Vaunuhankintoja :)

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2012' aloitti jennel, 15 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hannamm Oman äänensä löytänyt

  glacies: Hyvä valinta nuo Hartanit! :D Meillä ne on seisseet nyt kuukauden päivät tuossa ja ihan huiputhan ne oikeesti on! Ei kaduta kyllä yhtään vaikka vähän maksoikin. :) Me katsottiin myös niitä mustavalkoisia, mutta päädyttiin sitten mustiin jossa on pinkit raidat ja kopan sisällä ruudullinen kuosi. Me siis asustellaan Vantaan Leppäkorvessa, eli kuten nimikin kertoo korvessa ;) Mutta kyllä täällä kelpaa varmasti noita vaunuja työnnellä, sen verran kepeästi ne kulkee!
 2. jennel Silmät suurina ihmettelijä

  Meille kotiutui tupliksi viime viikolla EasyWalker Duot :) Vauvalle ostettiin rattaisiin erikseen vaunukoppa, jossa saa ekat kuukaudet matkustaa. Oon kyllä näin sisällä pyörittelyn jälkeen tosi tyytyväinen. Isot pyörät, näppärät kääntää kääntyvien etupyörien vuoksi eivätkä silti ole kooltaan ihan jätit.
  Kunhan saadaan vielä toinen pikkumatkustaja kyytiin niin päästään uloskin testailemaan uusia menopelejä :)
 3. kizu Puuhakas puhuja

  Hei Kaikille!

  Täällä kans haaveillaan  Teutonia Élégance-Dessin 4990 White Blossom - vaunuista. jotka maksavat suomessa uutena aika suolasesti. olen nyt sitten jonki verran googletellut eri nettisivuja sekä kauppoja ja huomasin että saan ne rutkasti halvemmalla ulkomailta. tässä kaksi linkkiä: http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p13187_Teutonia---l--gance-Dessin-4990-White-Blossom.html SEKÄ: 
  http://www.pingpong-online.de/en/shop/teutonia-20133/elegance/prams20/teutonia-elegance-teutonia-elegance-teutonia-pram-best-pram-9712.html

  Kysymykseni kuuluu onko kellää mitään kokemusta kyseisitä nettikaupoista?
 4. kizu Puuhakas puhuja

  NOSTOA :)