Syyskuun höpöstelyt

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Rita29, 1 syys 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mua häiritsee se tekemällä tehty asetelma vaikka ne hienoja on. Siis omalla kohdalla ois aika korni olo. Ja siis ne on tosi kauniita kun muiden näkee, ei siinä. Meille sopis vaan paremmin joku saunan pukkarissa koko perhe punaisena ja tukka pystyssä- tyylinen kuva elävästä elämästä :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mua häiritsee se tekemällä tehty asetelma vaikka ne hienoja on. Siis omalla kohdalla ois aika korni olo. Ja siis ne on tosi kauniita kun muiden näkee, ei siinä. Meille sopis vaan paremmin joku saunan pukkarissa koko perhe punaisena ja tukka pystyssä- tyylinen kuva elävästä elämästä :D
 3. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Oho! Sori, tää vähän temppuilee
 4. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Mutta tuohan olis aivan mieletön! :D ei kai kaikkien tarvi olla sellasia pönötyksiä vaan just oman näkösiä ^__^
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Anskulaine Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Kävin tänään 1,5h raskaushieronnassa! Ai että oli mukavaa!! Hieroja oli kova pulisemaan ja aika rivakka liikkeissään, mutta silti oli kyllä kivaa!!! Suosittelen kaikille!!
  • Tykkää Tykkää x 5
 6. Hyle-Emo Aloittelija

  Iski uteliaisuus. Missä asennossa sinut Anskulaine hierottiin ja mitä alueita?
 7. Anskulaine Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Tämä oli koko vartalohieronta. Kädet, selkä, jalat, rinta ja pää. Kylkiasennossa eka toinen käsi, selkä ja jalka, sitten käännös ja toinen puoli. Puoli-istuvassa asennossa rintakehä ja pää.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017


  En ossoo tuohon sanoa mitää, mut hieroja tekee sen joko niin että olen kylkiasennossa sen pöydällä tai sitten istun vaikka sohvalla ja nojaan tyynyihin. Tuo istuma-asento on hierojalle paras, koska saa näin ollen paremmin työnnettyä niitä lihaksia. Hartiaseutua mulla on vain hierottu, alaselkäähän ei suositellakaan.
 9. Hyle-Emo Aloittelija

  Kiitoksia vastauksista! :)

  Ite kun opiskelen hierojaksi paraikaa, niin mielenkiintoista kuulla muiden odottavien kokemuksia heidän hieronnoista. Tuli oltua itsekkin tänään hierottavana, jalkoja ensin selällään ja sitten molemmin puolin kyljellään. Joutuu selällään ollessa laittamaan kunnon tyynykasan polvien alle, ettei rupea koskemaan ristiselkään.

  Taisi olla varsin tehokasta, kun kotimatkalla jouduin auton penkkiä vetämään pykälän taaksepäin, jotta jalkojen etäisyys polkimiin olisi sopiva. :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Kruuna Aloittelija

  Heeei,
  Onko kellään tietoa,myykö joku valmistaja reisitaskumammafarkkuja? Tai muita "rennompia" äitiyshousuja? (en nyt tarkoita collegehousuja). Itseltä löytyy kyllä mammafarkkuja muutamat,mutta ei haittaisi vaikka töissä olisi löyhemmät housut kuin farkut, olisivat mukavemmat pitkän työpäivän aikana.. Vapaa-aika kuluu mammalegginseissä (ihanat kun eivät paina eivätkä purista mistään :joyful:)ja tunikoissa,mutta töissä ei mahdollista sellaista vaatetusta käyttää..
 11. Ilmi88 Peruskäyttäjä

  Mä ostin H&M:stä sellaset boyfried-malliset, väljemmät mammafarkut. On ollut ihan mukavat päällä.
 12. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Tiistaina oli ekä käynti sypellä, seuraava sit 3.10
 13. hypno84 Aloittelija

  Me muutetaan tänään. Vähän harmittaa, kun itse ei pysty kauheasti apuna olemaan. Täytyy raskaimmat jättää suosiolla muille. Kiva laittaa uusi asunto kuntoon ennen vauvan syntymää :happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 14. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mekin saadaan viikon päästä avaimet uuteen kotiin:joyful:
  Tokikaan ei heti muuteta vaan tehdään ekana remppaa, mut ihana päästä valitsee lattioita, tapetteja ja liukuovia:)
  Tehdä semmonen omannäköinen!
  Alkaa vissii tää pesänrakennusvietti vähän heräillä:grin
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Eikö niin, et sä olit Turun suunnalta? Missä sä kävit hieronnassa? Kuulostais kyl varsin ihanalta joku hieronta:)
 16. Anskulaine Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  http://www.greenapple.fi

  Tuolla olin. Epäilyttävästä sijainnistaan huolimatta oikein asiallinen paikka. :) Hierojalla aika rivakat liikkeet, mutta just hierontanäkökulmasta kyllä hyvä. Oli myös kova puhumaan, et sellainen hiljainen rentoutuminen ei ihan toteutunut, jos sellaista haluaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Tammikuunmammat 2016 Joulukuun mammat 2017

  Mä kävin eilen mama-hieronnassa. Hieroja sanoi että on kevyt versio kokovartalohieronnasta, mutta silti mukavan napakat otteet oli. Muutama ihan äärettömän kipeäkin piste löytyi, joita sit hiero myös vähän kovemmalla otteella, et sai jotakin tuntumaa. Suositteli, että jos otan vielä uusinta käsittelyn ennen raskauden loppua niin kannattaisi ottaa niska-hartia-yläselkähieronta. Se tehdään istualtaan, ku se hierontapöytä on muokattavaa mallia, niin pitäis olla istualtaaki ihan hyvä siinä olla masun kanssa. Mut kyl tostakin tuntu olevan hyötyä, mut pitäs varmaa lisäks ottaa ja venytellä ihan huolella tänää (se vaa on niin tylsää et en malttais ikinä tehä kunnolla).

Jaa tämä sivu