Unikoulu

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti knyttet, 2 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. RoseRed Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Voisinpa tännekin kertoa tän hetkistä tilannetta. Lyhyesti ja ytimekkäästi: palattiin perhepetiin ja Bebe saa tissiä kun tahtoo :D

  Jälkiviisaana en olis lähtenyt tekemään unikoulua siinä vaiheessa kun tehtiin, vaikka en usko siitä mitään haittaakaan olleen. Mutta tosiaan vaan jälkiviisaana, silloinen päätös tehtiin sen hetkisten parhaiden tietojen varassa eikä se sinällään väärä päätös ollut. Meillä on unikoulun jälkeen ollut pari kuumeellista flunssaa (jolloin tietenkin imetin yöllä) ja yksi reissu jossa nukuin Beben kaa vierekkäin (enkä osaa unissani siltä tissiä kieltää jos on vieressä), jotka vaikutti tilanteeseen.

  Nyt parin sivuvaunullisen yön jälkeen olen tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen. Potkiminen ja pyöriminen on vähentyneet, tai ainakaan en herää niihin. Imetykset sujui horteessa ja oon aamuisin ollut suht pirteä. Tilanne voi toki muuttua mutta sitten tehdään ratkaisuja jotka tuntuu sillon hyvältä :)
  • Tykkään Tykkään x 7
 2. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Tärkeintä että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Sehän saattaa vaan tarkistaa, ettei häntä oo hylätty. Eikös toikin kuulu eroahdistukseen? Sit se saattas herätä tassuteltavaksi 3, 5 ja 8, eli tutti lie helpompi :)
 4. mannikka Keskustelujen kuninkuusravaaja Elomammat 2016 Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Opetettiin pois tutista.. Toimi vähän aikaa ja nukkukii hyvi, mut sit alko konttaa ja nousta ja taas on järkyt heräilyt. Jospa kohta taas helpottas :)
 5. Senni_ Piirimestaruustason postaaja Joulumammat 2016

  Meillä nukutaan edelleen koko yö, joko 5.30 tai 6.30 herää viimeistään tissille, tulee nii hirveä tissihuuto et mennään nyt näin. Jotkut alle vuoden ikäiset kyl tarvitsee vielä yhen aamuimetyksen :D tässä on vaa jännä tilanne kun vauva nukkuu mut äiti kukkuu :D pitää varma itelles aloittaa kohta unikoulu
  • Tykkään Tykkään x 3
 6. KayKay Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Täällä on nyt pidetty useampi yö unikoulua isän pitämänä. Musta tuntuu, että eniten tästä kärsii äiti joka nukkuu olohuoneessa ja stressaa siitä ettei pääse lohduttamaan itkevää lasta. :wink
  • Tykkään Tykkään x 5
 7. Eriika Asioista perillä oleva

  Mekin koitettiin hieman unikouluttaa, mutta sit tuli taas yksi hammas lisää, niin eihän se reppana todellakaan nukkunu. Viereen piti ottaa nukkumaan, että rauhottuu. Nyt ei olla tehty mitään asian eteen ja nukkunu monena yönä vähintään kuuden tunnin pätkän ilman imetystä, jee :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 8. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Mä oon alottanut tän ketjun kohta 2kk sitten ja ajatus oli että ihan kohta aloitetaan unikoulu...no eipä oo vieläkään pidetty ;-) mua niin ahdistaa jo ajatus siitä että isi nukuttaa ja mun on sydän verta itkien kuunneltava sitä itkua toisesta huoneesta :'( vaikka tiedän ettei lapsi siitä rikki mene ja voitas sillä tapaa saada vähän enemmän ja laadukkaampaa yöunta :)
 9. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Meillä ei varmaan isukkikaan hennois tätä rintsessaa itkettää ;-)
 10. KayKay Puuhakas puhuja Helmikuunmammat 2015

  Mä laitoin itse eilen pojan nukkumaan pinnikseensä ja nukuin omassa sängyssäni vieressä. Poika heräs ensimmäisen kerran 4.30! Tosin tää voi olla yks poikkeeva yö, mutta silti!

  Meillä unikoulun ajatus on etupäässä saada poika nukkumaan omassa sängyssään. Yösyöntien vähentäminen tulkoon myöhemmin.
 11. Ruppuruusa Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Meidän kauan ja hartaasti harkittu unikoulu tapahtui oikeestaan vahingossa.

  Eli tähän asti on täytynyt olla makkarissa kunnes nukahtaa tai tulee hirveä huuto. Olin aatellut pääsiäisenä aloittaa unikoulun että oppis nukahtaa ittekseen. Noh poitsu kipeenä niin aattelin jo et se meni sit siinä. Mutta pe ilta lähdin jotain hakemaan ennen kuin viljo oli nukahtanut niin eipä tuo alkanutkaan itkemään, joten en mennyt takaisin. Tän jälkeen on ehkä kaks kertaa täytynyt huoneessa piipahtaa jonka jälkeen ruvennut aina ittekseen nukkumaan. Siis olin henkisesti valmistautunut ainakin muutaman illan itkuihin, mutta tää menikin nyt ihan kuin strömsössä. :-D
  • Tykkään Tykkään x 10