Vauvan asento

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti katkis16, 10 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. katkis16 Aloittelija

  Tiedättekö missä asennoissa vauvanne on? Onko kenelläkään muulla vauva perätilassa tms.? Itse en ole varma miten vauva on, mutta joku kova pyöreä tuntuu ylävatsalla ja liikkeitä tuntuu kaikkialla. Nyt rv 31 ja pelottaa, että mahtuuko vauva kohta enää kääntymään pää alaspäin.
 2. Heinähipsu Peruskäyttäjä

  Meillä ollaan pääsääntöisesti poikittain tai perätilassa. Harvemmin pääalaspäin. Edellinen vauva oli samoin ja sairaalassa tehtiin kaksi ulkokäännöstä, kun ekan jälkeen kiepsahti vielä takaisin perätilaan ennen synnytystä Syntyi lopulta raivotarjonnassa niin kuin pitääkin. Eli jos ei itse käänny niin todennäköisesti yrittävät ensin kääntää ja sitten jos se ei onnistu niin miettivät vasta muita vaihtoehtoja. Mulla on vielä semmonenkin omakohtainen kokemus, että kaksosten synnytyksessä B vauva on saatu kesken synnytyksen/ A vauvan syntymän jälkeen käännettyä perätilasta raivotarjontaan Joten itse sanoisin, että älä vielä huolestu, aikaa ja tilaa on vielä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mä olin ihan varma että meillä ollaan perätilassa tai poikittain, mutta maanantain neuvolassa vauva olikin ihan pää alhaalla jo. En yhtään tunnista liikkeistä mitenpäin on ja terkka sanoi että toki tosta voi vielä kääntyillä kun on hyvin tilaa. Nyt Rv28+6.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Rotokastinen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  En muuten tietäisi mut just eilen neuvolassa th palpoi että pää alaspäin on. Rv 32.

  T.Rotokastinen
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. katkis16 Aloittelija

  Ehkä se siis voi olla pää alaspäin, vaikka liikkeitä tuntuu kaikkialla, olen toiveikas se e kova mikä on ylhäällä, niin sitä liikuttaa/möyryää kovasti..
 6. marinellahi83 Addikti Heinämammat 2018

  Mulla myös tuntuu pientä pyöreetä ylävatsalla, mut se on vauvan peppu :) :Heartred vauveli on ollu pää alaspäin oikeestaan koko ajan, nt-ultrasta lähtien. Liikkeitä tuntuu sekä ala- että ylämahassa. Rakenneultrassa taisin tuntea liikkeitä vain alamahassa ja luulinki et vauva istuu mut ei, tyyppi oliki pää alaspäin ja nyrkkeili mun mahaan :)
  Eli on hyvinki mahollista et sullaki vauva on pää alaspäin. Eiks neuvolassa oo vielä kokeiltu miten päin on?
 7. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Täällä vauva on pää alaspäin (viime neuvolassa th sanoi että tuntee selkeästi pään ihan tuolla alhaalla). Itsekkin arvelin että on pää alaspäin, niinkuin on koko raskauden ajan ollutkin (tai ainakin kaikissa ultrissa ollut näin). Peppu tuntuu navan seuduilla ja potkut välillä navan korkeudella tai sitten ihan ylhäällä. Alavatsalla tuntuu sellaista muljumista ja välillä nyrkkeilyä.

  Esikoisesta oli ihan sama homma. Koko ajan pää alaspäin.
 8. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Just eilen todettu, että vauva on pää alaspäin. Peppu tuntuu ylhäällä :happy:

  32+2
 9. katkis16 Aloittelija

  Kiitos kommenteista :) Ei oo neuvolassa kokeiltu vielä, ens viikolla neuvola. Mutta tähän mennessä on ollut lähes koko ajan pää ylhäällä tai poikittain. Esikoinen oli pää alaspäin jo viikolta 29 ja tietysti vertailen siihen ja pelottaa ettei tää vauveli käännykkään. Luin että tässä vaiheessa n. 15% on perätilassa eli aika vähän...
 10. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mulla rv 32 ja eilen neuvolassa huomattiin että perätilassa on.. jos ei ole kääntynyt rv 37 mennessä niin lähetetään kääntämiseen.. toivon tosiaa että kääntyy itse. Esikoinen oli niin nätisti rv tilassa ajoissa
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Neia81 Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mun lapsilla on näköjään joku erityinen mieltymys kuperkeikkoihin
  Esikoinen heitti kuperkeikkaa mahassa vielä lauantaina, kun sunnuntaiaamuna syntyi.
  Tämä toinen on ihan samanlainen myllääjä. Kääntyy siis useamman kerran päivässä.
  Esikoinen on myös jatkanut kuperkeikkaharrastusta mahan ulkopuolella...
 12. Adiela Peruskäyttäjä

  Mulla nyt 30+5 ja vauva mennyt pää alaspäin. Toivon ettei enää kääntyisi perätilaan, itse kammoan sitä kääntämistä ja haluan synnyttää alakautta.
 13. Tuu-tikki87 Aloittelija

  Osaatteko itse sanoa miten päin vauva on? Itse voin vain veikkailla kun ei neuvolatätikään osannut varmaksi sanoa. Liikkeitä tuntuu sekä ylhäällä että alhaalla, joten en niistäkään ole ihan perillä.
 14. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mulla ei ole mitään hajua miten päin tyyppi on tuolla, mutta jokaisessa ultrassa (4kpl) ja nyt ensimmäistä kertaa neuvolassa palpoidessa on ollut aina pää alaspäin.
 15. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Mulla tuntui liikkeet ihan tuolla virtsarakon seudulla rv 29 saakka, sen jälkeen tuntunut kyljissä ja vähän navan yläpuolella niin oon siitä päätellyt että olis kääntynyt pää alaspäin.
 16. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mulla ei ollut mitään hajua mitenpäin vauva on, mutta viime neuvolassa, rv28 terkka koitti että pää alaspäin ollaan.
 17. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Edellisen kerran tarkistuksessa, vauva oli pää alaspäin. Tänään on ollut niin tuskaiset oltavat, että oon lähes varma, et nyt ollaan jotenkin poikittain..
 18. katkis16 Aloittelija

  Täällä ollaan vaihdellen poikittain ja pää ylöspäin :sad001 rv 32+0.
 19. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Eilen neuvolassa (rv 31+3) oli pää alaspäin selkä mun vasenta kylkeä kohti :) ei ihme että potkut tuntuu oikeella puolen ylävatsalla :D
 20. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Meillä oltiin oikein mukavasti pää alaspäin, keskellä mahaa!! :D Siirty siihen heti kun th otti doplerin käteen, koko aamun oli ollut toisella kyljellä..

Jaa tämä sivu