Tammikuun höpinöitä löpinöitä

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Runoilijatar89, 1 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

    Mä oon käyny siellä avautumassa poikkeuksellisen voimakkaasta väsymyksestä, että jos se ois joku ennakoiva oire o_O Kyllähän niitä tuntemuksia tulee kun oikein yrittää kytätä ja toivoa :grin Sama oli muuten alkuraskaudessa ennen plussatestiä, epätoivosta oireiden kyttäämistä :D
  2. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

    Gagezzz, ite en kanssa lähtisi ehkä muuttopuuhiin pienen vauvan kanssa (paitsi jos on paljon innokkaita kavereita siihen hommaan). Meillä alko esikoisen odotusaikaan lasketun ajan tienoilla kylppäriremontti ja voin kertoa että ei ollut hääviä puuhaa kun sairaalasta kotiutumisesta seuraavana päivänä piti lähteä evakkoon ja ensin raivata kaikki kamat pois alta o_O esikoinen synty tosiaan vielä viikon etuajassa ja päätyy käynnistyksestä sektioon niin ei ollu kiva kolme päivää leikkauksen jälkeen reuhtoo huonekaluja pois remppamiesten tieltä (jostain syystä mies ei ollut "ehtinyt" sitä hoitaa kun oltiin sairaalassa).:rolleyes:

    Täälläkään ei oo pahemmin raportoitavaa tonne ennakoivien oireiden ketjuun vaikka 3pv laskettuun aikaan :grin mutta kiva lukee mitä muilla tapahtuu :):)
  3. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

    52 neliön kaksio alkoi tuntua pieneltä kun ei meinannut saada pinnistä mahtumaan makkariin... tarkoitus oli aloittaa talon rakennus tässä vuoden alkupuolella, mutta sattuneesta syystä aloitus siirtyy loppuvuoteen/ensi vuoteen. En malttais odottaa mutta samalla kauhistuttaa mitenkä sitä sit pärjätään.
  4. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

    Minäkään en muuttopuuhiin lähtisi ihan pienen vauvan kanssa!

    Me v. 2010 ostettiin tontti juuri ennen esikoisen syntymää, talopaketti tuli vauvan ollessa 2,5kk ja muutettiin kun esikoinen oli 6,5kk, olihan se hullua mutta hengissä ollaan :) muutto oli puolivuotiaan kanssa jo "helppoa" ja kun oli vain yksi lapsi.
  5. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

    Meilläkin talo tontti on jo ostettu, että ei puuttuis kuin uusi talo. Tosin entinen talo pitäisi purkaa ja hitokseen hiekkaa ajaa pihaan ennen kuin voi taloa siihen lykätä...
    Mutta, ei siinä kauaa mene kun saa omalla pihalla maaseudulla vaikka nakusiltaan pyöriä. :D
    • Tykkään Tykkään x 2
  6. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

    Tänään lehdestä selvisi että meidän kotikunta maksaa tänä vuonna syntyneelle vauvalle/vanhemmille 100e vauvarahaa "Suomi 100 vuotta" - kunniaksi!
    • Tykkään Tykkään x 13
  7. Hulina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

    Oo, onpas Hemppa ihana juttu. :) Mikä kunta on kyseessä? Mulla ei oo toivoa, kun Porin kaupunki on pahasti veloissa ja viimevuonna lomautti kaikki mahdolliset kaupungin työntekijät kolmeksi viikoksi.
  8. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

    Pieni kunta Savossa :) meidänkin kunta on velkainen ja asukasluku koko ajan pienenee (nyt 4200) joten varmaan haluavat tukea perheitä lisääntymään täällä kunnassa :wink lomautuksia saattaa olla kunnan työntekijöillä tiedossa täälläkin, tarkempaa ohjeistusta ei oo tullut vielä, mies kunnassa töissä niin läheltä seuraan tilannetta.
    Mutta positiivinen yllätys kyllä tämmöinen :)
    • Tykkään Tykkään x 1