Uusi toukokuisten lista

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti hymykuoppa, 4 marras 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Musta on kiva, että salaisella puolella on ne, jotka on alusta asti kirjoitelleet.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Annde Vieras

  Nii ohan se vähän siinä että uusia tulee mukaan ja vanhojen kanssa ollut juttua jo pitkään :)
 3. Veeramo Hyväntuulinen höpöttäjä

  Hiljaistahan meidän ei-julkisella puolellakin voi tulla, jos me, joita ei tuolla jo perustetulla suljetulla foorumilla mukana olevat sinne halua, perustamme sellaisen. Jos emme ole olleet niin kovin aktiivisia tähän mennessä :)

  Kaikkiallahan tätä samanlaista ryhmäytymistä tuntuu olevan. Minusta "salainen" foorumi on kiva idea, jos kaikki halukkaat voivat sinne päästä mukaan. Mutta muu tuntuu kyllä kahteen tai jatkossa useampaan, leiriin tai kastiin jakautumiselta. Jos jotkut nykyisen salaisen foorumin ulkopuolelle jääneistä haluaisivat vastaavanlaisen keskustelupaikan itselleenkin, tuskinpa siinä mitään pahaa tai järjenvastaista on. Tarkoituksena ajatuksellani olisi, että kaikki halukkaat voisivat nyt päästä mukaan. Siis ihan kaikki toukokuussa tai niillä paikkein lapsen saaneet. Jos osanotto jäisi kovin pieneksi, en tiedä, kannattaako perustaa? Kaipa nämä keskustelut tuppaavat kuivumaan kokoon vähitellen vauvan synnyttyä. Ja hiljaiseksi olisi voinut jäädä aikaisemminkin ilman sitä valloittavan avointa porukkaa, joka on nyt enimmäkseen varmaan vetäytynyt juttelemaan jo keskenään
 4. Veeramo Hyväntuulinen höpöttäjä

  Vähän ristiriitaiset fiilikset mulla siis.
 5. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Mä en tietenkään voi kaikkien puolesta puhua, mutta oman kantani voin kertoa. Tällä toukokuisten foorumilla on todella aktiivista sakkia, me ollaan avauduttu omista asioistamme julkisesti hirmusti. Monet meistä on ihan tunnistettavissa jutuistamme, koska olemme olleet niin avoimia. Jossain vaiheessa avoimuus alkoi pelottaakin, koska näitä juttuja voi lukea kuka tahansa: naapuri, ex-mies tai anoppi. Tai se vainoaja, josta luulin päässeeni kolmen muuton ja kahden maanvaihdon jälkeen vihdoin eroon.

  Salainen puoli on hieno paikka jatkaa avointa keskustelua ilman pelkoa ulkopuolisista. Samaan aikaan salaisen puolen julkistuksen kanssa ilmestyi yht'äkkiä useampi kirjoittaja, joka "on pitkään ollut mukana". He tietenkin haluavat salaisiin keskusteluihin, ainakin lukemaan. Miten me aktiiviset voimme tietää onko kyseessä vaan ne Pera-pervot ja Aino-anopit, jotka nyt huomasivat pudonneensa pois mehevimmistä jutuista?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Tl;dr: Miksi siis nyt kiinnostaa, jos aiemmin ei ole napannut.
 7. Annde Vieras

  Itsellä ainakin on hirvee kynnys osallistua johonkin jutteluun tuntemattomien kanssa, tutustuminen toisiin on ollut hankalaa kun vaikea olla avoin ja sillai, nyt sitten kun on vauvan kanssa keskenään päivät, huomaa miten sitä kaipaa jonkinnäköistä jutteluseuraa, paikkaa mihin voi kirjottaa ja josta mahdollisesti saa jotain apua tai lohtua.
 8. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Mulla ei silloin raskausaikana napannut kirjoitella, enkä töiden jälkeen jaksanutkaan muuta kuin lueskella muiden juttuja (löysin foorumin vasta loppuraskaudesta). Sitten tuli lapsi enkä todellakaan olisi silloin ehtinyt mitään kirjoitella. Nyt on arki tasaantunut ja päivät yksinäisiä, jolloin vertaistukea kaipaisi, mutta porukka on hävinnyt salaiselle puolelle :sad001 Omasta avoimuudestahan ei voi alkuperäiset kirjoittajat syyttää kuin itseään, vaikka anonyymisti täällä ollaankin.
  Last edited: 12 loka 2014
 9. Annde Vieras

  Nooh täytyy vaan kirjotella täällä nii eipähän oo kenelläkään sanottavaa :)
 10. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  Last edited: 23 marras 2016
 11. Jem Asioista perillä oleva Huhtikuiset 2021

  Kyllä minä uskoisin, että ymmärtäisitte jos itsekkin olisitte alun alkaen olleet yhtä tiiviisti mukana ja näin ollen siirtynee salaiselle puolelle juttelemaan. Alkoi olemaan liian "avointa" meininki täällä ja tosiaan tosi nopealla tahdilla tupsahteli "pitkään sivusta seuranneita" Ymmärrän täysin, että kaipaa vertaistukea, mutta sitähän netti on pullollaan, eikä pelkästään yksi suljettu ryhmä. Toukokuiset ollee alun alkaenkin todella aktiivista sakkia, viestien määrät ovat pilvissä joita ei kyllä muilla palstoilla näe, en tiedä onko siksikin niin "suosituksi" noussut toukokuisten ryhmä.
  Ja minun mielestä tästä aiheesta on turha kenenkään vetää hernepussia nokkaan.. säännöt kun on sitä varten. Ja jos kaikki uudet pääsisivät heti salaiselle puolelle, niin siinnähän koko salaisen puolen idea menisi. Amen.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Tinska Päivystävä dosentti Toukokuunmammat 2014 Lokamammat 2018

  Täällähän mekin alotettiin jutustelemaan ja tutustumaan toisiimme. Minkä takia te ette nyt vois tehä ihan samaa, vaan pitäs heti päästä mukaan salaselle puolelle???
  Teistä ittestänne se on nyt kiinni kuin aktiivinen keskustelu täällä on! Jos kaikki on vaan hiljaa ja "seuraa sivusta" niin ei kai voi olettaa että hirveesti on juttua.
  Meillä on jo oma tiivis porukka, mihin voi oikeesti olla aika hankala päästä mukaan. Se on vaan voivoi jos ei oo aikasemmin ehtiny/uskaltanu/jaksanu/kiinnostanu kirjotella ja nyt on ulkona jutuista.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  • Tykkään Tykkään x 1
  Last edited: 23 marras 2016
 14. Leina Piirimestaruustason postaaja Lokakuunmammat 2015

  Jep, taidanpa unohtaa tämän foorumin tästä lähtien. Alussa pidin juuri siitä kun täällä ei heti lynkata toisia, mutta nyt on jotenkin negatiivista koko touhu, joten eipä edes salaiset puolet kiinnosta. Heippa!
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. Lälly Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Syysmammat 2016

  Liittykää äityleihin..
  • Hauska Hauska x 1
 16. Annde Vieras

  Liity itse jos noin kyrsii :wink
 17. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  • Tykkään Tykkään x 1
  Last edited: 23 marras 2016
 18. Annde Vieras

  Sitähän tässä on oltu tekemässä, kun kaikki uudet on ymmärtänyt ettei voi liittyä vanhaan niin ihan turhaa itkua nyt tästä enään. Uusi ryhmä on ja vittumaiset kommentit voi tosiaan osottaa äitylit ryhmään jos siltä tuntuu.
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. elmiina Sanavalmis juttuseppä Huhtikuunmammat 2014

  Näitä toisia paikkoja jutella ei edelleenkään saa täällä foorumilla mainostaa, lienee kaikille tiedossa kun asia noin ilmaistaankin :)
 20. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Eihän sitä nyt tappelua tarvitse nostaa asiasta :) itse ainakin ymmärrän salaisten pointin ettei sivusta seuraajat ole ns. Toivottuja salaiselle puolelle juurikin esillä olleiden perustelujen vuoksi. Kuitenkin kiinnostaisi kuulla vanhoiltakin foorumilaisilta että mitä kuuluu, kun kuitenkin mukana ollut jo vähän ja alkoi tuntua joten kuten tutulta porukka. Monesti sitä miettii että missä muut menee, mitä niiden vauvat on oppinu ym. Siis semmosta yleistä höpinää kaipaisin, en ehkä niinkään niitä kaikkein syvimpiä asioita. Keskustelette niistä sitten keskenänne salaisella puolella :)
  Tottahan se on et hiipuu keskustelut vauvan synnyttyä vähäsen ja mulla ainaki elämän tilanne on nyt ollu semmonen et ei oo vaan jaksanu kertoa mitään kun siipi vähän maassa. Mutta muuten kyllä kaivannu juttuja edes luettavaksi :) ne piristää!

  Sent from my GT-S5301 using Vau Foorumi mobile app