Vauvakirjat

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti pikkupuppe, 30 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pikkupuppe Hyväntuulinen höpöttäjä

  Yritin googlailla vauvakirjoja, mutta kovin huonosti löytyi niistä infoa. Onko jo joku löytänyt mieluisan ja onko sellaista, johon voi jo raskausajalta kirjoittaa muistoja?
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. siripiri_79 Sukkela juttelija

  • Tykkään Tykkään x 1
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 3. Iirai Sukkela juttelija

  Me saatiin lahjuksena Mauri Kunnaksen Vauvakirja. Siinä täyttäminen alkaa jo odotusajasta, sinne kirjataan syntymän aikaiset uutiset ja tapahtumat, lempipuuhat, leikkikaverit, ensimmäiset jutut yms. Mielestäni mukava, erilainen kun minulla oli aikoinaan.. siis se vaaleanpunainen tai vaaleansininen Vauvakirja (merkkiä en muista) mikä vieläkin löytyy Citymarketin hyllyltä, on ollu jo yli 30 vuotta käytössä meidän taloudessa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Sit on myös nettivauvakirja, jonne voi antaa esim kummeille, isovanhemmille oikeudet lisätä kuvia ja tekstiä (ja lopuksi tilata painettu versio, jos niin haluaa).
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. jp-90 Silmät suurina ihmettelijä

  Meillä on esikoisella Mauri Kunnaksen Vauvakirja ja nyt uudelle vauvalle ostin aivan ihanan WSOY:n Vauva-aikani kirjan, molemmat on ostettu Prismasta. Tuossa WSOY:n kirjassa on mm. erilaisa luukkuja ja lokeroita ja 3d-kuvia, horoskooppi, pituusmitta ym. sellaista sälää mitä yleensä ei vauvakirjoissa taida olla. Suosittelen ehdottomasti jälkimmäistä, jos pitää söpöstä vauvakirjasta, sitä tuo jälkimmäinen tosiaan on! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Rumpnisse Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä otetaan vastaan myös vinkkejä englanninkielisistä vauvakirjoista, jos joku sattuu tietämään jonkun hyvän. :)
 7. pikkupuppe Hyväntuulinen höpöttäjä

  Missä sivustolla saa ton nettivauvakirjan? Olis aika kätevä. Voiko sitä tilata sit useamman, esim. isovanhemmille ja kummeille?
 8. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Kidmemo on ainakin yksi. Ja joo, tietenkin voi tilata useampia. Joillakin ns normi valokuvafirmoilla taitaa olla vähän vastaavia, mutta siinä ei tainnut olla valmiita kysymyksiä yms. Mutta mielestäni se idea, että isovanhemmat voivat myös lisätä kuvia ja tekstiä on tosi kiva (koska voihan se olla, että vähän vanhempi vauva on joskus vain isovanhempien kanssa).
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Cherry92 Oman äänensä löytänyt

  Suomalaisesta kirjakaupasta selasin vissiin 7 erilaista vauvakirjaa ja ehdoton lemppari oli Vauva-aikani kirja,joka oli pakko ostaa. Beige kirja jossa nalle etukannessa. Ihana vähän leikekirja tyyppinen jossa erilaisia lokero taskuja ym. Myös aukeama odotusajan jutuille ja tilaa liimata kuvia ja laitella omia merkintöjä.
 10. Cherry92 Oman äänensä löytänyt

 11. jp-90 Silmät suurina ihmettelijä

  Cherry92 --> Juu tuo on meilläkin, juuri täytin odotusajasta olevaa aukeamaa ja sukupuuta :) On noita vauvakirjoja kyllä aika monenlaisia, toiset niin pelkistettyjä ja tämä taas toisesta ääripäästä pelkistettyyn verrattuna :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. pikkupuppe Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä kans katoin tätä just Prismassa, mutta oli niin hyvin paketissa ettei päässyt urkkimaan yhtään sisälle :/
  • Tykkään Tykkään x 1