Vaunut

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Felicite, 15 syys 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mazu Aloittelija

  Mekin pohdittin tuota vaunuasiaa pitkään. Oikeastaan minä aloitin vaunujen pohdinnan heti kun sain tietää kakkosen tulosta. Esikoisen kun on 1v ja 4kk pikku prinsessa syntyy. Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme britax b-dual vaunuihin, joista saa sitten helsposti muutettua yhden lapsen vaunuihin kun siihen tulee tarve. Meillä on vanhat hartan vaunut ollut esikoisella ja nyt ostettiin sitten ihan uudet.
 2. BabyBlues Tuttu foorumilla

  Meidän Stokket tuli talvipaketteineen kaikkineen, ovat kyllä kauniit jos nyt vaunut voi olla! Anoppi meinas jo lähtee työntelemään kaupungille ihan tyhjiltään, kun senkin mielestä ne oli niin hyvän näköiset:D Työntöaisan muhvi on ihanan lämpimän oloinen, ei pitäis munkaan, vilukissan, sormia palella pakkasilla :)
 3. kizu Tuttu foorumilla

  Hei Kaikille!

  Täällä kans haaveillaan  Teutonia Élégance-Dessin 4990 White Blossom - vaunuista. jotka maksavat suomessa uutena aika suolasesti. olen nyt sitten jonki verran googletellut eri nettisivuja sekä kauppoja ja huomasin että saan ne rutkasti halvemmalla ulkomailta. tässä kaksi linkkiä: http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p13187_Teutonia---l--gance-Dessin-4990-White-Blossom.html SEKÄ: 
  http://www.pingpong-online.de/en/shop/teutonia-20133/elegance/prams20/teutonia-elegance-teutonia-elegance-teutonia-pram-best-pram-9712.html

  Kysymykseni kuuluu onko kellää mitään kokemusta kyseisitä nettikaupoista?

  Olen  kiinnostunut  Teutonian vaunuista ja ne ovat netissä suoraan Saksasta tilattaessa halvemmat. Onko jollakin kokemusta vaunujen ostamisesta netin kautta? Miten huolto, takuu yms. pelaa, jos vaunut tilaa ulkomailta?

Jaa tämä sivu