Vauvalle vakuutus

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Nepeta Cataria, 27 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pilviina Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Tänään selailin ja vertailin eri vakuutuksia ja alkoi vaan ahdistamaan koko homma :D If:llä on meillä kaikki muut vakuutukset, joten otetaan varmaan sieltä.
 2. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Joo mua alko kans ahistaan vaa entistä enemmän ku selaili eri firmoja :D sen takia päädytäänki vaan lähitapiolaan missä meillä on muutki vakuutukset.
 3. Heinähipsu Peruskäyttäjä

  Ite soitin OP:lle eilen ja siellä sanoi ettei ole mitään määräaikaa millon pitäis vakuutusta hakea. Rakenneultra pitää olla käytynä, mutta muuten ei rajoituksia. Meillä kaikki vakuutukset op: ssa siksi sieltä asiaa kyselin. Tänään pitäs tarjoukset sieltä tulla.
 4. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Joo niin mäkin oon ymmärtänyt ettei OPllä ole mitään määräaikaa.
 5. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Hahah, hyvin rajautunut pois noita eri vakuutusyhtiöitä, kun olen jahkaillut. :D Nyt on enää OP jäljellä, heillä ei aikarajaa (esim. IF:n vakuutus otettava 2 kk ennen laskettua aikaa, Fennian 3 kk ennen laskettua aikaa.... OP:ssa ei rajoitusta.). On myös kohtuuhyvät tarjoukset, joskin mietityttää maininta vuosittaisista indeksikorotuksista, joita taas IF:llä ei ole (tässä pohdinnassa siis se, siirränkö kaikki mahdolliset OP:iin vai pelkästään edulliset vauva- ja autovakuutukset. Täytyy varmaan ihan mennä johonkin toimipaikaan asioimaan, en kestä niitä puhelinasiointeja enää yhtään. :P Mutta hei, homma edistyy, ei oo mennyt kuin muutama kuukausi tässä pohtiessa. :D :D

  Onko jollain, jolla OP jo käytyössä, tiedossa, mitä nuo indeksikorotukset käytännössä ovat, paljonko vuosittain maksut ovat tupanneet nousta?
 6. Lulu-- Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Meillä ei ole vauva/lapsivakuutusta mutta kaikelle muulle on OPssä vakuutukset. Oon sen verran huolimaton etten oo tajunnut korotuksia. Sen sijaan positiivista sanomista vaan toiminnasta ja helppoudesta, niiden puolesta voin OPtä suositella :grin
 7. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Meillä on Pohjolasta kaikki vakuutukset. En oo varma mitä indeksikorotus meinaa mutta joo esikoisen vauvavakuutus on ainakin noussut aika runsaasti vuosittain. Käsittääkseni sen pitäisi kuitenkin jossain vaiheessa lähteä laskemaan..
 8. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Noni. Päivitystä vakuutusasiaan. OP:n tarjous päivitettiin mulle tän kuun alussa. Tänään soitin et hyväksyn ja sanottiin ettei se 30%:n lapsivakuutuksen alennus ole enää voimassa. Mun tarjouksessa se kuitenkin vielä oli, joten sain sen. Katsoin kokonaisuutta ja vertasin sitä, minkä hintainen on sitten vuoden kuluttua alennusten loputtua. Oli silti varsin ok hinta ja sisältö. En sit tiiä, onko heillä tulossa joku uusi kampanja, mutta nyt ei kuulemma ole enää noita alennuksia. Jos teillä on tarjouksia, joihin ale on merkitty, niin kantsii nyt ajoissa hyväksyä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1

Jaa tämä sivu