Unohtunut Helmikuu

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti iltatähti2015, 14 helmi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Minä saan olla paremmin rauhassa, kun otan tytön mukaan vessaan. Pari kivaa esinettä leluiksi lattialle, ja istumisrauha on taattu! :)

  Ihanaa kun jotkut toukovauvat jo kävelee. ♥ Meidän Emma konttailee vauhdilla ja on noussut jo pitkään tukea vasten seisomaan. Osaa ottaa tuen kanssa sivuaskelia, mutta eteenpäin ei suostu vielä kävelemään. Emma on alkanut kyllä harjoitella seisomista ilman tukea, pyllähtää kyllä jo parin sekunnin päästä alas jos päästää irti tuesta! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Joo siis tietysti kahdestaan vauvan kanssa ei ole mikään ihme, että toinenkin änkeää vessaan. Meillä vaan käydään vaikka vieraatkin mieluusti hakemassa sieltä kylppäristä, vaikka siis olkkarissa olisi muutakin seuraa :happy:. Kylppäri on tietysti niin kiinnostava, kun siellä ei anneta pesuaineiden, vessaharjan tms. juttujen takia yksin konttailla, vaan ovi on kiinni.

  MUOKS. ja vieraat toki saavat laittaa ihan oven lukkoon meidän kylppärissä käydessään, siellä vaan sitten oven takana yksi kolistaa :p.
  • Tykkään Tykkään x 4
 3. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Vessaseura on meilläkin taattu! Sinne kontataan tuulispäänä, sillä on myös kielletty paikka, lähinnä kissanhiekka-astian takia. Meillä sellainen hakanen ovessa nykyään, että jää sopiva rako oveen niin, että kissa pääsee asioilleen, mutta poitsu ei mahdu yksinään sähläämään :)
  • Tykkään Tykkään x 4