Toukokuun turinoita

konna86

Näppärä viestien naputtelija
Kesämammat 2018

Meijän pojalla on ihan ihme leikit taas...Vetää aina kaikki harsot naamalleen mitä saa vaan käsiinsä ja alkaa hirveä räpiköinti. Muuten olis varmaan tosi kiva leikki mut Ronilla lähtee tuo sukellusrefleksi päälle aina tuosta. Harson kun ottaa naamalta niin taas hengitys kulkee ja poika on ihan hengästynyt. Kokoajan pitää vahtia et ei saa mitään harsoo käsiinsä.

Roni on kanssa löytänyt korvansa tai sit sitä kutittaa. Vähän väliä pitää vasemmanpuolen korvastaan kiinni. Kyllähän päiväittäin saan putsata vaikkua korvista eikä poika valita joten taitaa olla vaan uusi kiva ulokeemoticon

Eilen maisteltiin luumua perunaan sekotettuna ja se oli pojan mielestä ihan superhyvää! Ja sitä oli kiva päristytellä joka paikkaan 

 

Mira85

Oman äänensä löytänyt
Jipii!!! vihdoinkin minäkin pääsen tänne kirjotteleen..emoticon  joutunut monta kuukautta vaan seuraan sivusta muiden kirjottelua, kun ylläpito jotenki sotki mun profiilin ja salasanat ja kaikki.. noh! josko nyt ei tulis mitään sählinkejä.

Kiva on kyllä ollut lueskella teidän muiden kuulumisia.. kyllä vaan tarvii sanoo, että aika menee hurjan nopeesti.. Meidän Lukas täytti viime viikolla jo 4kk.. apua.. kohta sen näkeekin menevän reppuselässä kouluun :D No ei kai sentäs!
Kovasti täälläkin jo kääntyillään selältä vattalleen ja heti aletaan hermoon, ku ei jaksa kauaa olla kuitenkaan.. mutta heti kuitenkin tarttee kääntyä aina uudestaan. Ootankin, et poju tajuaa kuinka käännytään takasin! :)

Aloteltiin kiinteet tossa n.3viikkoo sitten, siihe asti ollu täysimetyksellä. Alko vaan yöt oleen sellasia, et Lukas heräili 2h välein syömään ni aattelin kokeilla josko kiinteillä sais yöunet takas ja niinhän ne saikin :) nyt nukutaan jo pisimmillään 8h putkeen.. äiti tykkää :) Samalla kyllä alko oudot vattanväänteetkin ja en saa selvyyttä mistä ne johtuu... saattaahan se olla, että munkin ruokavaliossa on jotain sellasta mikä ei pojulle käy, mutta kun mitään en ainakaan lisäilly ole. Maidon juonninkin oon lopettanut melkein kokonaan... syytä en tiedä, ei vaan enää maistu :D

Kuinkas teillä noi pihalla ja vaunuissa nukkumiset on menny? Meillä on ollu vähä ihmetyssä monessakin asiassa, jotka jotenkin kuvittelin, että on ihan yksinkertasia juttuja ja kaikki vauvat tykkää jne. Lukas ei oo pihalla nukkunu kerralla kun enintään puoli tuntia.. huuto alkaa jo kun vaunuihin laitetaa. Tossa kun oli noi lämpimämmät ilmat ja ei tarttenu niin laittaa vaatteita aattelin, että nyt parempi niin ei.. Hän ei vaunuissa tykkää nukkua ja piste. Pidin ensin itteeni jotenki huonona kun kaikkien muitten lapset nukkuu vaunuissa, mutta meidän ei. Aattelin sen jotenkin olevan maailman yksinkertaisin juttu.. Kävelyllä kun käydään niin viihdytään vaunuissa kyllä niin kauan kunnes vaunut pysähtyy. Omassa sängyssä kyl nukkuu useamminki tunnin päikkärit. En jaksa siis asialla enää ressata, mut ois kiva kuulla onko jollain muulla havaittavissa samanlaisia "ongelmia"..

Toinen ihmetyksen aihe, mistä jo facebookissakin kirjottelin on se, ku meillä ei myöskään viihdytä yhtään autossa. Monet on meille naureskellu, että onkohan noin, mutta kyllä. Huuto alkaa jo kotona, ku poika turvakaukaloon istutetaan.  Joskus jos on juuri heränny päikkäreiltä tai on muuten hyväntuulinen ni jaksaa hetken aikaa olla mutta muuten huutaa, ku tapettava... :/

Mutta eiköhän tässä ollu tärkeimmät tähän mennessä :) kiva, kun mäkin pääsin taas kirjotteleen :) Hyvää sunnuntaipäivää kaikille!

 

Wii

Näppärä viestien naputtelija
Mira85, meillä kans neiti viihtyy nykyään huonosti liikkumattomissa vaunuissa. Parin tunnin lenkit menee helposti vaunuisssa, mutta harvemmin neiti suostuu nukkuun enää, jos vaan takapihalle yrittää hyssytellä.Pitkän lenkin jälkeen yleensä jatkaa unia (jos on sikeässä unessa) tunninkin. Autossa meillä ei onneksi ole viihtymisongelmaa. Iida yleensä nukahtaa välittömästi auton käynnistyessä, mutta viihtyy onneksi hereilläkin. Tästä tulikin mieleeni, että pitäsi ostaa sellainen niskatukeen kiinnitettävä lelu hereillä oloa varten autoon.
 
Top