vauvan lempi lelut.

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2015' aloitti naneko, 24 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sanoja Ihastunut foorumiin

  Meidän tyttö leikkii itsekseen esim laittamalla leluja koppaan ja ottamalla niitä sieltä, pallon heitto ja vierittely on kovia kanssa. Sit kaikkien vaatteiden pukemisyritykset eli ottaa minkä tahansa vaatteen ja alkaa kulkemaan edestakaisin kotona yrittäen laittaa sitä vaatetta päähänsä. Selvästi eniten tykkää leikeistä isosiskon ja veljen kanssa. Rakentavat majaa, dubloleikkejä, milloin mitäkin.
 2. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Ai nii, nyt on viimeaikoina ollut ihan pop nää kaikki köröttelyleikit, esim. körökörö kirkkoon. Palleron kun ottaa syyliin, niin se kiemurtelee istumaan polvien päälle naamat vastakkain ja alkaa rytkiä ja laulaa "äää, äää, äää". Joskus on vedetty puoli tuntia yhtä soittoa köröttelyä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Kitty Tuttu foorumilla

  Meillä poika sai nyt 4 päivää sitten 1 v lahjaksi sellasen "kävelyauton" tai mikä nyt onkaan, minkä päällä voi istua ja potkia vauhtia. Ei tietenkään vielä osaa sitä mutta heti ensimmäisenä päivänä keksi ottaa takaa kahvasta kiinni ja lähti käveleen tuen kanssa! Se oli meillä uus juttu. On kyllä siirtynyt paikasta toiseen esim.tv-tasoa pitkin mutta tää oli nyt uus keksintö että kärry ja poika liikkuu!

  Leikkii autoilla, kuljettaa niitä edes takas ja päristää. Luetaan kirjoja ja tiettyjä niistä malttaa kuunnella tosi tarkkaan ja osoittaa sormella kuvia ja mun pitää sanoo mitä ne on. Toisaalta toiset kirjat ei kiinnosta yhtään. Lukee itse myös äänikirjoja, siis sellasia missä nappia painamalla kuuluu joku ääni.

  Meillä on myös sellanen "palikkatehtävä" missä laitetaan eri muotoisia palikoita reikiin ja just pari viikkoo sitten pääsin sanomasta että koskahan mahtaa kiinnostua tekemään sitä kun tähän mennessä on vaan terottanut hampaitaan niihi palikoihin :D Niin nyt osaa laittaa jo melkein kaikki palat siten että näytän mihin reikään menee. Eli joku koordinaatio on kehittynyt. Lisäks ollaan käyty kaverilla jonka vanhempi poika on innokas pelaan sählyä niin meidän poika katsoo tarkkaan mallia ja hosuu mailalla vaikka ei siis vielä liiku, kunhan istuu maassa ja touhuaa :D

  Paljon kai sais ikäisiltään ja vähän vanhemmilta mallia leikkimiseen jos jaksettais itse aktiivisemmin käydä kerhoissa ym.
 4. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Meidän täytyy varmaan päivittää palleron lelukorin sisältö. Ollaan viimeaikoina käyty muutaman kerran kaiken maailman perhekerhoissa ja imetystukiryhmissä, joissa on ollu tarjolla monen moista lelua ja vehjettä. Pallero on ollu ihan innoissaan semmosista isoista autoista ja traktoreista. Puupalikatkin kiinnostaa ja pikkuautot. Ollaankohan me pidetty sitä liian pitkään vauvana, höh. Onhan sillä kohta ikää jo 1v 2kk
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Kitty Tuttu foorumilla

  Meillä vähän sama juttu, kotona on ollut vaan jotain vauvaleluja ja sit kun ollaan käyty jossain niin muut tuon ikäiset lapset osaa leikkiäkin ihan oikeesti kun meidän poika lähinnä hakkaa niitä leluja vaan eikä vielä tiedä mitä niillä pitäis tehdä. Täytyy käydä hankkimassa jotain järkevää kotiinkin. Tuntuu vaan aina että kotona kiinnostaa enemmän imuri ja kahvinkeitin ja pesukone ym niin ei ole jotenkin ollut tarvetta hankkia mitään roinaa :D
 6. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Tollein meillekkin on käynyt. Meidän pikku insinööri säätää imuria, pesukonetta ja astianpsukonetta niin innoissaan ettei muuta oikein ehdi tehdä. Johtuiskohan se sittenkin ikätason mukaisten lelujen puutteesta...onneksi ei ole mitään peruuttamatonta vahinkoa kuitenkaan päässyt sattumaan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. HoosiAnna Tuttu foorumilla

  Meillä on jokin aika sitten heivattu kaikki vauvalelut hiiteen ja otettu esille pieni korillinen pikkuautoja. Pallero päristelee ajellessaan autoilla ympäriinsä. Ihanan näköistä kun se tarkkailee autojen pyöriä ja liikuttelee niitä edestakaisin sohvan reunalla.
  On vähentänyt huomattavasti kaikkea tihutöiden ja insinöörihommien tekoa tuo lelujen päivitys.
 8. Kitty Tuttu foorumilla

  Meillä kans autot pörisee ja niitä huolletaan työkaluilla ym. Kaikista paras taitaa kuitenkin olla tällä hetkellä ruohonleikkuri. Siis muovinen. Rassaa sillä ympäri taloo aamusta iltaan. Sama juttu muuten että kun hankittiin ikään sopivia leluja niin lakkas kaikki pistorasioiden tökkimiset ym tihutyöt.

Jaa tämä sivu