Vakuutukset

Keskustelun 'Marraskuiset 2018' aloitti Annsku, 11 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mamuli Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2016

  Meillä on ollut esikoiselle vakuutus LähiTapiolasta. Meidän tyttö on ollut todella terve (onneksi), joten ollaan turhaan maksettu satoja euroja. Kerran silmätulehduksen takia on käyty yksityisellä lääkärissä. Mutta tiedän todella monta lasta, jotka joutuvat vähän väliä ravaamaan lääkärissä ja silloin vakuutus on tosi hyvä olla. Sitä ei voi ennakkoon tietää tarviaako sitä vai ei. Ei olla haluttu ottaa sitä riskiä, että tuleekin jotain kalliita hoitokuluja. Nyt on kyllä tarkoitus kilpailuttaa vakuutusyhtiöt, kun nykyinen vakuutus on todella kallis ja ehkä liian kattava meille.
 2. Nannnskeli Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Mä en oo tullu ees ajatelleeks mitää vakuutuksia... mitäköhön muuta on jääny... :D
 3. Annsku Rakastunut foorumiin

  Sepä se, me saatu tonneja korvauksista kun maksettu satasia niinsanotusti, päästy korvien putkitukseen heti eikä puolen vuoden päästä yms yms. Myös julkinen puoli täällä on mitä on, jos toimisi paremmin niin voisin käyttää enempi julkisella tietty, en vaan koe järkeväksi mennä kahden lapsen kanssa päiväksi jonottelemaan päivystykseen kun lääkäriaikoja ei saa ja yksityisellä saa valita ajan ja paikan, 20 min ajaa 24/7 terveystaloon jossa käyty jo kolme kertaa kun ei olla haluttu mennä päivystykseen yöksi jonottamaan, homma hoitunut terveystalossa tunnissa :) Mä pidän ittellänikin vielä lapsuusaikana otettua vakuutusta, maksaa 100€ vuodessa ja korvaa aika lailla kaikkea, ei tollasia enää saa ja nyt ei oo työterveyttä mahdollista käyttää kun hoitovapaalla olen :sad001
 4. TTH Peruskäyttäjä

  Onko kenelläkään tietoa, onko näissä vakuutuksissa joku painoindeksiraja? Joskus kuullut, että vakuutusta ei ole myönnetty, kun äiti on ollut ylipainoinen.
 5. Annsku Rakastunut foorumiin

  Saattaa olla 30-35 rajana, jotkut kyllä saanut jos BMI 34 eikä muita ”vikoja” eli paineet ja sokerit kunnossa ja muutenkin perusterve. Jos BMI 30 ja joku sairaus taustalla niin voi tulla kieltävä vaikka toisella 35 ja perusterve ja hän saa.
 6. Perhonen123 Rakastunut foorumiin Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Joutuuko noihin herkästi selvittämään lisätietoja? Lähinnä kun on hedelmöityshoidoilla vauva saatu alkuunsa , että onko esteenä...
 7. Maddy Tuttu foorumilla

  Mua kans kyllä kiinnostais tietää, ei tullu mieleenkään että voisi olla jotenkin esteenä
 8. Puudeliini Aloittelija


  Meillä on hedelmöityshoidoilla eikä ole ollut este :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Annsku Rakastunut foorumiin

  Täytin just terveysselvityksen ifille, kysyttiin vaan sikiöiden lukumäärä, ultrien määrä, paino, pituus, tupakointi, huume, alkoholi, sairaudet, sairaslomat raskausaikana (ite olin esikoisesta monesti eikä vaikuttanut flunssat yms) ja lääkkeiden käyttö, ei mitään hedelmöitykseen viittaavaa kysytty :) ihan perustietoa vaan.
 10. Maddy Tuttu foorumilla

  Onkohan epilepsia esteenä? :sad001
 11. Annsku Rakastunut foorumiin

  Ei oo ehdoton ei, pitää olla öööhm hoitotasapaino kunnossa vai miten yks epileptikko kertoi muutama vuosi sitten kun vakuutusta haki :)
 12. Annsku Rakastunut foorumiin

  Nyt on äiti ja vauva vakuutettu :Heartred nopeaa toimintaa :)
 13. Alessia Peruskäyttäjä

  Mitenhän äidin sairastettu syöpä vaikuttaa tähän? Henkivakuutus oli ainakin ihan älyttömänkallis ottaa nyt enää tässä vaiheessa...
 14. Maddy Tuttu foorumilla

  No elokuussa tulee vasta vuosi sairastumisesta. Lääkityksellä pysynyt kyllä nyt aisoissa. Täytyy yrittää kuitenki :)
 15. Annsku Rakastunut foorumiin

  Paha sanoa, vaikuttaa varmasti milloin sairastettu, onko uusinut ja miten monesti jos on, yleensäkin ennuste jne. Nuo käsitellään ihan hakemuskohtaisesti ja kysyvät kyllä lisää tietoa jos tarvii, että kannattaa aina yrittää jos vakuutuksen haluaa ottaa :) Sitten tietysti mahdollisuus ottaa vasta lapsen synnyttyä lapsivakuutuksena jolloin äidin terveys paino jne ei vaikuta mihinkään, harvemminhan synnytyksessä tapahtuu mitään mikä vaikuttaisi vakuutuksen ehtoihin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. IceTea Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018

  Sain tänään tarjouksen LähiTapiolasta vauvavakuutuksesta, mutta siinä ei ollut mitenkään äitiä vakuutettu ja astui voimaan vasta syntymästä. Tai siisymmärsinkö oikein että Ifin vastaava olisi voimassa tyyliin jos ilmenee jotain "poikkeamia" jo raskauden aikana?

  Tuo LähiTapiolan oli toki huomattavasti Ifiä halvempi.

  Omavastuu oli 100€/kalenterivuosi ja 10% kuluista,
 17. Annsku Rakastunut foorumiin

  Juu, ifin vakuutus mulla on nyt voimassa, ja kattaa jo raskauden aikana tapahtuvia mahdollisia kuluja eikä siihen tule rajoitteita koskaan. Mä ymmärsin että lähitapiolan vakuutuksen saisi odotusaikana ja olisi heti voimassa, eipä näköjään olekaan. :O
 18. Annsku Rakastunut foorumiin

  Odotusajan vakuutus ainakin ifillä ja op:lla korvaa mahdolliset vammat/sairaudet jotka huomataan odotusaikana tai syntymän jälkeen, esim ifillä saa kertakorvauksena tietyn summan jos joku vakavampi asteinen haitta todetaan, myös 1 tyypin diabeteksesta saa korvauksen jos sen lisäturvan haluaa ottaa. Haluatko IceTea siis odotusajalle vakuutuksen ja mitä haluat sen kattavan? Sen perusteella lähtisin selvittelemään eri vaihtoehtoja. Ifillä ei ainakaan ennen tarvinnut muita vakuutuksia olla jos odotusajan vakuutusta haki, en tiedä nykytilaa, muistaakseni Fennia ainakin vaatii kotivakuutuksen olevan heillä, ehkä myös op.
 19. Disa18 Peruskäyttäjä

  Molemmilla lapsilla on ollut hoitokuluvakuutus ennen syntymää. Otamme myös nyt tulevalle vauvalle, mutta nyt otamme Op:stä. Siellä on omavastuu 100e/vuosi kun taas meidän kahdella lapsella on omavastuu 100e/sairaus.
 20. Disa18 Peruskäyttäjä

  Op ei muuten vaadi että kotivakuutus olisi heillä. Minusta Fennialla on korvauksien jakeminen todella vaikeaa. Se on huonontunut tässä vuosien varrella.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu