Uusi vuosi, uudet kujeet! (Tam-tam-tammikuu!)

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2014' aloitti ReginaVeritas, 1 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Hyvää uutta vuotta!

  Tässä kuussa ensimmiset helmet täyttävät jo vuoden :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Meillä juhlat ensi viikon lauantaina! Kamalaa kuinka nopeaan aika on mennyt!
  • Tykkää Tykkää x 5
 3. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Pitäisi minunkin kirjoitella taas... On vaan niin paljon hommia etten kerkiä. :sad001 Ja kun foorumi on nyt myös työ ollut, ei ole aina vain enää mitään 'jäljellä' jotenkin 'huvikirjoitteluun'. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Hyvää Uutta Vuotta!!! Meillä 1v. juhlia juhlitaan varmaankin 30.1...pitäis vain päättää, jotta missä niitä juhlitaan. Meidän kaksio on kyllä auttamattomasti pieni, kun halutaan kuitenkin molempien puolen suku kutsua samalla kertaa, 25 ihmistä ei millään kyllä mahdu tänne :/ Tod.näk. pidetään ne mun porukoilla niinku ristiäisetkin.
  Meidän iso poika on nyt luopunut omaehtoisesti tissistä. Ei vain kelpaa enää. Näköjään hänelläkin Uusi Vuosi ja uudet kujeet :wink Mulla on ristiriitaiset tuntemukset tuosta päätöksestä, toisaalta olisin halunnu vielä imettää, kun ne parit hetket mitä vielä imetin päivän aikana oli vain niin ihania yhteisiä hetkiä. Toisaalta ihana, kun saa mieskin nyt nukutettua pojan. Saa siis pullosta jo tavallista maitoa. Sanojakin meillä on muutama jo tullut; äiti (välillä äittä), kenkä (oli ihan ensimmäinen sana, minkä tarkoituksen myös tajusi), äijä, isi ja Emma. Kiittää -sanaa myös jo välillä tapailee ruokailun päätteeksi. Ensiaskeleita vielä odotellaan...
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. sadetar83 Ihastunut foorumiin Kesäkuunmammat 2015

  Meillä juhlitaan sukulaisten kanssa 18.1. ja kaverisynttärit varmaankin muutamaa päivää aiemmin. Pitäisipä kohta alkaa jo suunnittelemaan leipomuksia yms tarjottavia. Meillä kotona pidetään juhlat, ei kaikki kuitenkaan samaan aikaan oo tänne mönkimässä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. blaueblumme Tuttu foorumilla

  onpa ihanaa kun siellä jo jutellaan noin paljon :) meillä vielä odotellaan sitä ensimmäistä sanaa
 7. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Apua!!! Aamulla ensimmäistä päivää töihin! Pojat onneksi saavat olla tammikuun isänsä kanssa kotona, mutta on tämä silti kova paikka lähteä töitä kohti..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 8. Onnellinen Peruskäyttäjä

  Täällä varmaan helmikuun lopulla synttärit sitten.
  Meil ei sanota viel mitään. Omaa höpötystä kyl, mut ei muuta.
  Muuten vauhti meil on jo kovaa. Nimittäin kävellään tuettuna kovaa. Viime viikolla löyty karhukävely. Huvittavan näköistä, kun esikoinen ei ollenkaan harrastanut karhukävelyä. Ja siitä sit ollaan välillä noustu ylös ilman tukea. Ei varmaan mee enää kauan kun kävellään. Voisi tuota vauhtia hieman hiljentää.
  Hampaita meil on jo kolme ja neljäs pilkottaa jo. Ei oo viel läpi tullut.
  • Tykkää Tykkää x 6
 9. blaueblumme Tuttu foorumilla

  Dangel, varmasti on iso juttu töihin lähtö. toivon että sulla on oikein mukava ensimmäinen työpäivä, silloin ehkä paluu niihin kuvioihin ois pehmeämpi

  minä kävin tänään aamulla viemässä pojan kummitädin ja sedän tyttärineen lentoasemalle. sinne on n. 50 km matkaa tästä. poika oli isänsä kanssa aamun. en oo vielä kertaakaan ollu noin kaukana lapsen syntymän jälkeen, korkeintaan jonku 3 km säteellä. hurjaa :shy:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 10. Onneli Peruskäyttäjä

  Hyvää uutta vuotta kaikille minunkin puolestani! Viime vuosi oli ihana ja raskas, tästä vuodesta odotan ihanaa ja vähän vähemmän raskasta. Katsotaan, kuinka käy :) Töihin lähtö kuitenkin minullakin edessä kesäkuussa ja pienet hoitoon sitten elokuussa. Jänskiä juttuja siis luvassa. Dangelille kovasti tsemppiä!

  Meilläkin vietetään synttäreitä puolentoista viikon päästä sunnuntaina ihan vain isovanhempien ja kummien kesken. Eli pienesti ja intiimisti. Neiti on vihdoin ja viimein oppinut konttaamaan, jee! Veikkaan, että kävelyn tulee oppimaan vasta 1 v 2 kk- 1 v 5 kk paikkeilla. On hyvin harkitsevainen, rauhallinen ja myöhäisherännäinen tuon liikkumisen suhteen. Vanhin poika lähti aikoinaan kävelemään 1 v 1 kk, keskimmäinen tasan 1 v ja nuorimmainen 1 v 2vkoa. Sana-arkkukaan ei ole vielä oikein auennut, mutta kovasti osoittelee kaikkea ja sanoo tä, tä, tä. Muutama yö on mennyt nyt tosi hyvin, vaikkei edelleenkään yhtään helmeä suusta löydy. Yömaidotkin saatiin jättää kokonaan pois uuden vuoden kunniaksi.
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. panda Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Dangelille tsemppiä. Miten meni ensimmäinen työpäivä?

  Meillä hauskoja ovat nyt leikit, joissa poika tekee jonkin eleen tai liikkeen ja me vastataan siihen jollain tapaa. :hilarious: (uusia hymiöitä, jee!) Kova sana on myös kiipeäminen, meillä on äp-pakkauksen laatikko ollut lattialla ja poika on pitkään kiipeillyt sen päällä. Nyt mummolassa sitten kiipesi ihan ilman apua heti portaat alakerrasta yläkertaan. Lapsiportti tosin olisi hyvä alhaallakin olla, kun herra ehti vipeltää jo kolmannelle portaalle ennen kuin ehdin taakse varmuustueksi.

  "Äitä-äitä-äitä" kuuluu ja yksi suosittu hokema on "hyvä-hyvä-hyvä-hyvä". :joyful:

  Hampaita on yhä vain kaksi alhaalla, vaikka pitkään on vaikuttanut siltä, että lisääkin puhkeaisi.
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Näkyykö teillä muilla nuo uudet hymiöt ihan normaalisti? Minulla ei....
 13. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Työpäivä meni hyvin. Kovalla vauhdilla, on meinaan mukava mylläkkä töissä, kun meidän työala muutti toiseen paikkaan väistötiloihin :) ei ehdi siis ikävöimään :wink

  kotonakin oli kaikki mennyt isän Hoivissa hyvin, eikä äidin punteissa ole työpäivän jälkeenkään roikuttu :wink nytkin pojat leikkii tyytyväisenä olkkarissa :)

  Kiitos tsempistä kaikki! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 4
 14. sadetar83 Ihastunut foorumiin Kesäkuunmammat 2015

  Mulla alkaa perjantaina viimeinen opiskeluihin liittyvä työharjoittelu. Tyttö on kotosalla, kun isä pitää isyysvapaita ja menee vasta helmikuun viimeisellä viikolla takaisin töihin. Mä teen tuota harjoittelua maaliskuun loppuun asti ja jään sitten kotiin. Viimeisiä viedään opintojen kanssa, valmistumiseen on mahdollisuus toukokuussa jos saan kaiken tehtyä. Jos ei, niin ei haittaa vaikka valmistuminen jäisikin syksylle.
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Onnellinen Peruskäyttäjä

  Ei näy hymiöt
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 16. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Noniin, kokeilen nyt kirjoittaa tänne, jos vaikka monessa erässäkin sitten, tulisi nämä kuulumiset nyt päivitettyä.


  Meillä ollaan oltu nyt onneksi tähän asti terveinä. (Juuri tänään sitten näyttääkin flunssanpoikanen iskeneen pieneen. :sad001 ) Hampaita on jo kuusi ja poskihampaatkin on pullottaneet jo hyvän aikaa. Kovaa mennään eteenpäin, kontaten, ryömien. Parasta on kuitenkin kävellä tukea pitkin. Vierastus on alkanut väistyä, eroahdistus ei. Taputtaa, vilkuttaa, heittelee tavaroita. Paras leikki on 'järjestely', eli ensin tyhjentää kori/laatikko/kärryt/hoitopöydän taso ja sitten latoa tavaroita takaisin ja taas tyhjentää. Tässä voi vierahtää pitkäkin tovi. :D

  Ruokaa menee vaihtelevasti, jopa minun tarjoamana. :wink Kala vaan ei meinaa maistua. :/ Lempiruokaa on kiivi. Tai oikeastaan lempiruokaa on kyllä tissimaito. :) Sitä menee paljon ja saa mennäkin. ^_^ Mitään suunnitelmaa ei tämän imetyksen suhteen ole, vähän olen pohtinyt, että ainakin kolme perättäistä pitkäperjantaita, jotta saadaan tytöstä velho. :wink

  Nyt on pitutta 71,6cm, kasvu on hidastunut aika lailla, mutta normaalia toki ja käyrillä on pituus pysynyt. Paino oli viimeneuvolassa tippunut 85g, luultavimmin ahkeran liikkumisen takia. Neiti konttaa usein unissaankin! :O Isänsä opetti tytön tanssimaan joulun pyhinä. :D Se on ihan todella söpöä :Heartred Aina siis musiikkia kuuullessaan, tyttö alkaa heiluttaa peppuaan. Ensin oppi tanssimaan istualleen ja pian myös seisten. :)


  Mitähän vielä?

  Jossain viikoilla 10+mennään, huomenna ensimmäinen oma neuvola taas.
  • Tykkää Tykkää x 7
 17. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  ImageUploadedByVau Foorumi1420920750.062087.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1420920770.905020.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1420920782.376635.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1420920793.049439.jpg ImageUploadedByVau Foorumi1420920808.289567.jpg
  ImageUploadedByVau Foorumi1420920908.357136.jpg

  Tässä vähän tunnelmia meidän pikkuisen ensimmäisiltä syntymäpäiviltä :Heartred sankari oli kiltisti ja sytytetyt kynttilät kakun päällä oli ihme ja suu sanoi niin kakusta kuin voileipäkakuista mam mam, eli nam nam :) voileipäkakku ei kyllä maistunut, mutta synttärikakku maistui :) lahjoista mieluiset olivat hienot marakassit, sekä juomapullo. Isoveikka sai samanlaisen juomapullon oman 1vee synttärinä ja on kyllä niin loistava pullo kuin olla voi! Ja Juho aina himoitsee isoveikan pulloa, vaan eipä tarvi enää himoita kun on oma pullo :)
  Yksi hauska hetki oli, kun herra sukelsi pää edellä isoveikan junaratalaatikkoon, siitä tosin tuli pieni poru :wink
  • Tykkää Tykkää x 5
 18. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  Heissan! Akselille tuli tänään täyteen 11 kk :Heartred Iso poika jo. Meilläkään ei viel'ä oikein selkeästi mitään sanota, äitiä yritetään kovasti ja välillä tuleekin oikein :Heartred nam nam syödessä, lamppu on vielä puh :D höpöttelee kyllä muuten kovasti. Hiukset alkaa olla niin pitkät, et kohta ovat silmillä :D Hampaita löytyy meidän herralta ainakin 11, vissiin 13 :D Puremisen ihmeellinen maailma on myös löydetty. Uuden vuoden raketit olivat jännittäviä.

  Meillä kävellään reippaasti tuen kanssa ja seisoskellaan päivittäin ilman tukea. Ruokailu on nyt ollut vähän hankalaa kun hampaat kovin vaivanneet. Tosi paljon leikitään koiran kanssa :)

  Huomenna onkin se pelätty hetki, kun äiti palaa töihin ja poitsu menee perhepäivähoitajalle :/ luulen et on äidille rankempaa kuin pojalle, kun viihtyi viime viikolla oikein hienosti hoitopaikassa ilman äitiä, seuraillen isompien touhuja :)

  Synttärijuhlat meillä vietetään ystävänpäivänä :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 19. sadetar83 Ihastunut foorumiin Kesäkuunmammat 2015

  Mä pyhitän huomisen päivän leipomiselle, keskiviikkona pidetään prinsessan kaverisynttärit. Sunnuntaina olis sit tulossa sukulaiset ja kummit kylään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Tänään vauvani ei ole enää vauva vaan taapero :Heartred täytyy kyllä taas kerran ihmetellä elämän ihmettä, kuinka vain yhdessä vuodessa tuosta avuttomasta pienestä kääröstä on tullut oma valloittava persoonansa :Heartred

  Meillä on eilisestä lähtien maidottomalla ruokavaliolla ja kahden viikon päästä Juho menee maitoaltistukseen.. Kaikkea mukavaa taas :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4

Jaa tämä sivu