Syyskuu 2019

Keskustelun 'Huhtikuiset 2020' aloitti Nereid, 1 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Esikoista odottavat harvemmin tuntevat mutta luin että toista jne varmasti voi tuntea, mutta tunnistavatkin eri tavalla niitä.

  Mulla on tänään ollut lantion kohdalla kipuja, selkeästi luussa tuntui semmoinen jomotus. Onko tämä nyt siihen löystymiseen liittyvää? Ekakertalaisena hieman outoja tunteita :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Vartalotyynyn ostan heti kun se nt ultra on ohi ja saa taas jonkinlaisen todisteen taas siitä että kaikki on hyvin. Oireettomuus tuo pientä huolta, mutta vain siksi että fyysiset oireet on aika vähän. Tuo että itkee turhaan on tapahtunut about kerran kuussa, tai sillai vahvemmin. Itkin kun katsoin YouTube videota missä paljastettiin raskauksia perheilleen. Emmä sellaisista herkisty. Tänään näin 1 vuotiaan haperoiden kävellen eteenpäin ja herkistyin.

  Tänään istuttiin työhuoneessa miehen kanssa ja kirjoiteltiin ylös vähän että mitä vauvatarvikkeita on jo ja mitä pitäisi ostaa. Sitten Tori.fin kautta hakemaan turvakaukalo, jalusta ja vielä kärry/rattaat. Parin sadan reissu ympäri pääkaupunkiseutua mutta olisi ollut tonnin reissu kaupoilla. Isi vähän innostui :woot:
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Ekalla mulla ei ollut unipesä, mutta tälle toiselle haluan :) sänky-asia myös hieman pohdituttaa, en tiedä siitä iskä taaperon jo sitten tavalliseen (laidalliseen) sänkyyn ja tulokkaan pinnasänkyyn, vai pitäiskö hommata sivuvaunu.. Mitenkäs muut joilla kokemusta / sama edessä? :anyone
 4. Siiru Rakastunut foorumiin Huhtiäidit 2020 Lokamammat 2017

  Uudet vaunut tahtoisin myös, sellaset valkoista nahkaa (en tiedä onko ne tekonahkaa vai mitä) olevat emmaljungan duo edget. Nyt meillä on sellaset vanhat emmaljungan duo edget, jotka on kyllä ajaneet asiansa hyvin ja parempia ei voiskaan olla tässä mun käytössä kun kuljetaan sellasessa rapakossa ja pölyssä.. Mut jos muutetaan muualle niin sitten vois hyvinkin olla mahdollista käyttää parempia vaunuja :smiley-bounce013
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Tiiell Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020

  Mä metsästän torista Britax Smileja. Meillä on ollu monet rattaat ja noi viimeisimpinä jäi tosi positiivisesti mieleen! Silloin tosin oli Brio Smilet. Ei mitkään katujyrät mut hyvin pystyy vaunulenkkiä tekemään ja bussiin menee kivasti. Ja se ratasosa on ihanan korkealle ja kuomu pitkä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Tiiell Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020

  Sit pakollisia mietin rattaiden lisäks että turvakaukalo, Tula, unipesä, rintapumppu, itkuhälyttimet. Ja se sellanen turvakaukalon kaukalopussi.
 7. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Meillä tosiaan kotona Brion Sing ja Smile tällä hetkellä :D hankittiin eilen salamana Torilta just ku tuli yhdet suht halvat markkinoille! Mies käytti viimeksikin Smilet joten sanoi olevansa tyytyväinen siihen.Kun mulla ei ole kokemusta niin mennään miehen tietojen mukaan :) Lisäksi meillä on 2 turvakaukaloa, katsotaan kumpaa säästetään ja mitä laitan myyntiin!
 8. Citrus90 Tuttu foorumilla Helmikuiset 2022

  Toiseen ketjuun kirjoitinkin omasta tilanteesta aikaisemmin, mutta huomenna iltapäivästä olisi aika TYKSiin, jossa selviää, onko raskaus edennyt :nailbiting: Ihan hetkeen ei ole jännittänyt näin paljon! Sain siis varhaisultrassa diagnoosiksi keskenmeno, mutta TYKSin ultrassa tämä kuitenkin kumottiin. Kuitenkaan täyttä varmuutta ei annettua asiaan, koska TYKSissä viikoiksi saatiin 6+1, joten sydämen sykettä ei uskaltanut vielä varmaksi sanoa. Edellisestä ultrasta siis kohta kaksi viikkoa ja huomenna toivottavasti varmuus asiaan.

  Onko muilla ollut kokemuksia siitä, että olisi saanut diagnoosiksi keskenmenon, mutta kuitenkin raskaus olisikin edennyt normaalisti ja keskenmeno oli väärä hälytys?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 9. Loviisa Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020 Syysmammat 2017

  Ei ole kokemusta, mutta hurjasti tsemppiä! ❤ Voin vain kuvitella jännityksen määrän.
 10. tiinaO_o Tuttu foorumilla

  Meidän pitää hankkia kaikki vauvatarvikkeet uudestaan kun hävitettiin ne kuopuksen jälkeen. Haluaisin ostaa kaikki (paitsi turvakaukalon) käytettynä. Mulle ei ole merkillä niin väliä, kunhan hinta-laatusuhde kohtaa.

  Olin kuitenkin niin malttamaton että varasin huomisaamuksi varhaisultran. Laskurin mukaan silloin olisi menossa rv 7+6. Saa nähdä miten käy.. oireet on kyllä taas palanneet tauon jälkeen ja eilisen aamupahoinvoinnin aikaan mietin ihan todella miten selviän 11 tunnin työpäivästä.. selvisin!
 11. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  Mul on parina päivänä ollu selviä supistuksia. Eilen ne oli kipeitä. Viimeyönä vaan tosi napakoita harkkoja. Viime raskaudessa alko kipuilut vasta 20 viikolla ja harkat samoihin aikoihin kun nyt mut sillon en ollut töissä.
  Yritän viestittää neuvolaan tänään. Avoimeen en pääse koska auto on miehellä ja se neuvola ei oo lähellä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Mullakin oli siinä 6+0-7+5 aikana sellainen aika hiljainen aika raskausoireiden kanssa, että ehkä se oli sullakin sellainen? Nyt varhaisultran jälkeen on kyllä ollut säännöllisesti nipistelyitä ja kipuja mutta ei mitään vakavaa/huolestuttavaa. Mä odotan innolla ja kauhua jo nt ultraa. Innolla jos saa ensimmäisen kerran kuulla sydäntä, viimeksi vain nähtiin se. Ja kauhulla jos siellä ei olekaan kaikki hyvin... kai se on jännittävää kaikille!
 13. alli95 Peruskäyttäjä Huhtiäidit 2020

  Näin viime yönä unta, jossa saatiin tyttövauva, ja hän oli ihan samannäköinen kuin meidän esikoinen. Mietin vielä siinä, että en jotenkin tule erottamaan heitä toisistaan.. :hilarious: Mitähän sekin tarkoittaa.
  • Hauska Hauska x 2
 14. StellaMom Ihastunut foorumiin

  alli: mulla on nyt kokoajan unia jotka ovat ihan outoja, muistan niitä selvästi aamulla mutta päivän mittaan unohdan. Ihan kuin katsoisi koko yön elokuvia ja sitten kun herää on niin väsynyt kun tuntuu siltä ettei ole nukkunut yhtään!:smiley-bounce013
 15. Kappi Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020

  Meillä sama periaate. Mahdollisimman vähän ostetaan uutta. Niin pitkälle hyödynnetään lähipiiriä ja tuttavia joilla pieniä lapsia, sitten kirppareita lähistöllä, kierrätysryhmiä fbssä. Poistomyyntejä myös hyödyntäen, alusvaatteet haluan uutena, toki myös sellaiset, joita ei helposti siistinä löydy.

  Kestovaippalainaamot toimii myös joillakin paikkakunnilla, niistä saa kk-maksulla käyttöön vaipat ja lapsen kasvaessa voi hakea isompaa kokoa käyttöön. Kevättä kohti mentäessä alan etsimään tällaista omalta paikkakunnalta/lähiympäristöstä.

  Tää on niin laaja aihe, että vois melkein laittaa oman ketjunsa jatkoa ajatellen pystyyn?:confused004
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Yenni Aloittelija

  Kappi, on olemassa sellainen yleinen ryhmä kuin "ekoperheet".

  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Kappi Tuttu foorumilla Huhtiäidit 2020


  Okei, kiitti tiedosta! Hiljalleen vasta otan foorumia haltuun niin ei oo tullut vielä vastaan.:happy:
 18. StellaMom Ihastunut foorumiin

  En tiedä miksi mutta joku babybuumi on meillä koulussa kyllä! Tänään tunnilla oli kaksi selkeästi raskaana olevaa naista paikalla ja tiedän että siellä on vielä kolmas. Eli jos ei ole muita asiaa piiloittelevia neitoja vielä niin mä oon neljäs. Se on aika iso prosentti 30 hengen luokassa jossa 30-40% on miehiä. Onko se vain niin että niitä jotenkin huomaa paremmin nyt vai mitä ? :)
  En tiedä, tänään oli sellainen olo että en ole raskaana, ja sitten 1 tunti myöhemmin alkaa tuollaisia repimistunteita taas. On tämä aika kauheeta ajatella näin joka päivä ja pitäisi mennä eteenpäin toiset 6 kuukautta ainakin. Miten te rentoudutte ja yritätte ajatella jotain muuta? Mä tajusin juuri että koulu on kyllä hyvä asia, ja täällä ei yleensä ajattele sitä. Nyt vain sattui olemaan raskaana olevien päivä :)
 19. Uusperheellinen-84 Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2022

  Meillä on tosiaan aika pitkälle tallessa kaikki kuolleen tytön tavarat. Jotain pieniä hankintoja voi olla jos tää nyt edes elävänä syntyy. Marrasvauvalla ja huhtivauvalla ekat vaatteet on vielä aika saman vahvuisia. Koitan raskaudessa elellä hetki kerralla. Meitä on riivannut sairastelukierre, kaksi kovaa flunssaa käyty läpi. Muutenkin takapakkeja ollut paljon elämässä nyt ja vähän matalalentoa menty. Siihen päälle huonovointisuus ja pyörtyily johtuen raskaudesta, niin ei tää ihan helpointa ole.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 20. Nereid Ihastunut foorumiin Huhtiäidit 2020

  Mä en edes yritä ajatella muuta. Tosin muksut pitää kiireisenä ja työ sillon kun olen siellä. Tän viikon oon ollu saikulla maanantaita lukuunottamatta.

Jaa tämä sivu