Tammikuun turinat

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Aubrey, 31 joulu 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Meillä testattiin kuuloa 6kk neuvolassa sellaisella hopean värisellä pötköllä, josta lähti ääntä kun th sitä painoi vauvan takana, vasemmalla ja oikealla puolella.
  Hyvin kääntyi pää äänen suuntaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meillä on testattu varmaan 3kk iästä asti semmosella uikulla :eek: se on niin tylsä ääni että tyttö ei käännä päätä sen suuntaan mutta ilmeestä ja eleistä huomaa että kuuntelee mikä ääni yhtäkkiä tuli :P
 3. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Samanlainen uikku täälläkin oli käytössä, ja hyvin kääntyi pää äänen suuntaan.
 4. Libero- Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Ai sitä testataan aikaisemminkin.. Täällä sanottiin, että 8kk iästä. Vai olikohan se,että silloin puututaan asiaan jos ei reagoi..
 5. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Kuinka usein neuvolassa käydään välillä 6 kk ja 12 kk?
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Oisko 2kkden välein? 6kk, 8kk, 10kk ja 1-v neukkulat :)
 7. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

 8. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Hei satuitteko kattomaan eilen toisenlaiset äidit? :) siinä tyttövauva sai ekat itkukilarit vasta 12 päivän ikäisenä kun neuvolatäti "retuutti" (ei retuuttanu kun ihan vaan käsitteli :D ) . Pikkasen meinasin katkeroitua kun vauva oli koko ajan rauhallinen/tyytyväinen. vrt. Meidän tytön pikkuvauva-aikaa ku sairaalassaki sen neljä päivää se lähinnä huusi :wideyed:
  Toinen ajatus oli "entä jos tossa vauvassa on joku vikana ku ei se itke" miks pitäs olla muka jotain vikaa jos on tyytyväinen lapsi vaan, tyhmä minä:arghh:
  Kolmas ajatus: hmm meille tarvii tehdä se toinen vauva ku sehän voi olla yhtä tyytyväinen kun toi telkkuvauva, arkihan ois sitte ihan helppoa!!:angelic::facepalm:

  Niin ja btw. Liikuttuneena ihanasta pikkuvauvasta telkkarissa itkua tihrustin koko ohjelman ajan siitä asti ku se vaaveli syntyi:dummy1::love7
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Viime yö oli mielenkiintonen o.O vihdoin ku sain nukahdettua ni kohta havahduin koiran levottomuuteen ja piti oikein nousta tarkistamaan että oisko sen tarve päästä ulos, no ei ollu. Tyttö on myös alkanu venkoilemaan sängyssä, liekkö tuo liikkumisen kehittyminen aiheuttaa levottomuutta :eek: nälkä ei ollu, sentään jotain hyvää, soseet klo 17 ja 19 pitää selkeesti kylläisempänä yönkin :) yhden maitopullon saanu näillä näkymin miinustettua jo yöstä :)

  Pikkumuija on alkanu heräilemään päivään jo kuudelta kun ennen torkkui kasiin asti. Myöski päiväunien tarve vähentyny, tai no kahdet päikkärit kyllä vielä mutta lyhemmät..
 10. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  Nyt on pakko myöntää, että tarvisin yhden vapaapäivän...

  Tää meidän pikkuvänkyrä kun ei oo enää varmaan pariin kuukauteen nukkunut enää mitään pitkiä päikkäreitä, mutta nyt on menty sillä 3x30min päivän aikana. Ja koska se puoli tuntia on kuitenkin ihan liian vähän, niin tuo on pikkasen väsynyt koko ajan ja kärttyisä. Koko ajan pitäis vaan treenata liikkumista, tuo on keksinyt kieriä jokapaikan, joten ei voi oikein jättää itsekseen mihinkään. Illalla on taisteltu unta vastaan ihan urakalla myös. Onneksi sitten kun nukahtaa, nukkuu ihan hyvin yön parilla herätyksellä. Mies tekee viikolla pitkää päivää (7.00-20.30 poissa kotinurkista) , joten niin tekee äippäkin.

  Mamma on siis ihan poikki ja tarvii omaa aikaa. Ennen oli sentään pilates kerta viikkoon, mutta nyt kun lapsenvahdit on etelän lämmössä, on sekin luksus poissa. :/ Vauvakerhossakaan ei enää pysty sitä kahvia juomaan rauhassa, sillä poika on alkanut vierastaa eikä suostu muiden syliteltäväksi. Äiti pitää olla paikalla.

  Jotain kivaa pitäis keksiä ennenkun pää hajoaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 11. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Voi ei, kuulostaapa ikävältä tilanteelta..
 12. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Heippis!! Mun veljen vaimolla on maaliskuussa laskettu aika, ja nyt olis babyshower järkkäilyt meneillään ja mun pää lyö ihan tyhjää... Eli IDEOITA VAUVAKUTSUJEN OHJELMAAN KAIPAILLAAN :) omat babyshowerit meni ohi kun jäinkin synnyttämään, niin kokemuksia vauvakutsuista on tasan nolla....
 13. Libero- Puuhakas puhuja Heinäkuunmammat 2015

  Minulle järjestettiin ihanat babyshowerit. Se oli juuri rentoa naisten iltameininkiä.. Tehtiin visa, jossa arvailtiin tulevan lapsen nimeä/painoa ja pituutta ja sukupuolta. Ja ihanat muistot jäi kun laput säilytin.. Sitten arvailtiin vatsanympärys. Muffinsseja, herkuttelua ja hyvä elokuva.. Itse nautin kovasti, vaikka moni varmaan haluaisi jotain muutakin äksöniä tai vauva-aiheisia juttuja. Minä pärjäsin näillä oikein hyvin ja sain vielä lahjakortin mammahierontaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Kiitos Libero-! Ihan mahtava idea myös tuo visailu! Kuulostaa siltä että sinulla ollut oikein ihanat vauvajuhlat :) voih, toivottavasti saataisiin samanlaiset muistot aikaiseksi tälle veljen vaimolle :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1