti istukka etuseinässä joka selittää vaihtelevat liikkeiden tuntemiset :shifty:
 13. Mamma16 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Täällä rv 19+5 ja ei liiketuntemuksia. Onneks tilasin dopplerin ja sain tänään moelenrauhan. Meillä kun ei pääse ylimääräsesti neuvolaan kuuntelemaan sydän ääniä näillä viikoilla
 14. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Täälläkään ei liikkeitä tunnu kovin paljoa, ei ees joka päivä. Nyt rv 18+3. Esikoisesta tunsin näillä viikoilla jo liikkeet ja pitkut, sillon oli istukka etuseinässä. Tässä tokassa istukka on kuulemma/mukamas takaseinässä.. doppleri löytyy jo ennestään joten sillä sitte varmistelen et elossa on.
  Mulla on kyllä aika kiireistä tää elämä nyt ja ressiäki paljon, joten se varmasti vaikuttaa asiaan jonki verran. Ei edes hirveesti oo aikaa kuulostella liikkeitä.. siitä pitää huolen työt, kotityöt ja 2v esikoinen.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 16 helmi 2018
 15. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mä ainakin huomaan et työpäivinä ei paljoa liikkeitä tunne. Mut sit kun kotona lepäilee niin tuntuu että liikkuu koko ajan. Luulen että sitä ei vaan huomaa jos ei pysähdy liikkeitä kuulostelemaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Amandie Aloittelija

  Meillä tyyppi liikkuu aikalailla joka kerta kun syön, mutta veikkaan että johtuu siitä että kotona syön aikalailla aina olkkarissa niin että oon sohvalla istumassa ja nojaan eteenpäin sohvapöydän ääreen. Vissiin tyypillä siinä asennossa ahdasta kun loppuu muljaaminen samantien kun nojaan taas taakse. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. marrasmai Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mä oon tuntenu ekat hipelöinnit ja kutitukset jo viikolla 14, joka on kai tosi aikasin ensisynnyttäjälle. Aloin huolestumaan kun liikkeet eivät yhtään vahvistuneet ja tuntuivat aika satunnaisesti, kunnes selvisi että mulla on istukka etuseinässä. Vieläkään ei mitenkään koko aikaa tunnu, mutta ekat näkyvät potkut olen mahan päältä bongannut. Nyt on alkanut tulla enemmän tumpsahduksia ja muljahteluja. Nyt siis 20+1.
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Jenope Aloittelija Heinämammat 2018

  Mies tunsi tänään ekat liikkeet vatsan päältä, alkaa olla tytöllä aika tiukkoja potkuja
  • Tykkää Tykkää x 7
 19. marrasmai Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Vähän huolestuttaa kun muutaman päivän ajan liikkeitä on tuntunut mun mielestä aika paljon aiempaa vähemmän. Viimeksi perjantaina kuitenkin dopplerilla sain helposti sydänäänet kuuluviin. Voisikohan se edessä oleva istukka vain tehdä tepposiaan vai vaihteleeko liikkeiden määrä ja vahvuus normaalistikin näin paljon? Nyt siis 20+6.
 20. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mulla on nyt tällä viikolla vähentyneet liikkeet huomattavasti mitä oli esimerkiksi alkuviikosta. Mulla on istukka oikean kyljen puolella/takaseinämässä, ettei mulla ainakaan istukka vaimenna liikkeitä. Mä mietin voisko olla, että nukkuu nyt vaan enemmän ja kasvaa? :D
  Mun oli myös nyt aamulla pakko kuunnella sykkeet kun niin vähän liikkunut ja hetihän ne sieltä tuli kuuluviin!
  Hirveä paniikki kyllä tulee heti kun liikkeet yhtäkkiä vähenee. Rv18+2

Jaa tämä sivu