Toukokuun turinat

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti winks, 2 touko 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nainen 2+2 Silmät suurina ihmettelijä

  no eihän mikään mennyt sit ku elokuvis, ylihuomenna kohduntähystys+kaavinta.. sama löydös tehtiin päivystyksessä. mitäköhän ne alussa kaapi :sad001 6 viikkoo synnytyksestä ja ollu kyl niin stressaavaa et toivottavasti sais ruveta ja nauttimaan tuosta ihanasta rakkaasta erittäin halutusta ja toivotusta pojasta
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • En tykkää En tykkää x 1
 2. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  ^ ei kiva. Mutta jos nyt vqikka osaisivat hommansa.
 3. Nainen 2+2 Silmät suurina ihmettelijä

  sairaanhoitaja soitti vielä uudestaan ja kysyin ihan suoraa et sittekö on ohi. ja sanoi et eiköhän, ku kameralla sinne mennään. :) ehkä tää tästä :) yrittivät et oisin menny selkäydinpuudutuksella mut juu ei, mut nukutetaan. mä en halua olla tajuissani ku räpelletään
 4. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  En mäkääm haluaisi olla tietoinen mitä tapahtuu..
 5. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Onks muuten kellään kikkavitosta miten laittaa hyttyssuoja jos vauva lekottelee "lattialla"/sohvalla ulkona?
  • Luova Luova x 1
 6. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Joku kehikko varmaan ois jees siihen.. Tai sit esim sellane lasten kahluuallas mukelo sinne jonkun viltin päälle ja sit hyttysverkko sen reunojen päälle :) on senverta pieniä mää meiän tyypit et reunatki riittää vallan mainiosti korkeudeltaan :)
  • Tykkään Tykkään x 3
 7. Pihla Varmaotteinen viestittelijä Marraskuiset 2021 Huhtimammat 2016 Kesäkuunmammat 2014

  Joo olis kiva hengailla pihalla vauvan kanssa, mutta vaikeeta kun on aurinkoa, kuuma ja varjossa itikoita. Tulen mökkihöperöksi kohta täällä sisällä, varsinkin kun vauva ei nuku tällä hetkellä kuin yhdet kunnon päikkärit ja tuntuu että ainoa pihallaolomahdollisuus on silloin. Hereillä vaunuissa ei oikein viihdy eikä myöskään liinassa tai repussa, vaan pitäisi kanniskella sylissä ja kuljeskella.
 8. Pöllönen Kommentoinnin ninja Maaliskuiset 2021

  Minäkään en suostuisi tuollaiseen ilman nukutusta. Mitä ne kaapi ekalla kerralla kun vielä uudestaan menet? Miten ilmeni että kaikki ei oo vieläkään kunnossa? Tsemppiä!
 9. Nainen 2+2 Silmät suurina ihmettelijä

  Mä en tiedä mitä ovat kaapineet. Kohtu oli ollut aivan täynnä jotn, mutta ei suoranaisesti kuitenkaan esim istukkaa. Olivat joutuneen koko kohdun takaseinän polttaa kii ku olivat joutuneet yli tunnin kaapii sitä tyhjäksi. Melkein 2 tuntia olin unten mailla ja sanoivat että nyt se on tyhjä mutta tänään alko taas samanlainen vuoto ennen ku menin tähystyksee. Pelottaa eikö tää 9viikon piina rupee jo riittää. Paikatki huonos kunnos ku ei saa käyttää ku siteitä..

  Ristiäiset vietetty lauantaina ja poikamme sai nimekseen Mikael :)

  Ehkä tää tästä, keskiviikkona kontrolliaika äpolilla.

  Poitsu kasvanu hirmusesti :D 8vkn neuvolas 5960g ja 59,9cm ja py 40cm. Ja vaihdetaan jo velleihin ku maito määrä rupee olee järkyttävä
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Heidi85 Oman äänensä löytänyt

  8vk neuvolassa käyty. Painoa pojalla reilut 6,4kg ja pituutta 60,6cm. Kääntyy mahalta selälleen, nojaa kyynärpäihinsä ja pääkin pysyy pystyssä. Juttuakin tulee
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Hienosti teillä muksut kasvaa :) meillä 6ckon neuvolassa oli tosiaan se 4,8kg kaveri, ei sekään mikään pieni enää ole. Ja ruoka maistuu edelleen...vaikkei ihan sellaista tahtia että.tarvitsisi muutakin ruokaa.

  Tämä vauva ei kyllä vielä kääntyile minnekään, joskus raivoissaan selältä kyljelleen. Hassua, miten tuollaisia asioita pitää itsestäänselvyytenä - ja nyt sitä iloitaan kaikista pienistä asioista ja ihmetellään... huolissaan...samaan aikaan kaikesta.
 12. Nainen 2+2 Silmät suurina ihmettelijä

  Noniin. Täällä ei vieläkään mamilla mee vahvasti koska kohdus keskiviikkona todettu tavaraa edelleen.. Päivä kerrallaan mennään. Lääkäri ehdotti kohdun poistoa ja sitä tässä mietitään et mitä se tulevaisuus on.. Nämä 2 lasta vai enemmän..

  Poika kasvaa hirmusesti, 68cm bodyt otettu käyttöön. Ikää 10viikkoo. Velli maistuu hyvin, ne pienet määrät mitä se saa ja huomattavasti paremmin nukkuu eikä tarvi antaa niin suuuria määriä kerralla.

  Meillä hymyilty 4vkn ikäsenä, juttelut aloteltu 6vkn ikäsenä ja päätä pidetty heti synnytyksen jälkeen :D mahaltaan kääntyminen onnistunu en edes muista monta viikkoa siitäki o.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Hui aika ison päätöksen edessä oot. Olikos se niin että useaan otteeseen oot tyhjennyksessä ollu? Aika jännä että vieläkin löytyy tavaraa :/ eivätkö ole vsin saaneet tyhjäksi vai mikä siinnä on?
 14. Nainen 2+2 Silmät suurina ihmettelijä

  Epikriisien mukaan on saatu sekä kaavinnasta että tähystykses polttamalla saatu tyhjäksi.

  Iso asia ja ikää vasta 24..
 15. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Aika hurjaa jos lääkäri ehdottaa 24v kohdunpoistoa :eek: Tilanteen täytyy olla sitten jo tosi vakava. Tsemppiä!
 16. winks Päivystävä dosentti Huhtimammat 2016

  Nainen, olen pahoillani lääkärin ehdottamasta hoitokeinosta. Onneksi elämme tätä aikaa eikä tyyliin 100 vuotta sitten! Voimia! Toivottavasti pystytte kuitenkin iloitsemaan pikkuisista oman voinnin seassa.