Vauva ja lemmikit

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2016' aloitti tanpit., 15 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. emillanaatulia84 Naimisissa foorumin kanssa

 2. TuuliLuuli Ihastunut foorumiin Maaliskuunmammat 2016

  Meidän kissa ei voi sietää lapsia. Se oikeen odottaa rahin päällä, et tuuppa tarpeeksi lähelle nii huitasen. Nää meidän vanhemmat lapset pelkää kans tota meidän kissaa, eivät uskalla koskea ollenkaan. Ja tästäkös kissa on mielissään, ku tietää et toiset pelkää.
 3. iitus89 Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Mää voin myöntää, että ärsyttää hirveästi se, kun lapset pelkää koiria.... siis toki jotkut vaan pelkää, mutta miksi pelotella ja siirtää vanhempana oman pelkonsa lapsiin. koiria kun on ainaki jokatoisessa taloudessa eikä niiden kohtaamista voi välttyä. ja jos joku koira jotain pahaa tekee, täytyy kyetä vanhempana lapsensa kanssa käsittelemään se, ettei kaikki koirat ole sellaisia eivätkä suurinosa koirista missään nimessä tarkoituksella loukkaa. meilläki muutama villi tapaus ja saa sillai olla varovainen, mutta se kun lapsi ymmärtää, ettei ole tahallaan ilkeä jos mm kaataa lapsen.

  En tiiä ymmärtääkö kukaan, mutta minä pyrin kasvattamaan erityisesti koiria ja toki muitakin eläimiä rakastavan sekä eläimiin luottavan lapsen. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Jennese Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2017

  Joo mä voin samaistuu tähä tekstii enkä ymmärrä tätä myöskään. Lähipiiristä löytyy kaveri ja sen 3 v, joka kiljuu meillä täyttä kurkkua kun tuleevat käymään jos meidän "lihansyöjä"- mäyräkoira on lattialla......
 5. iitus89 Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Jee! en ole yksin! :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Norsuu Addikti Maaliskuunmammat 2016

  Mä en kans tuota pelon siirtämistä ymmärrä. Kaverin anoppi oli lapsenlapselleen sanonu ku koira tullu lähelle et tuuppa tänne niin mummu ottaa sut turvaan ja nostanu syliin, no nykyään pelkää kaikkia koiria. Meillä tyttö pelkää mun isän rotikkaa mut aina ku käydään siellä aluks laitetaan koira toiseen huoneeseen ja ku tyttö hoksaa missä ollaan niin koiraki päästetään ja joka kerta vähempi pelkää sitä :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. iitus89 Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  JU
  Just se, ku ei tosiaan lapselle paljon vaadi, niin pelkää.

  Itse pyrin uusien tuttavuuksien, koirien, kanssa jos ovat hyvin villejä, just kans rauhoittamaan koiran sekä lapsen. silloin tulee hyvä alku kaveruudelle. :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu