Tekemistä talvella

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 5 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mitä tykkäätte tehdä talvisin? Lumitöitä, lumileikkejä, talvilajien harrastelua, lämpimien juomien nauttimista sohvan nurkassa?
 2. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Olisin mielelläni sisällä kaiket päivät, mutta lapset on pakko ulkoiluttaa koko perheen mielenterveyden turvaamiseksi. :hungover: Ymmärrän hyvin sen, miksi päiväkodit ulkoiluttavat lapsia 2x2h päivässä.
  • Hauska Hauska x 2
 3. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Lumitöitä tykkään tehdä. Ja kunhan tuo pojannapula tuosta vielä kasvaa, niin pääsen myös lumileikkien pariin :joyful:
 4. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Lumitöitä, luistelua, hiihtoa, metsäretkiä, umpihankikävelyä, lumienkeleitä, lumiukkoja, lumilyhtyjä, jäätaidetta, valokuvausta... pääosin ulkohommia
 5. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Komppaan näitä. Ja näiden jälkeen on mukava pötkötellä sohvalla takkatulen äärellä ja/tai nauttia kaakaota mukillinen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Lya M. Tuttu foorumilla

  Onhan noita ideoita juu, mutta kuopus on vielä niin pieni ( vähän päälle 10kk) , ettei oikein pysy jaloillaan ulkokengillä, vaikka yrittää kyllä raivokkaasti. Lähimetsäntynkään ei oikein kunnolla pääse, koska kaikki reunat, nurkat ja kinokset ovat täynnä pissaa, kiitos edesvastuuttomien koiranomistajien.

  Jäälyhtyjä ja lumitaidetta on kyllä tehty esikoisen kanssa, mutta lähimmät kunnolliset ladut ovat automatkan päässä, niin ei tule juuri eskaripäivän jälkeen lähdettyä. Mitään erikoisvarusteita ( esim. lumikengät) ei kannata näin etelään hankkia, koska tämä talvi lumineen on aikalailla poikkeus.
 7. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Lumiukkojen rakentamista, pulkkailua, luistelua. Hiihtäminenkin on mukavaa, mutta meillä kenelläkään ei ole suksia. Esikoinen on tarkoitus viedä hiihtämään lainasuksilla. (Tosin tänä talvena on jäänyt itseltäni talvilajit väliin, kun olin viimeisilläni raskaana talven saapuessa.) Kauniina talvipäivänä on mukava kävellä ulkona, nauttia lumesta ja näyttää lapselle eläinten jälkiä. :)
 8. Puukiipijä Peruskäyttäjä Kesäkuiset 2021

  Tykkään tehdä metsäretkiä lähiluontoon. Tykkään laittaa takkaan tulet, makoilla ja juoda teetä. Miehen kanssa jumpatessa tulee sopivasti lämpöä ja liikettä kroppaan. :happy: Lisäksi tykkään suunnitella tulevaa kasvimaata ja istuttaa taimia. Chilit ja paprikat voi istuttaa jo nyt.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Nyt kun lumi on jäätynyt pinnasta ja lapset tarvii muutakin kun jääpainia niin kiskastiin vesivärit pihalle - on meinaan pintoja mitä maalata!! Isot pensselit ja kunnon värinapit helpottaa hommaa :grin..
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu