Taaperon vointi ja vaivat

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Sinbbu, 5 syys 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Nää mitää vauvoja enää...


  Pojalla ollu kauhee kakkapäivä. Löysää ja jopa litkuista kakkaa vääntäny sen 8 kertaa... voiko rokotteet tehdä tuota? Ku ei se ny mitään outoakaan oo syöny.. :anyone
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Uskon et johtuu juurikin rokotteista! Meillä pojalla ollu taas jo pitkän aikaa ihan hirveetä ummetusta. Tulee suurinpiirtein kerran viikossa kakka o_O En oo kumminkaan sinänsä huolissaan kun poika on muuten normaali ittensä kokoajan eikä nyt rokotuksistakaan tullut mitään oireita
 3. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä kans ummetusta ollu nyt jo jonkun aikaa. En edes tiedä mistä johtuu, ehkä hampaista? o_O
 4. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Joo.. täs alkaa oleen viikko rokotuksista ja ny pojalla vuotaa nenä ja yskii. Ja viime yö oli tosi huono. Puolen yön aikaan alkoi kova itku eikä rauhoittunu millään.. annoin panadolia ja lopulta rintamaitoa ja sit rauhoittui. Mut loppuyön poika nukkui itkien silloin tällöin.... ny ollaa silmät ristissä menossa kattomaan rivaria. Kivat rokotteet... ja otettii vaa kaksi. Hampaita epäilin kans mut ny kyl sopisi tuohon rokotuksiin tää nuhailu..

  Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Kiips Tuttu foorumilla

  Täällä on pikkumies ollu viikon flunssassa, kuumetta, nuhaa ja yskä :sad001
  Onneks on silti aika hyväntuulinen. Yöt tosin nukkuu huonosti ja eilen nukku kahet vaan puolen tunnin päikkärit.
  Lauantaina flunssa sit iski minuunki. Käytiin jo kerran lääkärissä näyttämässä korvat, kun välillä korvia piteli, mutta ne oli oikein puhtaat ja siistit.

  Säteiliskö hammaskipu? kun nyt tulee samaan aikaan 4hammasta, oisko vielä juurikin ne kulmahampaat.
  Tehneet tuloaan ainaki 2viikkoo.

  Joku muuten sano et nestemäinen burana autto niillä paremmin hampaiden tulo käninään ku panadol, et kannattaa testata jos tuntuu et panadolista ei oo apua. Pitää rueta soittamaan tarviiko lääkärissä käyä näytillä millon jos kestää vaan tää flunssa pienellä. Hyvä soittaa, kun multa ei oikein lähe ääntä :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 6. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Auttaa tosiaan. Mä käytän pojalle suppoja yöksi, jos on tarve ja sen tueksi annan vähän buranaa, jos on kipeä. Jos hammasta pukkaa, niin annan nestemäistä pronaxenia, kun sitä pojalle määrättiin. Ja toi pronaxen on paras kipulääke tähän mennessä, sillä se unettaakin vähän niin nassikka sai nukuttua kun viimeksi pukkas hampaan esiin.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Pronaxenia itekin kans vallan oon käyttäny kun meijänkin poitsu sai sitä reseptillä :) On oikeesti paras kipulääke ikinä!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Se on kyllä tosi tehokas. Esikko sai sitä aikanaan ku muut lääkkeet ei laskenu kuumetta ollenkaan.
 9. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Kyllä taas huomaa että syksy on tullut, meillä taas sairastellaan koko ajan! Esikoisella on ollut jo kaksi pahaa korvatulehdusta ja tänään käytiinkin keskustelemassa erikois korvalääkärin kanssa tuubituksesta ja mahdollisesti myös kitarisojen poistosta.

  Myös pienemmällä aloitettiin tänään antibiootti korvatulehduksen takia ja reppanalla on myös silmätulehdus :sad015 Ja räkäisiä ovat molemmat.....

  Parempia aikoja odotellessa!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 10. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mä joudun pitään nyt jo huppua tai pipoo koko ajan päässä. Mulla on aina heti itelläni korvatulehdus, jos korvat vähänkin jäätyy. o_O
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 11. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Meidän natiainen poksautti kahdeksannen hampaan esille. Eli ylhäällä ny neljä ja puruhampaat ja alhaalla kaksi. ilmankos oli taas kakka löysällä pari päivää... meil näemmä hampaiden tulo pistää aina mahan löysälle.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Meillä on nyt tullut kans toinen poskihammas alas tai se on suunnilleen puoliksi vasta näkyvissä, mut on jo kolme hankalampaa yötä alla sen takia. Enemmän on kyllä harmittanut noiden poskihampaiden tulo. Nyt on pojalla 9 hammasta. Alhaalla 6 ja ylhäällä 3.
 13. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mua vähän jännittää kuin vinksallee Tyynen purukalusto kehittyy. Nyt alhaalla siis kolme hammasta: 1.pari ja oikea etu 2. Ja toi 2. on jotenki ihan vinksallaan ja sen ja 1. väliin jään aikamoinen lovi. Tietty se varmaa siit kaventuu kuhan hampaat lisääntyy, mut se vinous ei välttämättä korjaannukaa :sad001 Esikolla on tosi nätit hampaat, ja toivois Tyynelle sitä kanssa (ja kaikille lapsille yleensäkin).
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. @sukki Tuttu foorumilla

  meillä edelleenkin vain 2 hammasta.....
 15. orvokki 81 Ihastunut foorumiin

  Voi @sukin pikku nököhammasta, kyllä niitä varmaan pian puhkeaa lisää :)

  Meidän pikku pirpanalla on kolikon mentävä kolo etuhampaiden välissä, on aika söpö näky. Eiköhän se siitä korjaannu kun isot hampaita tulevat!
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Poika sai sit nuhan. Tietää jo valmiiksi, ettei tartte nukkua taas muutamaan yöhön... kovasti valuu räkää poitsulla ja vähän lämpöileekin. Reipas ja leikkii.. toki välillä harmittaa kun aivastuttaa ja räkä lentää. Lienee sil kurkkukin varmaan kipeä kun välillä näplää kaulaansa. Nooh.. yöksi lääkettä ja vicks-rätti roikkumaan sänkyyn.. jospa ees jotenkin saatais nukuttua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 17. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Nuo flunssat on kyllä niin sietämättömiä. Päivät menee tilanteeseen nähden yleensä melko hyvin, mut kiukkua lisää se, jos ei ulos pääse. Yöt taas on jotakin niin kamalaa. Tsemppiä taudin selättämiseen!
 18. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  No niinpä! Tosin ihmeen hyvin meni viime yö. Poika nukkui keskellä, et oli helpompaa tyynnytellä takas uneen kun yskitti kovasti. Mut kiitos.. eiköhän tää sairastamalla tästä mene... :D
 19. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Nonni, tarvii varmaan huomenna soitella hammaslääkäriin. Poitsu veti tänään suoraan naamalleen taas kontiltaan ja ikenistä tuli TOSI paljon verta hetken aikaa ennen, kun sai kylmää käärettä. :sad001 Ainakin miehen äiti sanoi, että kannattaa vissiin käydä näyttämässä, kun on ite neuvolassa töissä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 20. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Kannattaa. Me vietiin poika heti hammaslääkärille kun se löi hampaat lomalla ja verta tuli paljon.

Jaa tämä sivu