Vaasan alueen äidit?

Keskustelun 'Laskettu aika 2018' aloitti Maatuska83, 2 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Aaww :Heartred Ihana isoveli pienellä ja helpolta vauvalta kuullostaa! Hyvä ettei kivuissa tarvitse kärvistellä ja pääsette alkusyksyä nauttimaan :)

  Kovasti odottavat ja juuri heidän vanhoja vauvatamineita yhdessä katsottu ja fiilistelty. Nuorimman pojan 10v synttäreitä (syyskuussa) kohta suunnitellaan. Niin "iso" hänkin jo että sydäntä kivistää :Heartred
  Onneksi kohta yksi nyytti jonka kanssa ei tarvitse napanuoraa paukutella :D Nauttii ehkä vauva-ajastakin toiseen tapaan. :)

  Ti (34+2) käydä katsomassa kohdunsuun tilannetta kun sukkapuikkokipuja ollut niin paljon supisteluiden ohessa. Saisi vielä muutaman viikon masussa asustella ennen nuuhkuttelua :)
 2. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Kuinkas vauva-arki on mennyt Meemis? Muille kuuluu?

  Täällä täysaikaisuus saavutettu (37+0) ja saa odotella hiljalleen nyyttiä. Viimeisiä valmisteluita.. pesänrakennusvietti huipussaan. :D :) Vauveli vain pt ja käännösyrityksestä huolimatta väärtepäin. Synnyttämään lähdetään alakautte. Jännittää kyllä kuinka menee, mutta eiköhän siitä selvitä.
 3. Meemis Peruskäyttäjä

  Vauva-arki sujuu oikein lepposasti :)
  Vauva nukkuu hyvin ja on kyllä sujahtanut meidän arkeen todella lepposasti :) vauva täytti maanantaina 1kuukauden ja nyt vain odotellaan ja järjestellään ristiäisiä.

  Voi teilläkin alkaa jo H-hetki lähestyä! Toivottavasti kaikki menee hyvin väärästä tarjonnasta huolimatta. Tsemppiä viimesiin viikkoihin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Teillä ollaan hyvässä vauvakuplassa ja pitääkin. :) :Heartred Kunpa tännekin pian rantautuisi vähemmän vaatelias tapaus. :wink

  Paljon tsemppiä ristiäisjärjestelyihin ja juhlahumua!
  Kiitos.. onnea tarvitaan! Tulen päivittelemään kyllä. :)

  Rv37+6
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Heippa!

  Koska tämä on ollut pitkään ainoa aktiivinen ketju täällä äitien kohtauspaikalla ja seuranhaku taitaa tapahtua nykyisin suurimmaksi osaksi omissa ryhmissään, tämä osasto poistetaan. Aktiivista keskustelua ei tietenkään haluta poistaa. :) Joten, onko tämä vielä käytössä? Jos on niin mitä pidätte ajatuksesta että siirrän tämän ketjun Laksettu aika 2018 osaston alle, missä voitte jatkaa keskustelua?
 6. Meemis Peruskäyttäjä

  Se käy hyvin, voi olla että sieltä muutkin löytää tämän ketjun helpommin :)

Jaa tämä sivu