Turun seudun odottajat :)

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti _sissi, 3 syys 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Epa Aloittelija

  Löytyiskö täältä toukokuisten odottajia, jotka haluais treffata? :) Mua harmittaa etten esikoista odottaessa löytänyt vielä näitä ryhmiä. Sillon oli kyllä monta ystävää yhtä aikaa odottamassa. Nyt ei ole yhtään, joten ajattelin olla ajoissa liikkeellä etsimässä uusia mammakavereita :)
 2. Mariel Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015


  Täällä ainakin yksi :cat: LA on 4.5, siellä taisi olla aika lähellä sitä myös? :) Esikoinenkin löytyy ja täyttää nyt parin viikon päästä 2 vuotta.. Esikoisen LA ryhmästä ollaan treffattu parin äidin kanssa edelleen ja on tosi kiva kun on samanikäisiä kavereita joiden kanssa kasvaa, ja itsellä vertaistukea :grin
 3. Epa Aloittelija

  Joo meillä la 7.5, hyvin lähekkäin siis :) Meillä esikoinen täyttää 3 vuotta muutaman viikon päästä. Ja on ollut kyllä huippua, että löytyy samanikäisiä kavereita muualtakin, kuin päiväkodista. Mutta nyt mulla tosiaan ei ole yhtään odottavaa kaveripiirissä, joten ajattelin aktivoitua hyvissä ajoin. Mutta yritetään jossain välissä järkkäillä jotain tapaamista :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. saini Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Täältä löytyy yks viikko sit plussannu! Kolmas pikkuinen tulossa :) ennestään kaksi tyttöä, eka täyttää parin viikon päästä 3v ja toinen täytti joulukuussa 1v. Kolmannen la on syyskuussa. Kuun vaihteessa ultra jossa vahvistellaan viikkoja
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. _kaisamaria Aloittelija

  Oi onnea ja ihanaa odotusta! :)
 6. Napero Tuttu foorumilla

  Myöhään syttyvä täältä yks laskettu toukokuussa :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 7. Axu91 Aloittelija

  Asutaan noin tunti Turusta :) käydään töissä Turussa
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. idellen Uusi käyttäjä

  Täällä yks lähikuntalainen, la 12.7, esikoinen 1,3kk. Mullekkin kelpais uudet kaverit / juttuseura kun ei oo oikee ketään samoilla elämäntilanteilla olevii täsä lähipiirissä. Poikakin tykkäis kavereista! :anyone:wtf:
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. sussukkainen Uusi käyttäjä

  Täällä yksi myöhäinen suht lähellä (n.vajaa tunti) Turkua asusteleva, la 27.6, esikoinen ja ensimmäinen raskaus; takana raskas taival lapsettomuushoitoja.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Gagezzz Ihastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Täällä ollaan hiljennytty aika vahvasti näemmä, mut kysyn kumminkin. Onko jollain kokemuksia tai jotain tietoa Turun eri vauvauinneista?
  Ois hirveesti sellanen mistä voitais tykätä kun jätkä on nyt jo kauhee kylpyfani

Jaa tämä sivu