Vakuutus

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti spring_green, 15 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. spring_green Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Oletteko harkinneet vauvavakuutuksen ottamista? Onko joku jo tutustunut tarjontaan tai kilpailuttanut yhtiöitä? Onko muita lapsianne vakuutettu? Kertoilkaa kokemuksia, niin hyviä kuin niitä huonompiakin.
 2. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Esikoisella pohjolassa, muuten ei ole ollut tarvetta mutta atooppinen iho ja sen kaikki käynnit ja rasvat saadaan sinne niin ei oo irtisanottu :happy: uudelle tulokkaalle varmasti saman yhtiön vakuutus.
 3. Michayla Jostain jotain jo tietävä

  Esikoisella Tapiolassa. Hyvin on toiminut. Hänellä myös ollut pienempänä atooppinen iho, joka nyt jo hyvällä mallilla. Helppoa ja vaivatonta. Meillä tulee kuitenkin flunssien ja korvatulehdusten takia yleensä muutama käynti vuodessa edelleen, joten omille ollaan päästy. Seuraavalle otetaan ehdottomasti myös, ja kun ollaan jo "naimisissa" tuon Tapiolan kanssa, niin sillä jatketaan. :)
 4. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Meillä on myös esikoisen vakuutus pohjolassa ja seuraavalle otetaan sieltä myös :) me ollaan saatu kaikki sairaalassolot ihan synnytyksestäkin vakuutuksesta takaisin, ihan vaan sillä että esikoinen oli iso ja jouduttiin käynnistään, ja lisäksi oltiin lastenosastolla valohoidossa. Ja sit myös kaikki määrätyt lääkkeet on saatu takaisin (esim.jos ollut kuumetta, yskää), samoin yksityisen käynnit jne. Kallishan tuo on mutta on myös korvannut tosi hyvin ihan kaikki hoidot.
 5. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  ^niin joo ja unohdin mainita myös raskausajan ylimääräiset käynnit lääkärillä/ultraukset jne sai takaisin vakuutuksesta :) ja mekin ollaan pohjolan kanssa jo "naimisissa" niin tulee sitten jotain alejakin siitä :p
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Raskausaikana otettavaa vakuutusta en ole yhdestäkään lapsesta ottanut, mutta syntymän jälkeen lapsivakuutukset kyllä. IF on meidän yhtiö ollut ja ainakin korvaukset maksavat TODELLA nopeasti takaisin. Ollut esikoisen kohdalla hyvä, kun ollut atopiaa ja viime talven sairastelurumbassa helpotti lääkäriin menoa, kun pystyi yksityistä varaamaan (oli influenssaa, kuumetta, pitkittynyttä vatsatautia, silmä-ja korvatulehdusta....ihana päiväkodin aloitus).

  Tulokaskin saa oman lapsivakuutuksen ja varmaan samasta firmasta. Ovathan nuo tyyriitä, mutta tarpeellisuus voi tulla myös hyvin yllättäen.
 7. Hulina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Meille vakuutus on ihan ehdoton lapselle puolison puolen vahvojen sukurasitteiden vuoksi. Esikoisella on Pohjolassa vakuutus, hyvin on korvauspolitiikka toiminut niillä muutamalla kerralla, kun on tarvittu. Vakuutuksen hinta on kohtuullinen muihin vastaaviin verrattuna (oisko ollu 300€ paikkeilla) ja nyt taitaa olla voimassa kamppis, että eka vuosi ilmaiseksi.
 8. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Me vaihdettiin keväällä vakuutusyhtiö Ifistä LähiTapiolaan, esikoisesta otettii raskausaikana jo vakuutus ja niin otetaan nytki. En tiedä Tapiolan hintoja mutta Ifis oli aiva kohtuullinen, Tapiolaski on lapsivakuutus kohtuullinen ja paree mitä Ifis. Muihin ei ollakkaa tutustuttu.
 9. pli Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Huomasittehan, että OP Pohjolassa on nyt Suomi100-vuoden kunniaksi tarjous. Vauvavakuutus kaikilla herkuilla ekan vuoden ilmainen :) Tuolla muiden kuukausien ryhmissä on ollut enemmänkin tästä juttua. Saa tosiaan irtisanoa ekan vuoden jälkeen, jos tuntuu siltä. Me otamme sen rakenneultran jälkeen sitten heti jo.
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Me otetaan varmaan Tapiolasta, sieltä kun on jo kaikki muutkin ja moitteettomasti on kaikki toiminut. Milloin sen saa aikasintaan otettua?
 11. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Yleensä kaiketi rakenneultran jälkeen :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Kertsi Oman äänensä löytänyt

  Meillä op-pohjolassa esikoisen vakuutus. Oli vertailujeni mukaan kattavin, mutta ei edullisin. Kertaakaan ei vuoden aikana oo tarvittu, mutta mikäli sama meno jatkuu, tulee vauhti nousemaan koko ajan ja sitä myöten myös vahinkojen suuruus.
 13. Kertsi Oman äänensä löytänyt

  Toiselle otetaan kans op:sta ja hyödynnetään se juhlavuoden etu.
 14. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Hyvä tietää tuosta op:n kampanjasta. Meki siis otamme sieltä sitten ^^ saapa bonuksia.
 15. Esikoinen 2/2017 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Me jo otettiin ajattelin että on asia joka muuten unohtuu. Musta on hyvä olla olemassa just jos sattuukin syntymään ajoissa tai synnytyksen aikana tulee jotain ongelmia, se kun korvaa jo kaikki. Jos ottaa syntymän jälkeen niin sen saa vasta kun vauvalle on sotu olemassa. Näin meille selitettiin. :-) ja Tapiolassa on kun olen omista vakuutuksista ollut tyytyväinen, tunne että sieltä saa jotain takaisin myös sitten kun tarvitsee. :-)
 16. Kaku15 Sukkela juttelija Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Meillä esikolle op:n kautta raskausaikana otettu vakuutus ja tälle tulokkaalle otetaan samanlainen.. mukava etu tuo kampanja :) ei ole halvin mut kattava.. ja korvauspalvelu toiminu tehokkaasti.. lääkärin määräämät maitohappobakteeritki korvattiin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Paljonko teillä on ollut noi tarjoukset Pohjolasta ja Tapiolasta? Siis se vuosimaksu. Meillä on kaikki vakuutukset Fenniassa, mutta niiden lapsivakuutus on voimassa vain 20 v saakka.
 18. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Lähitapiolas on tosi hyvä ku vauvavakuutus on voimas sinne oliko 80v asti!
 19. Michayla Jostain jotain jo tietävä

  Tapiolasta voi hakea vakuutusta syntymättömälle lapselle kun ultra on tehty raskausviikon kymmenen jälkeen. Vakuutus myönnetään äidin terveydentilan perusteella ja äidin on oltava alle 43v. Viimeistään pitää olla hakemassa kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa.
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. L82day <3 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Kiitos Michayla - täytyykin alkaa tutkimaan, ettei jää iän takia kohta ilman vakuutusta... Jösses