Uni, nukkuminen, nukahtaminen

hmmm... auttaiskohan tuohon nukkumiseen meilläkin että siirtäis omaan huoneeseen, nyt kuitenkin melko hyvin jo omassa sängyssä nukkuu mutta heräilee kuitenkin pitkin yötä. huoh, tosin pitäs huone eka raivata ja laittaa jotenkin kuntoon :smiley-chores020
 
Sehän vois olla. Meillä heräs ekan yön ja siit lähtien nukkunu kaikki yöt putkee :) mä tulin siihen lopputuloksee et oisko ukon kuorsaus häirinny toista, se kun ei oo mikää hiljanen poika. Ihme ettei oo tiilet katolta tippunu :D

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
Onko teillä kuumuus haitannut unia? Meillä on niin lämmin sisällä, että suhteellisen hyvin nukkuvasta pojasta on tullut tosi huono nukkuja. Nukahtaminen on vaikeaa ja yöllä heräillään tunnin välein. Aamulla ylös kuudelta aiemman puoli kahdeksan sijaan.. Eikä tästä muuta voi seurata kuin ärtymystä ja väsyneet vanhemmat.
 
En tiedä jos johtuu kuumudesta vai puhkeavista hampaista, mutta viime yöt ovat olleet aika huonoja verratuna normitilaan. Veikkaan hampaita, särkylääkkeellä tilanne rauhoittui hieman. Alhaalla nyt 3 tai mahdollisesti 4, ja eilen puhkesi toinen ylähammas, toinen tuli jokunen viikko sitten. Eli paljon actionia suussa:wink
 
Meillä vaikutti myös,heräili yöllä jatkuvasti. Ostin sitte uuden tuulettimen olkkariin ja laitoin vanhan pienemmän tytölle makkariinsa puhaltamaan kohti sänkyä. Eipä oo heränny enää :)

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
Meillä ei ole hampaista mitään tietoa vielä. Tuliskin nyt tähän samaan heräilyyn. Mekin ollaan alettu pyörivää tuuletinta käyttää, mutta ei ole hirveästi auttanut. Ehkä pitäis uskaltaa laittaa tarpeeks lähelle..ei oikein ite tykätä suorasta puhalluksesta yöllä, niin jotenkin tuntuu huonolta toisellekaan laittaa.
 
Kyllä meillä selkeästi vaikutti; nukahtaminen oli tosi vaikeeta ja yöllä heräilyä useammin ja aamulla herättiin tooosi aikasin 5 jälkeen :/ nyt heti huomannut kun ei oo niin kuuma että uni taas parantunut. Mitenhän ensiviikolla kun sää ennustetta katto ja siellä luvattii jopa +35 lämmintä ;O


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Mulla se tuuletin on sängyn vieressä lattialla ja ns.pyörii siinä ettei ihan kohti ois :) sori mä oon vähä huono selittämää :D

Sent from my HTC One S using Vau Foorumi mobile app
 
Musta tuntuu, että meidän neiti nukku ennen helteitä tosi huonosti. Nytkin nukkuu pelkällä vaipalla ilman mitään lakanaa. Käy noin kymmenen maissa nukkumaan ja herää ehkä viiden maissa. Joskus saan uudestaan nukkumaa ja joskus en. Jos en saa ni nukkuu noin seittemän aikaan ensimmäiset päiväunet ja minäkin pääsen siinä vähän nukkumaan. Esikoinen herää noin seittemän ja kaheksan välillä, mutta tulee itekseen kattomaan aamun lastenohjelmia ja saan vielä nukkua vähäsen aikaa, jos ei hänelle tule jotain asiaa. :)
 
meillä poitsu nukkuu näin helteellä useammat päikkäri torkut. Yöllä nukkuu sen 12-13 tuntia putkeen. Noi päikkärit maksimissaan tunnin mittasia, yleensä alle.
 
eka kokonaan nukuttu yö omassa huoneessa, ei heränny kertaakaan!:dance018en tiedä sit auttoko ku laitoin tuulettimen hurisemaan illalla, ja joo, ekana tarkistin aamulla että vellimuki on edelleen koskemattomana keittiössä(en oo unissani siis kävelly) ja seuraavaks kurkkaamaan et vieläkö se hengittää :laughing021
 
tässä taas välillä mentiin parillakin yöheräilyllä mutta nyt taas pari yötä nukuttu heräilemättä, jei :) nyt ehkä auttoi kun vaihdoin taas koko haalarin yöksi päälle, epäilen että kun ei tuolla peiton alla pysy ja takaisin osaa mennä niin vilu jo tullut välillä, mites täällä muilla yöt menee tällä hetkellä?
 
Mä kaivoin unipussin naftaliinista, ja kas, heti parani unet! Toissayönä 8h heräilemättä, viime yönä isoveli näki jotain painajaisia ja herätti kerran joskus yhden maissa, muuten olisi ehkä mennyt ilman?

Toiminut jo kahdella mukelolla, ei voi olla pelkkää sattumaa:)
 
Meille tuli muutto (väliaikaisesti) putkirempan takia ja seuraus oli se että pieni herää nyt 5-6 kertaa yössä itkun kanssa. Unien suhteen meni jo niin hyvin mut uusi talo jotenkin nyt pilaa yöunet. Jospa pian päästään takaisin kotiin =)
 
Meillä edelleen heräillään öisin. Mut iso plussa on kuitenkin se että nukkuu kuitenkin omassa sängyssään. Yö heräilyjä on yleensä se pari kolme mut on selvitty nyt silloin tällöin kerta tai jopa ei kertaakaan heräilyillä Viime yönä piti puolen yön aikaan käydä laittaa tuttia ja sit kolmen aikaan taas. Ilman maitopulloa selvittiin koko yö mikä on sekin harvinaista. Tähän asti on pitäny se maitopullo lämmittää aamuyöllä.
Yöunille mennään siinä 21 ja aamuisin herätys käy 7-9 aikaan riippuen siitä montako kertaa ollaan yöllä herätty.

Päikkärit otetaan kahesti päivällä. Yleensä siinä 10-12 ja sit 16-18. Näissä on heittoja välillä kun riippuu aina siitä monenko aikaan ollaan aamulla noustu ylös.
 
Takaisin
Top