Talvikenkien tuska

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Yölento, 13 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Reiman kenkien koot varmaan toki mallista riippuen menevät ainakin 38 kokoon, jos en nyt väärin muista.
 2. Hemppa87 Tuttu foorumilla Maaliskuun äidit 2019

  Meillä meni villasukan kanssa koon 30 talvikengät. Vikingin 28 oli liian pienet ja todella kapeat. Ikää marraskuussa 3 v, isällä jalka 45 ja minulla 38 että kohta taitaa äidistään ohi mennä tällä tahdilla. Käytetään kengissä suht paksuja villasukkia. Meillä poika välillä itse ilmoittaa että kengät huonosti, eli pienet.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Minä kun luulin, että meidän lapsella on suuri jalka. Saman ikäinen kuin teilläkin ja käyttää nyt kokoa 26-27.

  Tilasin nyt affenzahnin talvikengät kokoa 27. Ei ole aiempaa kokemusta. Toivottavasti on hyvät.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Katjusha Addikti

  Meillä on ollut Kuomat (toki myös muitakin vaihtokenkiä), enkä nyt ihan käsitä, mitä tukea kengän pitäisi antaa - pienen lapsen jalka on latta... no, iso osa syksystä ja talvestakin menee täällä Nokian kumpareilla (ohut ja villavuori). Ollaan saatu serkulta nyt 27 ja 28 Kuomat, Nokian talvikumpparit koko 26 menee nyt ohuella sukalla, 27 odottamassa villasukkakelejä :)
  Teen uuden pahvikaavion joka kuukausi, jalka kasvaa sykäyksissä. Yritän hyödyntää tarjouksia/löytöjä ennakoivasti, mutta ei ole helppoa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

 6. Dissoäiti Peruskäyttäjä

  Kenkähän on lapselle hyvä, jos se ei tue liikaa. Eli siitä päätellen Kuomat voisi olla ihan hyvät talvikengät. Oon kanssa tykännyt niistä. Ne oli pienellekin helppo laittaa jalkaan ja lapsen on ollut hyvä kävellä niitä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Ne affenzahnin talvikengät tulivat ja vaikuttavat kyllä tosi lämpimiltä ja mikä parasta, lapsi halusi ne heti jalkaansa!
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Lilyofthevale Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Kyllä ne villasukat vaatii. Ja kylmemmillä säillä tietenkin makuupussi/lämpöpussi rattaisiin.
  Meillä on nyt pakkasen puolella. Jos kantoliinaillaan ulkona pidempi kävely kuin autosta kauppaan, laita villasukat, töppöset ja pitää jo olla kantotakki, jonka sisään vauva menee. Silti jalat on vähän viileät.
 9. Lilyofthevale Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  https://www.footway.fi/merida-gore-texr-lilac-rose.html oiskohan nuo hyvät kengät? 12-v tytölle siis lämpimät ja kestävät kengät hakusessa. Soreleja kanssa oon katellut,omat on kyllä tosi jäykät. Lapsella on vähän asentovirhettä jaloissa ja terveydenhoitaja sanoi, että kenkien pitäisi tukea nilkkaa.
 10. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Kyllä olen minäkin tuskaillut taas kenkähankintojen kanssa. Ostettiin viime kevättalvena koon 23 Kuomat, ja ne ei kyllä varmaan enää tänä talvena mene. Ostin Everestin vedenpitävät talvikengät kokoa 24, ja heti niiden saavuttua totesin, että niillä ei varmaankaan pärjätä kuin alkutalvi :facepalm: Ostohetkellä ei siis ollut tarkkaa tietoa kengän sisäpituudesta, vain oletus. No, eivät nuo nyt kalliit olleet, 25 euroa tarjouksessa, joten ei nyt kovin hirveästi harmita, vaikkei niitä kauaa pystyisi pitämäänkään pojalla.

  Pojan jalkaa piirrellään ahkerasti, kun koitan neuloa hänelle sukkia aina kun vaan jaksan ja ehdin. Tuntui, että nyt kesän aikana pojan jalka kasvoi ihan hurjasti :wideyed: Vielä juuri ja juuri menee Reiman välikausikengät kokoa 23 (Passo). Joten kyllä tässä vielä joutuu talvikenkäostoksille, ja keväällä sitten taas koko paletti uusiksi kesää varten!
 11. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Meillä on parit talvikengät. Stonzit ja Reiman jotkut. Lämpimät ovat ja tyttö tykkää niistä.

Jaa tämä sivu