Toukolahjat

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2009' aloitti marimari, 16 marras 2008.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ÄippÄ72 Aloittelija

  Pirtsakkaa pakkasaamua!

  Talven tuntu on ollut ilmassa parina viime päivänä. Täällä on ollut maa huurassa ja pakkasta oli aamulla eilen -6 astetta. Toppapuku ei oo vielä käytössä, mutta lapset ja villasukat on otettu käyttöön. Meillä ei vaan tykätä niistä käsien piilottamisesta, liekö tullut äitiinsä. Miulla on kuumat kädet talvellakin lenkillä käydessä.[:D]

  Töihin menoa olen ajatellut sen verran, että pomolle lupailin mennä ensi syksynä töihin. Hoitopaikasta sen verran, että toivottavasti päästään perhpäivähoitoon. Päiväkoti ei vielä niin pienelle tunnu mukavalta vaihtoehdolta. Ainakin tässä naapureissa on lapset päässeet perhepäivähoitoon ja ne on olleet 10 kk - 1v 4 kk väliltä. Ensi kesä olisi kiva olla vielä kotosalla.

  Äitiyspakkauksen vaatteita meillä on käytetty lähes kaikkia. Se collegepuku, kuten Anihanikin sanoi, on ollu kyllä epäkäytännöllinen. Selkä on aina paljaana ja housut ei tahdo pysyä jalassa. Poitsu ku on hoikka. Muuten olen kyllä ollut pakkaukseen enemmän kuin tyytyväinen. Perusjutut oli kaikki kotosalla. Ruokalappu ku alettiin ruokaileen ja nyt hammasharja, ku aletaan hampaita harjaileen. Eka helmi on alaleuassa hotavana [:)]

  Meillä oli Prisamassa sellaisia vaaleansinisiä "nallenkorva" hattuja. Tosi pehmeitä ja lämpimän oloisia. Ostin sellaisin ja sitä ollaan nyt ulkona pidetty. Ainoa huono puoli on, että tahtoo valua silmille välillä ja siitä ei meillä tykätä.[:@] Lindeksillä oli samanoloisia pukuja, en muista oliko myös hattuja. Ootteko pitäneet kypärämyssyjä? Meillä on pari, mutta ei ole vielä kätetty, varmaan sitten pitää ottaa käyttöön, ku tulee kovemmat pakkaset.

  Meillä kanssa liikutaan jaloilla ja pyörien. Välillä mennään selätä mahalleen ja toisin päin. Kyljellä on kiva nukkuakin [:)] Muuten ei vielä konttaamisesta ole tietoa, mutta muskarissa on 8 kk ikäinen vauva ja se meni jo vipeltäen eteenpäin [:D] Yöisin meillä nukutaan edelleen pääasiassa selällään ja välillä siis kyljellään.

  Meillä ei hiuksia juuri ole, muuta kuin paljon alkuja tulossa. Vaalea pellavapää, mutta ei hiustenleikkuuta tartte varmaan vuoteen [;)]

  Kiinteitä meillä syödään päivittäin ja nyt velliä illalla ja puuroja aloitetaan myös. Puolukkapuuroa tein ite ja ajattelin, että sitä myös maistatan, koska tuoreista puolukoista tykkäsi. Banaani on herkkua, sitä söi yhtenä päivän 2 kpl [:D]

  Viper olet oikeassa, varmaan olisi hyvä siirtyä vauvan kanssa puolelle tällä palstalla. Kuka laittaisi siitä siirrosta viestiä eteenpäin, jotta saadaan viestit säilymään. Näissä on kuitenkin kivoja juttuja ja tietoa, jota välillä käy kurkkailemassa.

  Rasvaamisesta sen verran, että meillä rasvaillaan joka ilta paljon ja aamu, ku on aika kuiva iho. Bepanten salvaa kuivimpiin kohtiin, muuten Liberon perusvoidetta ja Erisania. Saman jutun muistan minäkin lukeneeni, että sisälle tultaessa kannattaa vasta rasvata.

  Mukavaa viikonloppua kaikille [:)]
 2. Viper Peruskäyttäjä

  Huomenia!

  Eiköhän aloiteta uusi ketju tonne [Vauvan kanssa] Sitä sun tätä vauvaperheen elämästä -otsikon alle. Niin tekivät kesämassun kasvattajatkin, joten eiköhän mekin?! Tämä vanha ketju jää tänne ja täältä voi käydä lueskelemassa vanhoja juttuja. Voisin aloittaa ketjun vaikka nimellä Toukolahjat 2009. Taidankin samantien kirjoittaa kuulumisia tuonne uuteen ketjuun. Tervetuloa sinne keskustelemaan! Toivottavasti saadaan myös uusia juttukavereita!

Jaa tämä sivu