Vauvan (ja äidin) unet

Mä saan merkitä vauvakirjan "Ensimmäinen kokonainen nukuttu yö" -kohtaan erään yön viime viikolta, kun meidän 1v2kk:n ikäinen tyttömme nukkui ekan kerran 9h putkeen. :) Sen koommin ei ole moista koettu täällä. :hilarious: Yöimetysten lopettamisen jälkeen kesti 7 viikkoa, että tuo ihme tapahtui. Sen 7 viikon aikana yöunet oli huonommat kuin koskaan. Tyttö heräsi öisin valvomaan eri aikoina. Nyt se on onneksi loppunut. Varmaan ne hampaat vaivasivat, niitähän tuli 6 kpl yhtäaikaa, ja niiden jälkeen vielä 2 kpl. Atooppinen ihokin kutisi, kunnes saimme hydrocortisonivoidetta ihon hoitoon.

Päikkäreitä tyttö ottaa yleensä kahdet minit. Mutta siis pääasia, että saadaan nukkua öisin eikä tarvi kukkua! :happy:
 
Nukkuisin jos saisin ja voisin...
T.1,5veen ja 5kookoon ehkä vähän väsynyt äiti o_O:joyful:
 
Miona, Huoh ...
Meillä on ulkovarastossa parisänky, johon mieheni pakenee. Jännästi sitä äitinä jää tähän yörumbaan, eikä vaadi omaa vuoroa :) Noh, täällä on yks heräilijä vain (viime yönä peuhas ja leikki mun päällä 03:15-04:00, onneks ei töihin lähtöaamu). Nyt kakkosen yrittämisen aikana nuo nukkumisjärjestelyt tulee valmiiks jo mieleen. Kaipa se sit jotenkin järjestyy useampilapsisissakin perheissä.
 
Miks ei meidän marraskuinen nuku??
Iltasin nukahtaa ihan tosi huonosti ja heräilee öisin ja aamulla jo aikasin mölisee ja pölisee, niin että varmasti herää muutkin.
Päikkärit samalla tavalla.
Ja sit vielä pikkusisko 6kk joka herättää yöllä syöttämään...
Onko muilla levoton marraskuinen ja mistähän se vois johtua??
Ja mikähän siihen auttais?
Nimim.äiti on nyt kyllä ihan tosi väsynyt..
Mutta onneksi mummo ja kummi lupas ottaa molemmat tytöt tänään yöhoitoon.
Pakko...että saa nukuttuakin välillä.
 
Miks ei meidän marraskuinen nuku??
Iltasin nukahtaa ihan tosi huonosti ja heräilee öisin ja aamulla jo aikasin mölisee ja pölisee, niin että varmasti herää muutkin.
Päikkärit samalla tavalla.
Ja sit vielä pikkusisko 6kk joka herättää yöllä syöttämään...
Onko muilla levoton marraskuinen ja mistähän se vois johtua??
Ja mikähän siihen auttais?
Nimim.äiti on nyt kyllä ihan tosi väsynyt..
Mutta onneksi mummo ja kummi lupas ottaa molemmat tytöt tänään yöhoitoon.
Pakko...että saa nukuttuakin välillä.

Sama hulinointi alkanut meilläkin! Voi kun saisi nukkua.. Johtuuko sitten tästä valoisuudesta?
 
Meillä on kyllä pimentävät rullaverhot ja aika hyvissä ajoin ennen iltapesuja ym aletaan laskemaan kotona verhoja alas ja himmentämään valoja, jotta muukin poppoo alkas rauhottumaan...
Ite oon miettiny tota kun on oppinu puhumaan?
Ja sen myötä ehkä vähän ajatuskin laukkaa enemmän?
Ainakin höpöttelee välillä viikonkin vanhoja juttuja.
Ja kauhee pulputus käy kyllä ihan koko ajan.
Ennen rauhotti musiikki uneen, mutta nykyään ei sekään.
Ehkä tämä on joku vaihe?
Nukkuuko teillä vielä pinnasängyssä?
Normisänkyyn siirtämistä ollaan mietitty myös, mutta.....alkaako sitte vielä vaeltelukin??
Ehkä me hetki vielä odotellaan.
 
Miona, meillä nukutaan jo tavallisessa sängyssä mökillä ja kotona pinnasängystä on otettu toinen laita pois. Ihan hyvin nukkuu.
 
Meillä nukkuu tyttö isojen sängyssä yöt ja päikyt viel osittain pinniksessä. Nukkuu hyvin, ihan tosi harvoja kertoja ku tyttö on tullu illalla sängystä pois. Aamulla kömpii sitte herättämää meiät. :)
 
Niin tosiaan, toi laita...kiitti vinkistä yölento!
Sitähän vois ensin kokeillakkii ottaa pois.
Miten en oo ees tajunnu ajatellakkaa??
Ja äkkiähän sen saa sitte takasin, jos siltä alkaa näyttämään.
Tuo vähän lisähaastettakin, kun on toi toinenkin pieni, mikä syö vielä yöllä ja nukutaan kaikki samassa huoneessa.
Oispa edes yksi huone enemmän...
Tai sitte mies sais aikaseksi laittaa talon myyntiin, kun siitäkin ollut puhetta.
Tämä perhe tarvii isomman talon! :happy:
 
Mie oon niin tyytyväinen et neiti nukkuu nykyää yöt ja päikkärit hyvin kun yhessä vaiheessa oli pitkään vaikeuksia. Nyt on jopa vieraassa paikassa käyny suht nätisti nukkumaan, viimeeks mökillä jännitin et tuleeko taas tunnin nukutus/huuto sessio mut sinne kävi nätisti kun vaa jätin sänkyyn. Alkuun vähän kitis ja nyyhki mut itse rauhottui parissa minuutissa kun en ollut vieressä. Meil nukutaa pinnasängyssä, en meinannu iha vielä opettaa normi sänkyyn ku ei oo miun mielestä mikää kiire. Katotaa vaik sit talvella. Mei pinnasängystä saa onneks taapero sängyn kun irrottaa toisen laidan ja laittaa mukana tulleen matalan laidan tilalle.
 
Meillä nuorimmainen muutti viikko sitten sisarusten kanssa samaan huoneeseen nukkumaan. Yhdellä tai ei ollenkaan herätyksellä menty monta yötä! Nyt kun vielä itse tajuaisi mennä ajoissa nukkumaan, kun herätys on kuitenkin viimestään seitsemältä. Siis joku lapsista herättää kuitenkin viimeistään tuolloin.
 
Meillä on nyt nukuttu useampi yö heräämättä kertaakaan!Tosin aamuherätys saattaakin olla klo.5,muttei haittaa,kun kuitenkin seiskaan töihin.On muuten ihan toisenlainen olo,kun nukkuu paremmin.Ja niin väsynyt äippä,ettei kuumuuskaan häiritse unta :D
 
Pitikin tuulettaa... :D Viime yön kuumuus harmitti pikku ukkoa useampaan otteeseen.Mut ei kai mikään ihme,kun hieman kuuma makuuhuoneessa,vaikka ikkuna auki koko yön.
 
Takaisin
Top