Vakuutus

Meillä on autot ja kodin vakuutukset lähitapiolasta ja sieltä saatiin hyvään hintaan (jota en nyt muista :)) myös vauvalle vakuutukset. Vuodessa omavastuu taisi olla alle satasen ja kaikki korvatulehdukset ja muut kattaa.
 
meillä kans tuolla lähitapiolassa vaan oon kyllä niin täynnä niitä kun saa tuon tytön erbin pareesin takia niiden kans taistella.
 
Me ei saatu vauvalle vakuutusta mistään vakuutusyhtiöstä. Olisi pitånyt silloin raskausaikana ottaa. Pienipainoisuus syntyessä, alhaiset Apgarin pisteet ja tehohoito olivat esteenä. Nyt olisi vakuutukselle olut jo käyttöä kun on allergiaepäily/selvittely menossa :sad001.
 
meillä kans kaikki muut vakuutukset lähitapiolassa ja sieltä sain raskausaikana jo vauvalle vakuutuksen, omavastuu siinä se 100€ + 10% vuodessa
 
Mur. Laitoin pari viikkoa sitten isommasta terveysselvityksen Pohjolalle niin ei oo vielä tarjousta tullu siitä terveysvakuutuksesta! Kele... tajusin tän kyllä nyt ihekin, et pitää ehkä alkaa perään kyselemään.
 
^ Meillä taisi kestää noin kolme viikkoa (syntymättömän lapsen vakuutus), että Pohjolalta tuli paperit kotiin. Jos vähän aikaa vielä odottelee, ja sit alkaa soitorumba? :)
 
Takaisin
Top