Vauvakirjat

pikkupuppe

Vauhtiin päässyt keskustelija
Yritin googlailla vauvakirjoja, mutta kovin huonosti löytyi niistä infoa. Onko jo joku löytänyt mieluisan ja onko sellaista, johon voi jo raskausajalta kirjoittaa muistoja?
 
Me saatiin lahjuksena Mauri Kunnaksen Vauvakirja. Siinä täyttäminen alkaa jo odotusajasta, sinne kirjataan syntymän aikaiset uutiset ja tapahtumat, lempipuuhat, leikkikaverit, ensimmäiset jutut yms. Mielestäni mukava, erilainen kun minulla oli aikoinaan.. siis se vaaleanpunainen tai vaaleansininen Vauvakirja (merkkiä en muista) mikä vieläkin löytyy Citymarketin hyllyltä, on ollu jo yli 30 vuotta käytössä meidän taloudessa.
 
Sit on myös nettivauvakirja, jonne voi antaa esim kummeille, isovanhemmille oikeudet lisätä kuvia ja tekstiä (ja lopuksi tilata painettu versio, jos niin haluaa).
 
Meillä on esikoisella Mauri Kunnaksen Vauvakirja ja nyt uudelle vauvalle ostin aivan ihanan WSOY:n Vauva-aikani kirjan, molemmat on ostettu Prismasta. Tuossa WSOY:n kirjassa on mm. erilaisa luukkuja ja lokeroita ja 3d-kuvia, horoskooppi, pituusmitta ym. sellaista sälää mitä yleensä ei vauvakirjoissa taida olla. Suosittelen ehdottomasti jälkimmäistä, jos pitää söpöstä vauvakirjasta, sitä tuo jälkimmäinen tosiaan on! :)
 
Täällä otetaan vastaan myös vinkkejä englanninkielisistä vauvakirjoista, jos joku sattuu tietämään jonkun hyvän. :)
 
Missä sivustolla saa ton nettivauvakirjan? Olis aika kätevä. Voiko sitä tilata sit useamman, esim. isovanhemmille ja kummeille?
 
Missä sivustolla saa ton nettivauvakirjan? Olis aika kätevä. Voiko sitä tilata sit useamman, esim. isovanhemmille ja kummeille?

Kidmemo on ainakin yksi. Ja joo, tietenkin voi tilata useampia. Joillakin ns normi valokuvafirmoilla taitaa olla vähän vastaavia, mutta siinä ei tainnut olla valmiita kysymyksiä yms. Mutta mielestäni se idea, että isovanhemmat voivat myös lisätä kuvia ja tekstiä on tosi kiva (koska voihan se olla, että vähän vanhempi vauva on joskus vain isovanhempien kanssa).
 
Suomalaisesta kirjakaupasta selasin vissiin 7 erilaista vauvakirjaa ja ehdoton lemppari oli Vauva-aikani kirja,joka oli pakko ostaa. Beige kirja jossa nalle etukannessa. Ihana vähän leikekirja tyyppinen jossa erilaisia lokero taskuja ym. Myös aukeama odotusajan jutuille ja tilaa liimata kuvia ja laitella omia merkintöjä.
 
Cherry92 --> Juu tuo on meilläkin, juuri täytin odotusajasta olevaa aukeamaa ja sukupuuta :) On noita vauvakirjoja kyllä aika monenlaisia, toiset niin pelkistettyjä ja tämä taas toisesta ääripäästä pelkistettyyn verrattuna :D
 
Takaisin
Top