Tunnetko jonkun jolle on tullut korona?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Vargynja, 28 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Onko joku tuttusi sairastunut koronaan? Onko tullut altistumisia? Tai onko virus iskenyt itseesi tai perheeseesi?

  Yhdellä tutullani oli joulun tienoilla korona. Altistumista ei kuitenkaan meille asti tullut. Taisin olla tekemisissä ennen taudin puhkeamista tämän sairastuneen kautta altistuneen lähellä olleen kanssa.
 2. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Viime keväänä oli työkaverilla. Olin itse silloin lasten kanssa kotona, mutta työnantaja tiedotti sähköpostilla tilanteen silti kaikille. Samassa taukotilassa oleskelleet joutui 2 viikon karanteeniin. Muille ei ehtinyt tarttua.
 3. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Miehen veljen perheessä ensimmäiset sairastivat vuosi sitten ja loput sairastavat parhaillaan. Ei olla tavattu heitä, joten ei riskiä.

  Omalla työpaikallani on ollut karanteeneja, ei ole osunut omalle kohdalle.
 4. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  En tunne. Miehen työpaikalla oli yksi tapaus viime vuonna, mutta he eivät olleet tekemisissä eikä altistusta tullut.
 5. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Kaverilla oli viime keväänä. Hänen äitinsä kuoli koronaan. Hänellä itsellään korona oli kova flunssa, mutta sitten hänen miehellään ja siskollaan niin paha, että kumpikin joutui teholle hengityskoneeseen.

  Toisella kaverilla oli viime syksynä, hänelläkin se oli kova flunssa. Hän sai sen peruskouluikäiseltä pojaltaan, poika sai sen koulusta, tämä perhe ei siis käynyt missään, muuten kuin poika kävi koulussa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  En tunne. Mutta mietityttää kun aloitin uudessa työpaikassa, jossa kukaan ei pidä maskia. Edellisessä paikassa oli maskipakko ja porrastetut ruoka-ja kahvitauot.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. elaffy Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Sukulaiseni Ruotsissa sairastivat viime vuoden puolella. Oli kova tauti, mutta onneksi iäkkäämpikin henkilö selvisi kuitenkin hengissä siitä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 8. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Äitini ja miehensä sairastivat koronan jo 2019 vuoden lopussa kun olivat tekemisissä Wuhanista tulleiden kanssa.
 9. Mintsy Tuttu foorumilla Heinäkuiset 2021

  Ei olla itse sairastettu, eikä ole ollut tutuillakaan tietoni mukaan. Töissä tulee vähän väliä ilmoituksia mahdollisista altistumistilanteista, mutta niin pienellä riskillä, ettei ketään ole pistetty karanteeniin. Ei ole kai töissäkään kukaan vielä sairastunut.
 10. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Exäni ja vanhempien poikien isä sairastui syyskuussa. Myös samalla pojat altistui ja joutuivat karanteeniin. Pari päivää myöhemmin pojat sairastui ja lopulta kaikki oltiin kipeitä, mutta kaikkien meidän testit olikin negatiiviset koronaan.

  Nyt pojan luokkakaverin perhe on koronassa. Lapset jäi etäkouluun ja ovat edelleen oireettomia, isä ja äiti ovat tosi heikossa kunnossa. Exä sanoi että vieläkin hengitys on raskasta ja silmät rähmii jatkuvasti.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. Lya M. Tuttu foorumilla

  En henkilökohtaisesti tunne ketään.
  Lapsen päiväkodissa oli viime vuoden keväällä kaiketi yksi lapsen vanhempi saanut positiivisen tuloksen. Otimme isomman pois hoidosta heti saman tien, koska meillä oli tuolloin 2kk ikäinen vauva.

  Miehen työpaikalla ( mutta aivan eri osastolla) on ollut koko aikana yksi sairastunut, mutta mies ei altistunut, eikä kukaan muukaan.
 12. Shooky90 Ihastunut foorumiin Elokuiset 2021 Elokuun äidit 2019

  Miehen perhepiirissä sairastetaan juuri nyt ja kaksi hänen ystävistään ovat karanteenissa.

  Siskoni miehen sukulaisia on ollut teholla saakka (äiti sekä pariviikkoinen vauva). :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Vanha Vanha x 1
 13. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Yhdellä ystävällä oli viime vuonna todennäköisesti korona. Silloin ei vielä testattu niin tehokkaasti, joten varmuutta ei saatu.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Noaidi Ihastunut foorumiin

  Serkkuni sairasti koronan. Itse olen vain altistunut viime kesän lopuilla työpaikalla ja altistumisen jälkeen koko firma laitettiin hetkeksi karanteeniin tekemään etätöitä. Kukaan ei kuitenkaan altistumisesta huolimatta onneksi sairastunut.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Siskon miesystävä sai juuri positiivisen testituloksen, eiköhän se ole kohta siskollakin. Karanteenissa ovat molemmat, oireita ei kuulemma (vielä) ole.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 16. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Työkaverin perheessä on korona. Olin sopivasti lomalla, joten en ole altistunut.
 17. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Naapuri kuoli hiljan koronaan. Hänellä kävi kotihoitaja apuna, ja oireeton hoitaja tartutti koronan. Alkuun eivät meinanneet myöntää mitään, mutta lopulta hoitajat laitettiin koronatesteihin ja sieltähän se löytyi. Ei voi kuin miettiä, kuinka moni muu on saanut tartunnan samalta hoitajalta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 18. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Meillä on tuttavapiirissä samankaltainen kohtalo käynyt hiljattain myös. Pariskunta menehtyi pari päivää diagnoosin jälkeen sairaalassa.:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 19. Marsku82 Peruskäyttäjä

  Joitain tuttuja sairastunut ja parantuneet. Heillä on ollut vai lieviä muotoja. Lapset altistui tällä viikolla päiväkodissa, joten karanteenissa kotona menee vielä ensi viikko. Ei oireita.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Ärsyttää tällainen itsensä vahtiminen. Pojalla ollut vuotavaa nenää viikonlopun ajan ja tänä aamuna mulla oli kurkku _vähän_ kipeä (karhea) mutta olo kuin jyrän alle jäänyt. Ei kuumetta, ei päänsärkyä, ei pahoinvointia, ei yskää. Kuumeinen olo oli hetken mutta lämmöt kuitenkin alle 37. Vähän viluttaa, mutta ei muuta.
  Menenkö nyt sitten koronatestiin? Entä töihin? :bored:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2

Jaa tämä sivu